icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

luuucatko
10. pro 2017

@dasa.77 Ahojky, ale problem je, ze ja mam pokyn od dr., ze po 14ti dnech udelat tt a podle toho rozhodnout, zda dal brat gynprodyl.. A to je uz zitra.. Moc se radsi neupinam..

kacasa
10. pro 2017

@luuucatko jako.. uvidis no.. ale pridam foto pro porovnani

luuucatko
10. pro 2017

@kacasa dekuju, ja si koupila ted Benu test, tak zkusím zitra i ten a uvidím..

papajisek
10. pro 2017

Tak muj dnesni ovu test. Jsem 10dpo.
Na mamatestu z rana je ted takovy stinek. Ale je dvojity. Jakoby ohranicena ryska z obou stran. Tak zitra testnu znovu.
Mela jste nektera takovy ovu test pred pozitivnim tt?

maice
10. pro 2017

@luuucatko Ono,ze iui bylo pred 14 dny neznamena,ze hned doslo i k oplodneni!!! Jestli jde o brani leku,zkus zitra digital z moci hned po ranu...a mas relativne jistotu...

maice
10. pro 2017

@papajisek Ano...mnohem slabsi.Po ovulaci je hladina lh hodne nizka...to by mohli vyjit ❤️

norna
10. pro 2017

@papajisek ja mela takovy ale uz i carecku s nim na tehu malinkou 🙂

papajisek
10. pro 2017

@norna Jo tvuj uz jsem vlastne videla minuly mesic 🙂.
No ale ja na tt nic🙁 Snad zitra 🙄

papajisek
10. pro 2017

@norna A to byl tt testovany rano a ovu pozdeji?

luuucatko
10. pro 2017

@maice ja samozrejme vim, ze i když bylo iui, tak to nemusí vyjít, to preci netvrdím 🙂

norna
10. pro 2017

@papajisek oba dva jsou delany vecer 🙂

norna
10. pro 2017

@papajisek jo a z jedne moči ten vecer🙂

dasa.77
10. pro 2017

@luuucatko To že se máš rozhodnout,zda dál brát Gynprodyl jako problém vůbec nevidím. On Ti nijak neuškodí,takže bych ho klidně brala i zítra....pozítří... Pokud tam těhotenství je,tak to jen podpoří,pokud ne,tak MS dojde tak či tak,jen třeba o pár dní později. Není to tak,že pokud ho nevysadíš,tak se MS do té doby nerozjede. Ale na podpoření možného těhotenství v začátku. 😉 Já ho nikdy nebrala,ale měla jsem Utrogestan. Ten mi maximálně protáhl LF.

maice
10. pro 2017

@luuucatko Ale to vím, tak jsem to nemyslela...spíš, že nemuselo dojít k oplodnení hned...ale treba az za 24 hodin nebo později...pak by byl testík pozitivní protě později...Mela to být reakce na příspěvěk, že je na 14 dní po iui duch slaboucky!Ja měla mikroducha 12DPO a je z toho krásný chlapeček...

luuucatko
11. pro 2017

@dasa.77
@maice Tak holky asi je vyřešeno :( Na lady maxu po limitu opět slabá čárka, nesílící. Na tt z benu lékárny, taky desítkovej úplně bílo, MS mám, ale slabší než obykle. Tak asi nic asi se to neudrželo :(

monika107
11. pro 2017

este pockaj ja som mala 2 ciarky az 15 dpo.

luuucatko
11. pro 2017

@monika107 Tak já zkusím pro jistotu i zítra, ale už slabě MS a večer klasický šílený MS bolesti, tak uvidím ještě zítra tedy.. 🙂

luuucatko
11. pro 2017

Muj ovu test :(

maice
11. pro 2017

@luuucatko Pichali ti pri iui nejske hormony??? Ten OT je zvlastni teda...

luuucatko
11. pro 2017

Píchali ovitrelle, ale to jsem si hlídala, že ze mě vyprchal už 4 dpo, tt v tu chvíli bílo a ot šíleně slouboulinká a teď to stouplo.. tak já už nevím .. :(

maice
11. pro 2017

@luuucatko Zkus ten digital...tam bude jasno...zadny duch,bud ano nebo ne!!!

kacasa
11. pro 2017

@maice ale digi testy jsou s citlivosti 25..

dasa.77
11. pro 2017

@luuucatko ovulační test bývá v době MS silnější

maice
11. pro 2017

@kacasa To jo...ale jestli ma dusika uz 3dny...hcg se dvojnasobi,tak i 25 citlivost by mela neco ukazat..

luuucatko
11. pro 2017

Holky, tak jsem volala do Iscare a dneska si tam skočím na krev a aspoň budu mít jasno. 🙂

maice
11. pro 2017

@luuucatko Super...kdy budou vysledky?

luuucatko
11. pro 2017

@maice No rozbor si dělají přímo tam, dokonce spermiogram byl hned den po odběru, což o proti Podolí (čekání 6 týdnů) je sakra rozdíl, tak pokud tam dorazím až tak v 17,30 a mají do 19 hod, tak doufám, že hned zítra. To se doptám. Vzhledem k těm pidi čárkám tomu moc nevěřím, ale chci mít jistotu. Doufám, že tam vůbec dojedu. Jsem šílené malátná / zpomalená. :(

papajisek
11. pro 2017

Tak ja jen pro informaci take zacinam spinit. Ovu test dnes mirne slabsi nez vcera. To byl pozitivni.
Teplota mirne klesla, takze do dvou dnu cekam ms.
Jsem 11dpo. A tt ani naznak neceho.

peetulkka
11. pro 2017

Ahoj holky prosim co si myslite o tomhle?Jsem týden po ovu ms ma dorazit 18.12.Mam pichani v podbrisku a tezka bolava prsa.

peetulkka
11. pro 2017

Je to normalni mit dusika mimo ovu?

Strana