Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@slak já jsem měla podobné čárky a jsou z toho dvojčátka 😉mrkni ke mě do alba. Držím palečky ať to klapne
Ahojik, jste tu nektera v podobnym stavu a rozpolozeni jako ja?🙂. Jsem dlouhodoba snazilka a uz mi z toho hrabe. Jemne receno. A tak zkousim vse mozny. Jsem 9 dpo a tt test bily. Zkusila jsem ovu a tam je slaba carka. Takovou mivam tak 2 dny pred tou nejsilnejsi pri ovu. Myslite ze je nadeje? Zitra rano samozrejme testnu dalsi tt test. Ale jen si chci pokecat pokud ma taky nekdo podobnou zkusenost😇
@papajisek ahoj ja měla 9 dpo takovyhle test a nejspíš se to neudrželo,Mrkni na ten můj je to pepino
Jo ovu test mi ukázal těhotenství, ale čárka byla snad silnější než kontrolní. Jinak je celkem běžné že na ovu testu máte dvě čarky kontrolni a druhou slabší po celý cyklus.
@moulinek já myslím že to vypadá hooodně nadějně 😉držím moc palečky 😉.mrkni ke mě do alba mám tam taky ovu testy 😉
Tak doufám, že to bude stejné jako u tebe 🙂)) Já jsem z toho nervozní, pořád přemýšlím, že si zajedu pro další těhu testy, měla jsem jen jeden. Pobolívá mě i podbřišek, tak jsem pořád myslela, že už zítra ms příjde a pořád nic.
@moulinek wauuu hurááá moc se s vámi raduju,vím co je to čekání na pozitivní Testik 😉ještě jednou moc gratuluji a pěkně se hýčkejte❤přeji krásné tehulkovani😉

@slak ja taky zkousela prvni ovu test a vysel pozitivni,ale jakoze uplne hodne.. testovaci carka byla silnejsi nez kontrolni a byla jsem tehotna.. jinak takhle pry vychazeji vsem normalne az do ms..