icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

norna
11. lis 2017

@papajisek 4.10 byla ovu 15.10 tenhle vysledek...ted uz nam busi srdicko a snad vse bude ok..🙂

norna
11. lis 2017

@papajisek wondfo jsou to..Tu fotku jak jsi tam dala ty takove carky ja mela cely mesic musela jsem mit fakt vyraznou abych mela ovu..Ale u kazdeho je to jine a individualni...

papajisek
11. lis 2017

@norna tak to moc gratuluji a preji at se vse vyviji dobre🙂. Snad se taky dockam.

norna
11. lis 2017

@papajisek diky ..urcite se dockas🙂 ja se taky dockala 🙂

rianka001
15. lis 2017

@slak Já to mám teď úplně stejně. Jak to s tebou dopadlo? 🙂

sabinanaty
15. lis 2017

Holky další pokus přikládám foto

suzettew
16. lis 2017

ahoj holky - dotaz - kolik dpo se vám v tehu začal rýsovat ovu test? jsem 9 dpo a jen mini stínek:(

rianka001
16. lis 2017

@sabinanaty Jo, něco tam vidím 🙂.

soleilll
16. lis 2017

@suzettew Mně ovulační test ukázal těhotenství 10 dní po početí, kdy klasický těhotenský test měl jen slabýho ducha. Ovulační byl mnohem viditelnější.

sabinanaty
16. lis 2017

@soleilll mě též vyšel pozitivní ovu test a na tehu slabí dousek ale do toho jsem todostala a TD už to nemám a pořád mě vycházejí slabé pozitivní tehu testy

suzettew
16. lis 2017

@soleilll
@sabinanaty chjo.. takže asi nic, když je na ovu jen minidušík?

soleilll
16. lis 2017

@sabinanaty Určitě se nemůžeš spoléhat na ovulační test, když chceš zjistit těhotenství. Myslím, že může sloužit jen jako určitá podpora domněnky, že se zadařilo - jako doplněk k těh. testu. A samozžejmě musíš mít pravidelný cyklus. Já otěhotněla po IVF, takže jsem věděla přesně, kdy byla ovulace a kdy oplodnění, proto jsem při pozdějším pozitivním ovulačním testu věděla určitě, že to není ovulace. 🙂 U klasického cyklu je to spíš taková loterie.
@suzettew Když už, tak si ráno udělej jak těhotenský, tak ovulační test a porovnej je. Jestli bude na těh. duch a ovulační bude silnější, naděje je. Jestli ale na těh. nebude nic a na ovulačním duch, asi nic...

beruda
16. lis 2017

Už jsem to tu někde psala....LH a HCG hormony jsou hodně podobné. Přirovnala bych to k tomu, že LH je muž a HCG muž s kloboukem. Ovulační test detekuje, že jde o muže, ale už nepozná, jestli má klobouk, nebo ne. Já měla třeba ducha na ovulačním testu většinu cyklu i když jsem nebyla těhotná. Takže bych se na něj určitě nespoléhala. Nejlepší je koupit normální těhotenský test s citlivostí 10 anebo, jestli se nemůžeš dočkat menstruace, tak investovat do digitálního Clear Blue, který dokáže detekovat těhotenství až 6 dní před očekávanou menstruací. A neluštíš žádné duch, je tam jen prosté plus nebo mínus a předpokládaná dova od početí v týdnech.

suzettew
16. lis 2017

@soleilll
@beruda snažím se přes tři roky, chodím do caru, teď mám potvrzenou ovulaci před 9 dny.. takže čekám...vrrr a to čekání je děs.. ale tak někomu se hcg ukáže až později, mě už 2x 12. den, tak teď zkouším ještě i ovu testy🙂 no nic.. budu čekat.(

beruda
16. lis 2017

@suzettew já ti rozumím, první dcerka nám trvala 2 a čtvrt roku, otěhotněla jsem nějakým zázrakem přirozeně měsíc před IVF a druhé miminko teď máme z IVF, taky jsem se v létě nemohla dočkat, ale dělala jsem těhotenské testy a měla i ten ClearBlue, proto ti ho doporučuju. Držím palce ať to dopadne.

suzettew
16. lis 2017

@beruda Zkusím a od kdy tak zkusit třeba ten clearblue? 9 dpo je ještě fakt brzy..

beruda
16. lis 2017

@suzettew v letáku je psáno, že až 6 dní před očekávanou menstruací. Samozřejmě to není stoprocentní, to je až ode dne menstruace.

sabinanaty
16. lis 2017

Holky myslíte že se můžu radovat nechci se opět sklamana nagynde ....

kacasa
16. lis 2017

@sabinanaty neco vidim..kolik dni DPO?

soleilll
16. lis 2017

@suzettew Někdy to holt trvá dlouho. Buď trpělivá a drž se - určitě se dočkáš.

brokovich
16. lis 2017

@sabinanaty Něco tam je, ale vzhledem k tomu, že to je mamatest, tak bych se raději jeste neradovala. Mně dělal takové duchy snad v každém cyklu. :( Kolik jsi dpo?

sabinanaty
16. lis 2017

Tak to sama nevím 😉

sabinanaty
16. lis 2017

@brokovich joo a mamatest to není je to gravitest10

sabinanaty
16. lis 2017

Tak carecka asi zesílila ???

brokovich
17. lis 2017

@sabinanaty Tak to jo. Mamatest je taky fialovej prave.

renca1978
17. lis 2017

@sabinanaty Gravitest mi pokazdy ukazal spravne...nikdy mi nedelal falesny duchy...Takze....tichoucka gratulace😉

brokovich
17. lis 2017

@sabinanaty A kolik dní máš po ovulaci?

sabinanaty
17. lis 2017

@brokovich já ani nevím

brokovich
17. lis 2017

@sabinanaty A ms máš dostat kdy?

sabinanaty
17. lis 2017

Už jsem jí měla 13.11 dva dny ale před mě vyšel slabé pozitivní a po ms taky