Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
Ahoj holky,co ten můj ovu test,co myslíte?Dneska vyšel stejně☹.Těhotenský nemám koupený☹.Můžu být těhotná?
@maice Ahojky, to jseš hodnááá🙂 Ale bohužel, prý negativní. :( Jsem z toho dost už špatná. Ty testy jsou prostě na nic. Dokonce i dneska ráno malej dušík, kterého jsem vám sem dávala, tak to samé. No nic, tak na novo. Jsem fakt případ nebo spíš jsme případ. Poslední naději jsem vkládala do vyššího prolaktinu, dneska jsem si volala na výsledky a klasika "prolaktin vám vyšel krásně". Po dvou letech nic a my nevíme proč :(. Přítel má prý 13 mio spermií na místo 15 mio, ale to nám řekli, že je úplně OK. Dneska jsem se objednala na čínskou medicínu - jdu zítra. A v pondělí hned zase na kontrolu před IUI. Musí mí ovulace vyjít max na pátek jinak mě prej v CARu vezmou zase až v lednu. :(
Stale doufám :( ..jsem ted 5 dc.. A mame za sebou imunologii, hormonální profil, stitnou zlazu a laparoskopii - průchodnost. Vse v pořádku. :( ..

@peetulkka Ano,lh hormon je v moci cely cyklus...proto je ovutest pozitivni pouze pokud je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi ;)