Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@slak já jsem měla podobné čárky a jsou z toho dvojčátka 😉mrkni ke mě do alba. Držím palečky ať to klapne
Ahojik, jste tu nektera v podobnym stavu a rozpolozeni jako ja?🙂. Jsem dlouhodoba snazilka a uz mi z toho hrabe. Jemne receno. A tak zkousim vse mozny. Jsem 9 dpo a tt test bily. Zkusila jsem ovu a tam je slaba carka. Takovou mivam tak 2 dny pred tou nejsilnejsi pri ovu. Myslite ze je nadeje? Zitra rano samozrejme testnu dalsi tt test. Ale jen si chci pokecat pokud ma taky nekdo podobnou zkusenost😇
@papajisek ahoj ja měla 9 dpo takovyhle test a nejspíš se to neudrželo,Mrkni na ten můj je to pepino
@papajisek mkni ke mě do alba 😉
Jo ovu test mi ukázal těhotenství, ale čárka byla snad silnější než kontrolní. Jinak je celkem běžné že na ovu testu máte dvě čarky kontrolni a druhou slabší po celý cyklus.
@moulinek já myslím že to vypadá hooodně nadějně 😉držím moc palečky 😉.mrkni ke mě do alba mám tam taky ovu testy 😉
Tak doufám, že to bude stejné jako u tebe 🙂)) Já jsem z toho nervozní, pořád přemýšlím, že si zajedu pro další těhu testy, měla jsem jen jeden. Pobolívá mě i podbřišek, tak jsem pořád myslela, že už zítra ms příjde a pořád nic.
@moulinek tak moc držím palečky ❤
@sipkovarose tak dnešní dušík na těhu testu už je silnější 🙂))) huraaaaa
@moulinek wauuu hurááá moc se s vámi raduju,vím co je to čekání na pozitivní Testik 😉ještě jednou moc gratuluji a pěkně se hýčkejte❤přeji krásné tehulkovani😉
@sipkovarose moc děkuji, jsem moc šťastná 😍
@sabinanaty Ja tam smouhu vidim!;) Kolik jsi dpo?

@slak ja taky zkousela prvni ovu test a vysel pozitivni,ale jakoze uplne hodne.. testovaci carka byla silnejsi nez kontrolni a byla jsem tehotna.. jinak takhle pry vychazeji vsem normalne az do ms..