icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

suzettew
22. lis 2017

@norna cítím se nijak.. udělala jsem si i clearblue plus a nic tam není.. tak nevím, zkusím zase odpoledne.. to mi řekni🙂

kacasa
22. lis 2017

@suzettew tak jeste vydrzet par dni ;)

suzettew
22. lis 2017

@kacasa no jo, musím vydržet🙂 ms má být v pátek.. tak uvidíme..

norna
22. lis 2017

@suzettew clear blue ukazuje myslim i 5 dni pred MS..ale vis jak kazda to ma jiny a kazde stoupa HCG taky jinak..kazdopadne alespon drzim palecky..uvidis jeste zitra treba...Kdyz bude ovu se ti posune MS ...Ja to tak mela cca trikrat do roka ze ovu byla dele a tim padem se mi posunula MS o par dni...Ja na sobe citila ze jsem byla hrozne takova nafoukla a jako v podbrisku balvan a takove teplo v podbrisku a na den kdy mela prijit MS tak jsem napred udelala ovu a vysel pozitivne si rikam to je divny dalsi ovu ?no a pak tehu a byla tam slaba 🙂 ted jsem 8+tt a snad vse bude ok🙂

suzettew
22. lis 2017

@norna jé tak to je dobrý.. možné je všechno.. už jsem právě jednou byla těhu z pozdní ovulace.. ale to bylo po iVF, tak to bylo všechno takové divné.. budu se hlásit odpoledne nebo zítra🙂

norna
22. lis 2017

@suzettew ok jsem zvedava co z toho vyleze 😉

juliemichal
22. lis 2017

holky a co si myslíte o tomto haha 😀 dnes jsem 29DC a jak se tak dívám tak by zítra měla dojít MS :-O což jsem si myslela,že má dojít až 25.11 anebo 24.11 😀 je to před MS normální mít takovou silnější čárku na ovu testu? 😀

rianka001
23. lis 2017

@juliemichal No nevím, jestli je to možné před MS, ale když jsem si zkoušela ovu test já, tak jsem zdaleka neměla takovéto čárky...

juliemichal
23. lis 2017

@rianka001 no právě,že ani já jsem takové čárky neměla v době ovulace :-O což nechápu 😀 jsem s toho jelen a dnes tt negativní

kacasa
23. lis 2017

@juliemichal ahoj..tak pred MS by to mel ukazat uz i ovu test..zkus udelat ClearBlue..a bude jasno
kolik dni je po OVU?

juliemichal
23. lis 2017

@kacasa no tak to máš pravdu,že bych mohla clear blue zkusit haha 😀 já si spíše počkám asi ty 2 dny jestli dojde mrška nebo ne 🙂
no dnes jsem 13 nebo 14DPO spíše řečeno před 14 dny jsme měli nehodu v době ovulace 😀 před 2 dny jsem měla krásného dušíka na dr. maxu a teď pepina testy negativní akorát ten ovulační pepino test vypadá tak jak vypadá 😀

norah32
23. lis 2017

@juliemichal já měla den před ms taky silnou čáru na OT, ale žádnou na TT. Prostě ten citlivý OT zachytí normální zvýšenou hladinu hcg a takhle nás pak mate...

kacasa
23. lis 2017

@juliemichal nooo..ja bych zkusila ten clear blue 😀

juliemichal
23. lis 2017

@norah32 super děkuji za vysvětlení 😀 😀 asi tu normální zvýšenou hladinu HCG mám,i když před 2 roky spíše 6 roky co jsme se začali snažit o třetí tak jsem zvýšenou hladinu HCG neměla 😀 vždy když jsem šla na krev tak jsem měla 0 😀 😀 a dr. max teda dělá fal. čárky 😀 😀 njn za ty 2 roky se změnil,ale nevadí 🙂 za 3 roky si toto vyzkouším znova 🙂 🙂

juliemichal
23. lis 2017

@kacasa no ten mi před 2 roky ukázal +1-2 když jsem byla 11DPO a teď ten pozitivní clear blue má 10 měsíců 🙂

brokovich
23. lis 2017

@juliemichal Tak zeno, moji falesni duchove 12 a 13 dpo z predminuleho cyklu. Clovek by fakt necekal, ze neni tehotnej, coz.

juliemichal
23. lis 2017

@brokovich no kočko to je recht hlavně ten první mamatest je jasný jak jsi psala ty jo :-O to zírám,ale já si stejně kočko myslím,že jsi měla asi biochemické těhu ☹ ale to je jedno teď máš pod srdíčkem malinkého miláčka a teď bude vše v naprostém pořádku ♥ ♥

brokovich
23. lis 2017

@juliemichal Mozny to je no. 😕 Taky doufam, ze ted pobezi vse, jak ma. 👍

juliemichal
23. lis 2017

@brokovich to ano protože za tu dobu co jsem byla snažilka jsem neviděla tak silnou čárku u mamatestu a ještě k tomu falešnou :-O teď určitě bude všechno v naprostém pořádku ♥ věřím tomu kočko ♥

akorát mě mrzí to,že jsem si už tak trochu zvykla na to,že bych mohla být těhulka a najednou asi nejsem :-O sice jsem chtěla mimi až za 5 let,ale kdyby to bylo těhu tak bych jsem si miminko nechala ach jo ☹ ☹ bojím se,že za těch pár let nám to zase 4 roky nepůjde jak minule :-O

norna
24. lis 2017

@suzettew ahoj tak jak to s tebou vypadá 🤗

sabinanaty
30. lis 2017

Tak co říkáte teď ???

kacasa
30. lis 2017

@sabinanaty je tam ;)

sabinanaty
30. lis 2017

Tak snad tam bude i dnes 😂

kacasa
30. lis 2017

@sabinanaty jsem v tom samem stadiu jako ty 🙂

solteeskaa
30. lis 2017

Ahojky mam dotaz delate si ovu testy kazdy den? A pokud ano v kterou hodinu? Nikdy jsem to neresila nejaka ovulace mi byla sumak a presto mamm dve deti ale chtela bych jeste jedno ale nevim jak,kdy a cim merit ovulku 😅 asi jsem pako 😀 dneska jsem si merila rano teplotu v ustech a mamm 36,1 ale zitra to mam dostat...boze ja si pripadam jako dite 😀

kacasa
30. lis 2017

@solteeskaa ovu testy staci ze zacatku udelat cca os 6 dne cyklu.a pak sledovat vyvoj.
Je dobre je delat ve stejnou hodinu spise odpo, nebo vecer.
u stadnartniho cyklu 28dni, byva ovu 14. den..ale vazne to ma kazda jinak ;)

solteeskaa
30. lis 2017

@kacasa to zas bude penez...predstava ze ja dam za vytaminy 400 pritel 400 a do toho minimalne 500 za ovu testy...ou vubec se mi do toho nechce :(

kacasa
30. lis 2017

@solteeskaa jakych 500,-? staci na jeden cyklus dve krabicky testu..kdyz se trefis..staci i jedna..a staci vysledovat jeden, dva cykly..a pak uz budes vedet
a jaky jis vitaminy?

kacasa
30. lis 2017

@solteeskaa toto staci

https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-ovulation-...

ale nemusis testovat vubec ;) je to na tobe

solteeskaa
30. lis 2017

@kacasa tam je 7testu??? Ja myslela ze jen dva jako u tt...hustyyyy 🙂 no zatim kyselinu listovou od vcerejska alee budu porizovat fertiprona pro mne a pro pritele folandrol

Strana