Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@luuucatko Ty jo, jak si procitam tve prispevky, tak koukam, ze taky pekne bojujete. Vysetreni ok a furt nic. No me je 29 a manzovi 30. A ja jsem snad ok, podle dr, akorat manza ma na hrane normy rychlost. Ale to se pry da zlepsit vitaminy. Tak porad davame sanci prirozenymu. Tak az mi bude pres tricet asi pujdem pripadne na umely taky.
@cpollik Nechci ti brat nadeje, ale ja mela pred ms nekolikrat stejny dve carky ovu testu. Tudiz pozitivni test. A nic. Taky jsem tomu predtim verila. Ale pokud je tehu, tak je ta testovaci mnohem silnejsi nez kontrolni ale v tu dobu uz je i duch na tt testu. Takze tot me poznatky z diskuzi😉
@maice Na ten test "prostředí pro spermie" se zeptám v pondělí v Iscaru, ta uvidím co mi řeknou, ale nemělo by toto být součást té imunologie? Clostylbegyt jsem nebrala podle mě právě neviděli důvod. Děkuju za radu 🙂
@papajisek Věk máte furt hezkej. 🙂 Příteli hodně pomohly vitaminy Eregma max. Po prvé mu vyšel spermio totiž horší, ale ted po dlouhé době užívání už "pouze" o malinko snížený počet, jinak OK. 🙂
@kockakacka gratuluji 👍🤗👌
@cpollik dekuji ❤️
Tak moje kamarádka měla 3 dny po sobě druhou čárku na ovu testu, ne pozitivní , ale docela silnou a ms dostala ☹
@misicka455 Ale druhá čárka na ozvu testu právě neznamená, že je výsledek pozitivní. Musí být silnější než ta testovací. Mě to teda vyšlo pozitivní test na ovu před menstruaci a pak jsem šla koupit těhotenský a ten byl také pozitivní, i s dcerkou a i teď nedavno.
@sabinanaty
@sabinanaty ahoj no ja vidím ducha na obou testech, ale takovy duch na ovu značí negativní,těhotenský vypadá nadějně držím palce.
@miruskaa1122 Ahoj znacit tehu muze🙂 ja to mela takhle🙂 drzim palecky
Ahoj holky, jelikož už mám 2detiTak mám ode dne oplodnění pocit,že jsem těhotná.Jd 4DPO nikdo,ale to je ten mateřský pud či 6smysl.Vim to.Ovulacni test nemá smysl ještě dělat.5dni ještě počkám.3DPO mě bolela hlava a celé tělo,jako kdyby na mě lehla chřipka u kluků jsem to taky,tak měla.Mela jste to,tak taky některá??Že jste věděly co rušily,že to vyšlo?

@kacasa jj ten jsem zkoušela před chvili a nic tam nevidím,tak asi nic.Carka na ovu testu je skoro už,jak ta první zbarvená.Tak možná mám ovulaci😉.