icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

dasa.77
17. lis 2017

@sabinanaty Vzhledem k tomu,že jsi měla menstruaci bych se ještě neradovala. Je fakt,že jsou holky,které jsou těhotné a první měsíce mají normálně MS.Ale na testech kde jsou 3 vedle sebe je jen minimální duch,čárka pořád stejná. Na tom samostatném je zase fotka natolik ztmavená,že fakt nevím.I já to tak bohužel měla a za dva dny už nebylo nic.

brokovich
17. lis 2017

@sabinanaty Aha, takto je zvláštní teda. Co si dojít na krev na hcg, zda stoupá?

suzettew
19. lis 2017

Ahoj holky, 23dc a ovu test takto.. myslite, ze muze jeste prijit ovu? Nebo by to mohlo byt tehu?

sabinanaty
19. lis 2017

@suzettew vidím skus si další ja si dělala dva denně držím palečky

suzettew
19. lis 2017

@sabinanaty a ty jsi natom jak? Zkousis jeste ovu testy? Co jsem videla, tak byly slaboucke a na tehu dusicci..

sabinanaty
19. lis 2017

Ne já už je neskousim už jen trhu testy
Třeba ten to mě vyšel takhle před 3 dni ale není to 💯%

dasa.77
19. lis 2017

@sabinanaty Já bych řekla,že je to pořád málo. Není to +,ale ryska prosvítající po zaschnutí. Muselo byt aspoň trošinku modré,což není.

suzettew
20. lis 2017

Holky, myslite, ze ovu sili? Ms ma byt v patek.

brokovich
20. lis 2017

@suzettew Taak, že je silnější čárka 24 DC je jasné. 😉

sabinanaty
20. lis 2017

A já opět sklamani :(

suzettew
20. lis 2017

@brokovich fakt? no tak vidíš.. 🙂 tak uvidíme, co bude dál..

brokovich
20. lis 2017

At dostojim tematu diskuse, pridavam ovutestiky z obdobi ovulace plus ten posledni (nejsilnejsi) je v dobe pozitivniho tehutestu. Takze ano, ovutest prokaze i tehotenstvi. 🙂

sabinanaty
20. lis 2017

@brokovich to cucim teda gratuluju

brokovich
20. lis 2017

@sabinanaty Moc díky.🙂 Těhutest už mám pozitivní od minulého úterka, ale tahle diskuse mě navnadila zkusit i ten ovutest. Fakt hustý. Takovou čárku jsem neměla ani před ovulací, a to jsem testila 3x denně.

sabinanaty
20. lis 2017

Noo mě to pravé řekla sestra moje ji taky ukázal ovu test těhotenství jen já mám opět smůlu :(

brokovich
20. lis 2017

@sabinanaty Dělala jsem si ještě ovutest od dr. maxe a tam je taky dálnice jak vymalovaná. Však se taky dočkáš. 😉

sabinanaty
20. lis 2017

@brokovich to asi nedočkáme vycházejí mi testy s duchy

brokovich
20. lis 2017

@sabinanaty Však to není poslední cyklus. Jak dlouho se snažíte? My se o první snažili rok.

norna
20. lis 2017

Já měla takový ovu a tehu v den MS která už nepřišla. Myslím si že je zbytečný testovat a dělat si naděje před MS. Zbytečný trápení.

renca1978
20. lis 2017

Ja mela v den kdy mela prijit MS tohle...asi nema fakt smysl hledat nejaky dusiky a testovat drive....

suzettew
21. lis 2017

Holky tak ja nevim..porad se mi zda, ze ovu testy sili.. nebo si to nalhavam? Tt nic, ms ma byt v patek..

norna
21. lis 2017

@suzettew ahoj ja takovy testy mela treba cely mesic a jeste i vyraznejsi...myslim ze nejlepsi je pockat na MS a kdyz neprijde pak zkouset testy ale tehotensky,,,,tohle mi prijde jak blaznovstvi promin....

kacasa
21. lis 2017

@suzettew jestli ma byt MS v patek..mela by uz tahle carka byt o dostvyraznejsi..ale kazdy to ma jinak..od 12DPO bych uz zkousela tt

suzettew
21. lis 2017

@norna jenze ja to nedelam jen kvuli tehu, ale kvuli tomu, ze jsem v dubnu otehotnela kolem ms.. kazdopadne dekuji za nazor..

kacasa
21. lis 2017

@suzettew tak zkouset dal..ta carka by mela byt vyraznejsi..ale zalezi jak je to cely cyklus..taky zalezi na tom, jakclovek pije a je moc naredena..ovu muze byt kdykolik, nez jen v pulce..to je fakt

kacasa
21. lis 2017
suzettew
21. lis 2017

@kacasa vsak ju, uvidim, co bude dal.. nazivo uz je to hodbe silne a dnes naopak poji vic nez vcera..

kacasa
21. lis 2017

@suzettew zkus testovat dal..a uvidis ten vyvoj 🙂

suzettew
22. lis 2017

Ahoj holky, testuji dal a porad sili... ale tt nic..tak spis cekat ovu?;)

norna
22. lis 2017

@suzettew Bud ovu nebo tehu to taky muze pak byt...ale sili tedy....citis se treba nejak jinak nebo nejaky pocit?

Strana