Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@kacule6 děkujuuu za podporu ;) přikládám hCG z dnešního rána. Nejraději bych si udělala hned další, ale nemá to smysl 😀
@leontynkar to vypadá opravdu nadějně 🙂 🙂 😉 .Pokud vydržíš,je lepší dělat těhu testy ob den.Čárky jsou vždycky víc a víc výraznější 🙂
@leontynkar jojo,já vím,jak je to těžký 😉 .Ale zase nic nebrání tomu,dělat si je každý den.A nejlíp ráno-to je koncentrace hCG nejvyšší.
jj, právě že to zkusim ráno ;) děkujiiiii! a měla bych si ale pořídit asi testy dr.maxe... ;)
@leontynkar já jsem měla různý,dobrý jdou ty digitální,co zrovna ukáží i týden těhotenství.Ale s tím bych ještě pár dní počkala.Ale jestli to tam je,tak to ukáže každý 🙂
Jj, počkám ještě. Ale ty digitální mi přijde dost drahý. To pak raději koupím něco miminku na sebe 😀 a taky jsi měla prvně dušíky? Nebo jsi vydržela s nervama??¨
@leontynkar já jsem po pár dnesch vynechání zkusila ten ovu a pak po 2dnech těhu test a tam byly hned krásně vidět.Ten digitální jsem koupila jen jeden-a ten jsem pak ukázala manželovi 😉
@kacule6 já mám termín MS zítra, tak kdybych vydržela.. no ;) ale zásobu testů mám doma , tak uvidime 🙂 tak když jsi ho využila takhle, ten digi, tak to je paráááda ;) já už si tak v koutku duše řikám jak bych to asi manžílkovi řekla 🙂
@leontynkar -tak jestli vydržíš,zkus až za 2dny 😉 Ono to těhotenství je stejně pořád o čekání 😉 😉 Ale moc držím palce,aby se příště ukázaly už krásný čárky a určitě přijď poinformovat 🙂
@kacule6 dobře ;) nějako to zpytlikuju. Přesně jak řikáš, měla bych tu prvotní euforii trochu klidnit 😀 děkuji Ti ;)
@svlocka AHoj ahoj, taky bych to viděla na tu neděli ;) budem čekat na zítřejší testík ;)
@svlocka super, tak ať jen pěkně dozrává ;) Já jsem si zkusila dnes ráno znovu test a asi stejný... nevydržela jsem to a teď odpo mammatest10 negat.. přikládám foto shora 25.,26.,27 / to vše je z rána/
@leontynkar já bych neřekla,že je tam některý testík negativní 😉 Na všech vidím dušíka 🙂
Čau ženy, hlásím ze dnes rano stejný duch, ale od jiného výrobce. Takže je to nejaky divný 😔
@leontynkar kolikaty den jsi?ja jsem dnes mela tazny bilkovy hlen takze ovu asi 🙂
@svlocka taky myslím ze je to min. Ale zase fakt záleží jakou mas bazalni hodnotu LH, která pak udělá ten pík těsně před ovu. Nebylo by od věci asi měřit i BT. Už aby ale přišla, vid 😉
@kacule6 ahoj, tak si myslí, že spíš nic... Čárky mám pořád stejný, takže skoro žádný :-/ ale 38.dc a MS nikde... ☹
Můžu stoprocentně říct, že ovu test neprokáže těhotenství! včera dělaný ovulační test jasně negativní (ani čárka vidět nebyla). Dnes na těhotenském testu dálnice 😎

@leontynkar vypadá to dobře,moc držím palce 🙂