Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
Ahoj, omlouvam se, ale vternu se sem. Uz jdem z toho fakt zmatena. Dnesni ranni teplota 36.56… coz je u me vzdy po ovu. Takto postupne roste uz 7 den. Na FF mi to ukazalo, ze dle teplot jsem po ovulaci. Nicmene mam porad tlaky v podbrisku, tak me napadlo zkusit ovu test ( co kdyby nahodpu) a tam toto( vlozim fotku). Uz nevim, co to moje telo na me zkousi. :,(
@sabinanaty kolikaty jsi den po ovulaci?Na tom posledním vidím ducha.Jestli jsi těhotná měl by sílit.Drzim pěsti😉.Já sice měla uz tolikrát ducha viditelného a ms přišla☹.Ale když nevíš zkus ovulační.Pokud jsi těhotná bude slta druhá čárka pozitivní.
@sabinanaty tak co??Jak to dopadlo??
@cpollik ahoj zitra budu testovat
@sabinanaty ale na tom jednom TT jsi měla viditelnou čáru.Ted už tam bude dálnice.Drzim pěti.Ja 12DC bazální teplota stále nízko,takže ovulka ještě není.Dnes jdu koupit ovulační testy a od zítřka testuji.Ovulka byva kolem 14DC až 18DC záleží i od stresových situaci atd.Ted jsem v pohodě 😉😀😊.
@cpollik ahojjjj tak drzim pelecky .
Ja si koupila vcera clearblue s citlivosti 25 jiny uz nemeli. Vcera jsem byla 23dc tak prikladam foto
@sabinanaty a to je těhotenství nebo ne??
@cpollik kdyz tam je plus tak asi ano
@sabinanaty já teda nevím,ale podle mě tam plus není a test je negativní 😞Ale třeba se pletu 😉
@sabinanaty třeba je jeste brzo.Vidim tam náznak
@sabinanaty já vidím minus😉.Jen náznak druhé carky
@sabinanaty je tam duch.. kolik dpo to je? Zopakovat za dva dny a bude to jiste😉
@kacasa ja uz presne newim mam hlavu. Uplne jinde. Skusila. Jsrm jiny test jestli. CB. Nedela. Falesnaky.... Jukni
@sabinanaty vsechny testy mi prijdou nejasne. Asi testujes moc brzy. Proste naznak ano...jasny vysledek ne.
@sabinanaty jj chce to jeste ty dva dny pockat😉
@vendelinka08 kolik dní máš do ms??
Holky měříte si některá bazální teplotu?Já totiž těm ovulačnim testům moc nevěřím..spíš podle teploty.Ja měla teď po ms 36,8.Vcera 12den to kleslo na 36,6 tak si myslím že byla ovulka včera a test nebyl moc pozitivni dneska už je silnější o dost ta druhá čárka.A dnes už to jde nahoru bazalka je 36,7.U druhého to tak spíš vyšlo,když jsem měřila než testovala.Tak uvidíme.Vcera jsme se mazlili,tak zase zítra.

@buggyy tak co?Jak to s Tebou vypada?