icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

dixiee
3. črc 2017

@slak ja taky zkousela prvni ovu test a vysel pozitivni,ale jakoze uplne hodne.. testovaci carka byla silnejsi nez kontrolni a byla jsem tehotna.. jinak takhle pry vychazeji vsem normalne az do ms..

renca1978
3. črc 2017

@slak drzim palce🙂

sipkovarose
3. črc 2017

@slak já jsem měla podobné čárky a jsou z toho dvojčátka 😉mrkni ke mě do alba. Držím palečky ať to klapne

nikynikol25
11. črc 2017

Mysli ze ze ovu byla toho 17Dc

papajisek
8. srp 2017

Ahojik, jste tu nektera v podobnym stavu a rozpolozeni jako ja?🙂. Jsem dlouhodoba snazilka a uz mi z toho hrabe. Jemne receno. A tak zkousim vse mozny. Jsem 9 dpo a tt test bily. Zkusila jsem ovu a tam je slaba carka. Takovou mivam tak 2 dny pred tou nejsilnejsi pri ovu. Myslite ze je nadeje? Zitra rano samozrejme testnu dalsi tt test. Ale jen si chci pokecat pokud ma taky nekdo podobnou zkusenost😇

nikynikol25
16. srp 2017

@papajisek ahoj ja měla 9 dpo takovyhle test a nejspíš se to neudrželo,Mrkni na ten můj je to pepino

sipkovarose
18. srp 2017

@papajisek mkni ke mě do alba 😉

kasparka1
18. srp 2017

Jo ovu test mi ukázal těhotenství, ale čárka byla snad silnější než kontrolní. Jinak je celkem běžné že na ovu testu máte dvě čarky kontrolni a druhou slabší po celý cyklus.

moulinek
9. zář 2017

Ahojk holky, snažíme se už rok o mimi a dneska jsem byla v šoku. Poprvé vidím ducha na těhu testu. Jsem první den vynechání ms. Teplota 37. Udělala jsem si i ovu test a tam je čárka dost viditelná, na fotce to jde vidět hůře než ve skutečnosti. Myslíte, že můžu doufat?

sipkovarose
10. zář 2017

@moulinek já myslím že to vypadá hooodně nadějně 😉držím moc palečky 😉.mrkni ke mě do alba mám tam taky ovu testy 😉

moulinek
10. zář 2017

Tak doufám, že to bude stejné jako u tebe 🙂)) Já jsem z toho nervozní, pořád přemýšlím, že si zajedu pro další těhu testy, měla jsem jen jeden. Pobolívá mě i podbřišek, tak jsem pořád myslela, že už zítra ms příjde a pořád nic.

kacasa
10. zář 2017

Ja jsem 8DPO nahore je tehu test a dole ovulacni . Muze to znamenat tehotenstvi? Mam udelat zitra clear blue, nebo jeste pockat?

jullli
10. zář 2017

@kacasa na tehu testu nic nevidim urco pokat minimalne do 10dpo

kacasa
10. zář 2017

@jullli jj na tt tez nic nevidim, ale ovu je podezrele pozitivni.. diky, pockam

sipkovarose
11. zář 2017

@moulinek tak moc držím palečky ❤

moulinek
11. zář 2017

@sipkovarose tak dnešní dušík na těhu testu už je silnější 🙂))) huraaaaa

jullli
11. zář 2017

@moulinek krasne tohle uz neni dusik ale carka 🙂

luska__
11. zář 2017

@moulinek tohle není dušík 😍

luska__
11. zář 2017

@kacasa ovulační test 5.1 a to byl nějaký 29dc, MĚLA JSEM i 50 denní cykly.
a druhý den tehotensky test 6.1

moulinek
11. zář 2017

@luska__
@jullli Děkuju holky, já tomu nemůžu uvěřit, že jsme se konečně dočkali 😍

sipkovarose
11. zář 2017

@moulinek wauuu hurááá moc se s vámi raduju,vím co je to čekání na pozitivní Testik 😉ještě jednou moc gratuluji a pěkně se hýčkejte❤přeji krásné tehulkovani😉

moulinek
11. zář 2017

@sipkovarose moc děkuji, jsem moc šťastná 😍

slak
20. zář 2017

Dnes jsem se odhodlala a zkusila ovutest. Jsem 12 dpo a 2-5 dni do ms. Mam to nepravidelne. Co myslite?

luuucatko
16. říj 2017

Ahoj holky, jsem dnes 10dpo (29dc), ráno tt neg., ovu dnes silnejsi v tomto obdobi nez obvykle..myslíte, ze by to mohlo klapnout? ( kez by po dvou letech :( )

sabinanaty
8. lis 2017

Ahoj holky pokud je pravda že ovu testy můžou ukázat i tehu tak jsem si skusika ovulační test

papajisek
11. lis 2017

Ahojik, jdu take s dotazem. Jsem 11dpo, tt bilo. Ale ovu test celkem silna carka. Mam ms dostat za dva dny. Co myslite? Zitra rano zkusim tt.

papajisek
11. lis 2017

@sabinanaty Ja tam smouhu vidim!;) Kolik jsi dpo?

norna
11. lis 2017

Ahoj já měla testy ovu a tehu takový 😉

papajisek
11. lis 2017

@norna Pekne! A kolik dpo to bylo?🙂 Jestli mam jeste nadeji?

papajisek
11. lis 2017

@norna To jsou take Wondfo?

Strana