icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

cpollik
13. pro 2017

@kacasa jj ten jsem zkoušela před chvili a nic tam nevidím,tak asi nic.Carka na ovu testu je skoro už,jak ta první zbarvená.Tak možná mám ovulaci😉.

kacasa
13. pro 2017

@cpollik a jaky tt jsi delala?

cpollik
13. pro 2017

Tenhle,vidím ho poprvé je z Dmka.Mam ještě jeden zkusím zítra a pak uvidím.

kacasa
13. pro 2017

@cpollik zkus z Benu lekarny ten tycinkovy ruzovy ;) je celkem spolehlivy

cpollik
13. pro 2017

@kacasa uvidím,asi zatím počkám i podle bazální teploty,vždy mi klesne před MS.Mizna se mimi dlouho uhnizduje,ale jsem 33DC a ovulační test fakt zesiluje ó dost teda

cpollik
13. pro 2017

@kacasa teda 30DC🙂

maice
13. pro 2017

@luuucatko Povede se to,uvidis! Pomohou ti. Co vim,me jeste zkouseli jakous toleranci prostredi pro spermie...tzn jestli se v mem prostredi dovedou pohybovat. Zkouseli ti clostylbegyt na rust vajicek???

maice
13. pro 2017

@cpollik A na tehotenskem vubec nic??? Mne se ukazal duch az 12dpo,kolik jsi dnes???

papajisek
13. pro 2017

@luuucatko Ty jo, jak si procitam tve prispevky, tak koukam, ze taky pekne bojujete. Vysetreni ok a furt nic. No me je 29 a manzovi 30. A ja jsem snad ok, podle dr, akorat manza ma na hrane normy rychlost. Ale to se pry da zlepsit vitaminy. Tak porad davame sanci prirozenymu. Tak az mi bude pres tricet asi pujdem pripadne na umely taky.

papajisek
13. pro 2017

@cpollik Nechci ti brat nadeje, ale ja mela pred ms nekolikrat stejny dve carky ovu testu. Tudiz pozitivni test. A nic. Taky jsem tomu predtim verila. Ale pokud je tehu, tak je ta testovaci mnohem silnejsi nez kontrolni ale v tu dobu uz je i duch na tt testu. Takze tot me poznatky z diskuzi😉

cpollik
13. pro 2017

@maice dnes jsem 11DPO,ale myslím,že to těhu nebude.Ale zase ta čárka už třetí den na ovulacnim testů fakt sílí.Menzes mám chytnout za 3-4dny.

cpollik
13. pro 2017

@papajisek no já vždy před menzes nemám na ovu testu ani ducha 🙂.Právě si rikam,že už 3den sílí a dost.Na fotkách nejde tolik vidět.Asi posunuta ovulace..

luuucatko
13. pro 2017

@maice Na ten test "prostředí pro spermie" se zeptám v pondělí v Iscaru, ta uvidím co mi řeknou, ale nemělo by toto být součást té imunologie? Clostylbegyt jsem nebrala podle mě právě neviděli důvod. Děkuju za radu 🙂

@papajisek Věk máte furt hezkej. 🙂 Příteli hodně pomohly vitaminy Eregma max. Po prvé mu vyšel spermio totiž horší, ale ted po dlouhé době užívání už "pouze" o malinko snížený počet, jinak OK. 🙂

cpollik
13. pro 2017

@papajisek myslím,že záleží ona délce uhnízdění🙂.Uvidíme😢).Byl by to krásný dáreček.Dva kluky už máme😉

maice
16. pro 2017

@cpollik Tak co???

kaja2016
27. pro 2017

@cpollik Ten ovulacni test, co jsi otiskla je ale negativni....Ja mam treba cely cyklus nejakou carku na ovulacnim testu, to nic neznamena, dulezite je aby byla stejne silna nebo silnejsi, potom nasleduje ovulace...

cpollik
27. pro 2017

@maice tak nic🙂.Nejsem těhotná 😉

cpollik
27. pro 2017

@kaja2016 já vím.Uz jsem byla 2x těhotná😉.A ovu test mi to vždy ukázal dřív než TT.

kaja2016
27. pro 2017

@cpollik Jo, to mě taky, ale musí být pozitivní, nejaka čárka nestačí, musí být silnější nebo stejně silný jako testovací. Omlouvám se, jestli se opakuji, ale nevím, jestli si rozumime🙂 A držím palec.

kockakacka
27. pro 2017

Me bylo divny, ze me poboliva bricho od ovu, tak jsem udelala test ovu 9dpo a byl pozitivní takřka, opakovala jsem dva dny a 11dpo se odhodlala udelat tt a byl pozotovni 😍

cpollik
29. pro 2017

@kaja2016 chápu,říkám,že jsem už byla 2xtehotna

cpollik
29. pro 2017

@kockakacka gratuluji 👍🤗👌

kockakacka
29. pro 2017

@cpollik dekuji ❤️

misicka455
7. led 2018

Tak moje kamarádka měla 3 dny po sobě druhou čárku na ovu testu, ne pozitivní , ale docela silnou a ms dostala ☹

kaja2016
7. led 2018

@misicka455 Ale druhá čárka na ozvu testu právě neznamená, že je výsledek pozitivní. Musí být silnější než ta testovací. Mě to teda vyšlo pozitivní test na ovu před menstruaci a pak jsem šla koupit těhotenský a ten byl také pozitivní, i s dcerkou a i teď nedavno.

sabinanaty
16. led 2018

Ahoj holky dnes jsem 14dc je mozny mit slabe pozitivni tehu testva pozitivni ovu test....?

miruskaa1122
29. led 2018

Ahoj jsem 20Dc, ovulace proběhla 100% s bolesti i hlenem 11dc takže tu poznám a teď jen tak ze zvědavosti jsem si udělala dnes ovu test ,co na to říkáte?Někde čtu že to muže byt těhu a ze dokonce ovu ukáží dříve než těhu testy,někdo píše ze v žádném případě.No nevim nevim. 🙂

miruskaa1122
29. led 2018

@sabinanaty
@sabinanaty ahoj no ja vidím ducha na obou testech, ale takovy duch na ovu značí negativní,těhotenský vypadá nadějně držím palce.

norna
29. led 2018

@miruskaa1122 Ahoj znacit tehu muze🙂 ja to mela takhle🙂 drzim palecky

cpollik
30. led 2018

Ahoj holky, jelikož už mám 2detiTak mám ode dne oplodnění pocit,že jsem těhotná.Jd 4DPO nikdo,ale to je ten mateřský pud či 6smysl.Vim to.Ovulacni test nemá smysl ještě dělat.5dni ještě počkám.3DPO mě bolela hlava a celé tělo,jako kdyby na mě lehla chřipka u kluků jsem to taky,tak měla.Mela jste to,tak taky některá??Že jste věděly co rušily,že to vyšlo?

Strana