Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@maice Zrovna jsem si dnes asi před hoďkou vzala vitamin C 1000 mg :D. Ale netušila jsem, že by to mohla být prasklá cévka, tak kéž by. Děkuji 🙂
@papajisek No bolí mě prsa, hodně, ale to mívám i před MS :( Od IUI mě neustále popichovalo v podbřišku. Hrozně se modlím aby se MS nerozjela. Zítra zkusím zase TT. Jinak krémový vytok jsem měla taky.
@luuucatko nic nevidím nebo skus to vifotit ze strany
@sabinanaty Bohuzel ne.. Nektere holky psaly, ze tam čárku vidi, ze jde o nastaveni monitoru .. Tak uvidím holt za dva dny.. Jsem 12 dpo.. A stale spinim :(.. Beru gynprodyl, tak me napada jestli bych to nahodou uz nedostala, ale ty prášky to stale zdržují..
Akorat nevim, pokud to bude i zitra takovy dušík co dělat. Zitra je to presne 14 dnu od iui a pokud pry vyjde test, tak mam dal brat gynprodyl. Je to po limitu, tak nevím jak to brat.
@luuucatko Ahoj, tak na předchozím testu jsem neviděla nic... tam byl takový mikro stínek,že bych to brala jako negativní. Tady už se dá říct,že se něco rýsuje.
ALE.... na 14.den po IUI to je hrozně málo. Takže být Tebou,moc se k tomu neupínám,ať pak nejsi zbytečně zklamaná. 😉 Testy Lady Max sice ukazují slabší čárku,nebo později,než jiné testy,ale u nich aspoň člověk ví,že se tam opravdu něco děje.Můžeš mít nižší hladinu hCG,ale pokud by vše bylo jak má být,tak rozdíl v testu by byl nejspíš markantnější. Držím palce

@solteeskaa
no, ta kyselina listova uplne staci..pred otehotnenim 1tbl a na zacatku teh. 2tabl. Mohly bychom tu polemizovat o vstrebavani ostatnich latek do tela..vyvazena strava je mnohem lepsi..je to akorat byznys