icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

kacasa
30. lis 2017

@solteeskaa
no, ta kyselina listova uplne staci..pred otehotnenim 1tbl a na zacatku teh. 2tabl. Mohly bychom tu polemizovat o vstrebavani ostatnich latek do tela..vyvazena strava je mnohem lepsi..je to akorat byznys

luuucatko
6. pro 2017

Holky, dneska jsem 9dpo, trochu jsem spinila (jsem pi IUI...ovitrell uz vyprchal)..zkouším schválně pc z testy..A sili..dneska zatim nejsilnejsi..je možné ze i tak to nejake z vas nevyšlo ?

papajisek
8. pro 2017

@luuucatko To vypada dobre. Druha carka je temer stejna. Myslim, ze tehu test uz by mohl neco ukazat. Ja jsem 8dpo a ovu test mam tedy slabsi coz?:/

papajisek
8. pro 2017

@luuucatko I kdyz jak na to koukam mam skoro stejny. Tak doufam, ze to u nas znamena u obou tehu😁

luuucatko
8. pro 2017

@papajisek Ten tvůj je podobný právě tomu 8 dpo, tak zkus schválně zítra .. já dneska 11 dpo malý pidi duch na testu, vidí ho i partner, ale zároveň špiním už i s trochou krve, tak že vůbec nevím :( Tak dej vědět 🙂

papajisek
8. pro 2017

@luuucatko Jejda tak to preji at je z duchu brzy tlustice!🙂. Taky dej vedet a posli pak foto. Ja zkusim testnout rano ale nevim jestli neni brzo 9dpo.

maice
8. pro 2017

@luuucatko Vezmi si konskou dávku vit C, nejlépe celaskon, pokud je spineni zpusobeno treba jen prasklou cévkou, pomůže to 🙂

papajisek
8. pro 2017

@luuucatko A mas k tomu nejake "klasicke" priznaky? Me akorat boli bradavky a mam trochu kremovy vytok. Jinak nic.

luuucatko
8. pro 2017

@maice Zrovna jsem si dnes asi před hoďkou vzala vitamin C 1000 mg :D. Ale netušila jsem, že by to mohla být prasklá cévka, tak kéž by. Děkuji 🙂

@papajisek No bolí mě prsa, hodně, ale to mívám i před MS :( Od IUI mě neustále popichovalo v podbřišku. Hrozně se modlím aby se MS nerozjela. Zítra zkusím zase TT. Jinak krémový vytok jsem měla taky.

luuucatko
9. pro 2017

@papajisek Ahojky, tak jak jsi na tom? Já dnes ráno zase slaboulinký dušík na tt, ale ne silnější.. Dnes jsem 12 dpo..

maice
9. pro 2017

@luuucatko Mas foto???

luuucatko
9. pro 2017

Mám, ale nevim jestli bude na fotce vidět. :( Pritel ho vidí, tak neblaznim 🙂)

sabinanaty
9. pro 2017

@luuucatko nic nevidím nebo skus to vifotit ze strany

luuucatko
9. pro 2017

@sabinanaty Bohuzel ne.. Nektere holky psaly, ze tam čárku vidi, ze jde o nastaveni monitoru .. Tak uvidím holt za dva dny.. Jsem 12 dpo.. A stale spinim :(.. Beru gynprodyl, tak me napada jestli bych to nahodou uz nedostala, ale ty prášky to stale zdržují..

papajisek
10. pro 2017

@luuucatko Ahojik! Ja ji tam take vidim!🙂 Tak at sili! Ja jsem dnes 10dpo a mamatest snehobily😤🙁

maice
10. pro 2017

@luuucatko Tak co dnes???

luuucatko
10. pro 2017

@papajisek
@maice Ahoj holky, tak me malickato zesil, ale po limitu a stale trochu spinim..vidite ho lepe? Pritel říká, ze opravdu malinko zesílil, tak asi neblaznim..

luuucatko
10. pro 2017

Akorat nevim, pokud to bude i zitra takovy dušík co dělat. Zitra je to presne 14 dnu od iui a pokud pry vyjde test, tak mam dal brat gynprodyl. Je to po limitu, tak nevím jak to brat.

kacasa
10. pro 2017

@luuucatko toto je lady max ze? Doporucuji zkusit i jinou znacku testu

luuucatko
10. pro 2017

@kacasa jojo lady max.. Jinou značku tu nemam a je divný, ze trosku zesilil.. Nicméně spinim a uz i trosku krve :(

papajisek
10. pro 2017

@luuucatko Jj, je silnejsi. Nekomu to stoupa pomalu. Hlavne ze neslabne. Pry to stoupa spis po dvou dnech. Tak zkus zas zitra rano.

maice
10. pro 2017

@luuucatko Vidim ho tam...tak snad bude silit ted uz rychleji...drzim palce

luuucatko
10. pro 2017

@papajisek
@maice Holky a co si myslíte o tom, že je to po limitu a trochu krvácím. Břicho mě bolí fakt jako při MS. Bojím se, že to odejde. :(

papajisek
10. pro 2017

@luuucatko V tyhle fazi to pry nic neovlivni. Ani doktori. Bud to bude schopne zivota, nebo ne. Ale bolesti i slaba ms muze byt i v tehu. Vyckej dalsi dny. Nic jineho delat nemuzes.
Ja jsem opet zklamana. Ovu test sili, ale mamatest bily. Jsem 10dpo. Tak snad mam jeste nadeji.

maice
10. pro 2017

@maice Muze prasknout jen cevka pri zanorovani se...nasad vit C. Ted s tim stejne nic neudelas🤷‍♀️

maice
10. pro 2017

@papajisek To vypada dobre...ja 10dpo uplne bilo a 12dpo pekna carka ;) vydrz👍💪

maice
10. pro 2017

@luuucatko Muze prasknout jen cevka pri zanorovani se...nasad vit C. Ted s tim stejne nic neudelas🤷‍♀️

papajisek
10. pro 2017

@maice Fakt? Tak to jeste nebudu vzdavat. Snazime se uz rok. Tak to spis beru jako sport to testovani. Jestli ji tam jednou objevim tak tomu asi neuverim.

luuucatko
10. pro 2017

@papajisek 10 dpo je jeste brzy. Urcite je nadeje jestli ovu sili 🙂
@maice jedeme nakoupit, tak zkusím koupit ovu test schválně. Vitamín C stale bastim 🙂

dasa.77
10. pro 2017

@luuucatko Ahoj, tak na předchozím testu jsem neviděla nic... tam byl takový mikro stínek,že bych to brala jako negativní. Tady už se dá říct,že se něco rýsuje.
ALE.... na 14.den po IUI to je hrozně málo. Takže být Tebou,moc se k tomu neupínám,ať pak nejsi zbytečně zklamaná. 😉 Testy Lady Max sice ukazují slabší čárku,nebo později,než jiné testy,ale u nich aspoň člověk ví,že se tam opravdu něco děje.Můžeš mít nižší hladinu hCG,ale pokud by vše bylo jak má být,tak rozdíl v testu by byl nejspíš markantnější. Držím palce

Strana