Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@sabinanaty Aha, takto je zvláštní teda. Co si dojít na krev na hcg, zda stoupá?
@suzettew vidím skus si další ja si dělala dva denně držím palečky
@sabinanaty a ty jsi natom jak? Zkousis jeste ovu testy? Co jsem videla, tak byly slaboucke a na tehu dusicci..
@sabinanaty Já bych řekla,že je to pořád málo. Není to +,ale ryska prosvítající po zaschnutí. Muselo byt aspoň trošinku modré,což není.
@brokovich to cucim teda gratuluju
@sabinanaty Moc díky.🙂 Těhutest už mám pozitivní od minulého úterka, ale tahle diskuse mě navnadila zkusit i ten ovutest. Fakt hustý. Takovou čárku jsem neměla ani před ovulací, a to jsem testila 3x denně.
Noo mě to pravé řekla sestra moje ji taky ukázal ovu test těhotenství jen já mám opět smůlu :(
@sabinanaty Dělala jsem si ještě ovutest od dr. maxe a tam je taky dálnice jak vymalovaná. Však se taky dočkáš. 😉
@brokovich to asi nedočkáme vycházejí mi testy s duchy
@sabinanaty Však to není poslední cyklus. Jak dlouho se snažíte? My se o první snažili rok.

@sabinanaty Vzhledem k tomu,že jsi měla menstruaci bych se ještě neradovala. Je fakt,že jsou holky,které jsou těhotné a první měsíce mají normálně MS.Ale na testech kde jsou 3 vedle sebe je jen minimální duch,čárka pořád stejná. Na tom samostatném je zase fotka natolik ztmavená,že fakt nevím.I já to tak bohužel měla a za dva dny už nebylo nic.