Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
ahoj holky - dotaz - kolik dpo se vám v tehu začal rýsovat ovu test? jsem 9 dpo a jen mini stínek:(
@sabinanaty Jo, něco tam vidím 🙂.
@soleilll mě též vyšel pozitivní ovu test a na tehu slabí dousek ale do toho jsem todostala a TD už to nemám a pořád mě vycházejí slabé pozitivní tehu testy
@soleilll
@sabinanaty chjo.. takže asi nic, když je na ovu jen minidušík?
@sabinanaty Určitě se nemůžeš spoléhat na ovulační test, když chceš zjistit těhotenství. Myslím, že může sloužit jen jako určitá podpora domněnky, že se zadařilo - jako doplněk k těh. testu. A samozžejmě musíš mít pravidelný cyklus. Já otěhotněla po IVF, takže jsem věděla přesně, kdy byla ovulace a kdy oplodnění, proto jsem při pozdějším pozitivním ovulačním testu věděla určitě, že to není ovulace. 🙂 U klasického cyklu je to spíš taková loterie.
@suzettew Když už, tak si ráno udělej jak těhotenský, tak ovulační test a porovnej je. Jestli bude na těh. duch a ovulační bude silnější, naděje je. Jestli ale na těh. nebude nic a na ovulačním duch, asi nic...
Už jsem to tu někde psala....LH a HCG hormony jsou hodně podobné. Přirovnala bych to k tomu, že LH je muž a HCG muž s kloboukem. Ovulační test detekuje, že jde o muže, ale už nepozná, jestli má klobouk, nebo ne. Já měla třeba ducha na ovulačním testu většinu cyklu i když jsem nebyla těhotná. Takže bych se na něj určitě nespoléhala. Nejlepší je koupit normální těhotenský test s citlivostí 10 anebo, jestli se nemůžeš dočkat menstruace, tak investovat do digitálního Clear Blue, který dokáže detekovat těhotenství až 6 dní před očekávanou menstruací. A neluštíš žádné duch, je tam jen prosté plus nebo mínus a předpokládaná dova od početí v týdnech.
@suzettew já ti rozumím, první dcerka nám trvala 2 a čtvrt roku, otěhotněla jsem nějakým zázrakem přirozeně měsíc před IVF a druhé miminko teď máme z IVF, taky jsem se v létě nemohla dočkat, ale dělala jsem těhotenské testy a měla i ten ClearBlue, proto ti ho doporučuju. Držím palce ať to dopadne.
@sabinanaty neco vidim..kolik dni DPO?
@sabinanaty Něco tam je, ale vzhledem k tomu, že to je mamatest, tak bych se raději jeste neradovala. Mně dělal takové duchy snad v každém cyklu. :( Kolik jsi dpo?
Tak to sama nevím 😉
@brokovich joo a mamatest to není je to gravitest10
@sabinanaty Tak to jo. Mamatest je taky fialovej prave.
@sabinanaty Gravitest mi pokazdy ukazal spravne...nikdy mi nedelal falesny duchy...Takze....tichoucka gratulace😉
@sabinanaty A kolik dní máš po ovulaci?
@brokovich já ani nevím
@sabinanaty A ms máš dostat kdy?
Už jsem jí měla 13.11 dva dny ale před mě vyšel slabé pozitivní a po ms taky

@papajisek 4.10 byla ovu 15.10 tenhle vysledek...ted uz nam busi srdicko a snad vse bude ok..🙂