icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

cpollik
30. led 2018

@sabinanaty ahoj,tak jsi těhotná?A myslím teda,že nebudeš jenom falešné pozitivní TT.

cpollik
30. led 2018

@norna super, gratulace

miruskaa1122
30. led 2018

@norna no teda to je hezký ,gratulace👏 Ja dnes dělala tehu a nic nicovaty ale jsem teprve 21DC takže brzo asi 5-6 dni do ms :( snažíme se už 2 roky, takže už pomalu stracím naději.kolem me všichni otěhotňujou :D jen se dozvídáme krásné zprávy 🙂 no a mi nic ,no necháme to osudu

norna
30. led 2018

@miruskaa1122 uvidis🙂 tak zkus clearblue ten je 5 dni pred ms..taky jsem ho mela🙂

pinkrose1
31. led 2018

Co myslíte? Horní včera, spodní dnes.. 21.1. jsem si píchla otrivelle, 23 ovulace, takže dnes jsem 8DPO. Ms by měla dorazit nejpozději v neděli. Můžou to být nějaké pozůstatky toho otrivelle? Bolesti mám jako před MS a přijde mi, že čípek sestupuje, což mám vždy před MS. Ale naděje umírá poslední.

cpollik
1. únor 2018

@pinkrose1 vypadá to nadějně,držím pěsti😉

cpollik
10. únor 2018

Ahoj holky,tak já nevím mám 3dny před menzes a ovulační takový.Co myslíte??

kacasa
10. únor 2018

@cpollik 3 dny pred ms uz klidne zkus tt

cpollik
10. únor 2018

@kacasa bohužel nemám☹.Ale trhu to nebude.Proste mám před skoro pozitivní test.Nechapu:-(.Ovulace byla.

cpollik
11. únor 2018

@pinkrose1 Tak co jsi těhotná??

cpollik
11. únor 2018

@kacasa dneska vypadá trošku víc pozitivní,ale určitě není zcela pozitivni.Ale bazální teplota šla ještě nahoru z 37,1 na 37,2.Menstruaci nemám pravidelnou buď 30nebo do 33dnu dnes je 29.Tehotensky test koupím až po zpoždění menstruace.Zatim mám jen ovu testy.

maice
13. únor 2018

Holky,co rikate...dnes 9dpo,testiky ze vcera a dnes ( dnes se vybarvil az na druhy pokus, nechapu)

cpollik
13. únor 2018

@maice ahoj nechci te plasit,ale já takové měla taky od 9dpo až po menstruaci dokonce silnější☹.Jestli jsou to od Dr.Maxe,tak ty mi ukazují po ovulaci takovou čárku až po menzes.

maice
13. únor 2018

@cpollik Nn,to neni max

maice
13. únor 2018

@cpollik Taky myslim,ze z toho nic bebude :(

kockakacka
13. únor 2018

@maice ja si myslim, ze tam sance je 👍🏻

maice
13. únor 2018

@kockakacka Dekuji za podporu...ale uz tomu prestavam verit...sice me boli podbrisek a mam strasne navaly horka...ale to muze znacit uplne cokoli

cpollik
14. únor 2018

@maice a co dnes???Sílí?Zkoušela jsi TT??

monyscerna
14. únor 2018

Holky co myslíte? 🙂

maice
14. únor 2018

@cpollik Zkousela a nevim..asi nejspis prosvita ryska...TT je ten modry

cpollik
15. únor 2018

@maice tyjo já tam něco vidím, ale ty ovulační jsou negativní☹

cpollik
15. únor 2018

@maice bohužel já měla často falešne pozitivní😢.

maice
15. únor 2018

@cpollik No jo...dnes snehobilo

cpollik
15. únor 2018

@maice kolik jsi dní po ovulaci?Já teď začínám na novo,tak uvidíme.Uz máme 2syny.Chtela bych ještě 3.

maice
16. únor 2018

@cpollik Dnes jsem 12dpo...mam take dva kluciky...a o treti jsem v listopadu prisla pri mimodeloznim...o to je ta touha silnejsi

cpollik
17. únor 2018

@maice tak to je mi líto,taky jsem o jedno přišla,ale dřív v 8tt.A jak to teda vypadá?My začínáme od znova už mám po menzes,tak uvidíme.Jak máš staré kluky?Já 6,5 a 2roky.Jsem si říkala,když už treti,tak teď ne pozdeji🙂.Co těhotenský test?Dělala sis.Ja už tomu moc nevěřím.Poslefni měsíc jsem měla silné ovulační testy 4dny před menzes a nic☹.

maice
17. únor 2018

@cpollik Dnes 1Dc :(

buggyy
17. únor 2018

Chci se zeptat, kdy je obou test schopen ukázat těhotenství? Kolik dnů po ovulaci? Je možné, že když mám 6-7 dpo a na ovulacnim testu je slabá čárka, že to ještě může vyjít? Díky!

cpollik
17. únor 2018

@buggyy to je ještě brzo testovat,tak od 10dpo

cpollik
17. únor 2018

@maice takže nic☹.To mě mrzí.Tak uvidíme tento měsíc😉.Třeba to vyjde.

Strana