Může dojít k druhé ovulaci po třech dnech?
Asi blbý dotaz, ale ovulace byla 18.9 a včera 20.9 se opět objevil plodný hlen, když si to vezmu zpětně tak toho 18 byl taky, ale slabší, včera to byl extrém a byla jsem i dost nad.zena....můžu mít ty oválky dvě a nebo toho 18. nebyla? podotýkám jsem 21DC :D ms byla 1.9 - 6.9
@lencaa11 zítra 13 dpo a zase nic... Sakra a to. Máme vsechny vyšetření ok
@hanulebrabec test zatím nic ? co průchodnost vejcovodů ? vyšetření na endo ? Chlap dna sperma ,hladina hormonů , imunologie ,hematologie atd...https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=... - ovulace zda je atd ..
@lencaa11 na vyšetření další už nejdu buď to půjde nebo ne vše co si psala máme už to asi nechci ani hrotit... TT ani duch ale měla. Sem pepina ty mají prý málo barviva... Upřímně už asi ani nemam náladu. A končím.. Mažu účet. Přestávám SR tím zabývat, že tak se měj hezky
@lencaa11 teď ms
@hanulebrabec myslím že je to škoda mazat účet co třeba injekce ta otrivalle nebo IUI...co drnek je prý hodně prospěšný pro oba nezkoušela jste ?

@mama_mila 8dpo ale ten ovu test zeslabnul bolí mě břicho a lítám často na WC tak asi bude spíš zánět mocaku než tehu