Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@luuucatko To že se máš rozhodnout,zda dál brát Gynprodyl jako problém vůbec nevidím. On Ti nijak neuškodí,takže bych ho klidně brala i zítra....pozítří... Pokud tam těhotenství je,tak to jen podpoří,pokud ne,tak MS dojde tak či tak,jen třeba o pár dní později. Není to tak,že pokud ho nevysadíš,tak se MS do té doby nerozjede. Ale na podpoření možného těhotenství v začátku. 😉 Já ho nikdy nebrala,ale měla jsem Utrogestan. Ten mi maximálně protáhl LF.
@luuucatko Ale to vím, tak jsem to nemyslela...spíš, že nemuselo dojít k oplodnení hned...ale treba az za 24 hodin nebo později...pak by byl testík pozitivní protě později...Mela to být reakce na příspěvěk, že je na 14 dní po iui duch slaboucky!Ja měla mikroducha 12DPO a je z toho krásný chlapeček...
este pockaj ja som mala 2 ciarky az 15 dpo.
Píchali ovitrelle, ale to jsem si hlídala, že ze mě vyprchal už 4 dpo, tt v tu chvíli bílo a ot šíleně slouboulinká a teď to stouplo.. tak já už nevím .. :(
Holky, tak jsem volala do Iscare a dneska si tam skočím na krev a aspoň budu mít jasno. 🙂
@maice No rozbor si dělají přímo tam, dokonce spermiogram byl hned den po odběru, což o proti Podolí (čekání 6 týdnů) je sakra rozdíl, tak pokud tam dorazím až tak v 17,30 a mají do 19 hod, tak doufám, že hned zítra. To se doptám. Vzhledem k těm pidi čárkám tomu moc nevěřím, ale chci mít jistotu. Doufám, že tam vůbec dojedu. Jsem šílené malátná / zpomalená. :(
Je to normalni mit dusika mimo ovu?

@dasa.77 Ahojky, ale problem je, ze ja mam pokyn od dr., ze po 14ti dnech udelat tt a podle toho rozhodnout, zda dal brat gynprodyl.. A to je uz zitra.. Moc se radsi neupinam..