icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

cpollik
25. únor 2018

@sabinanaty vypadá to dost nadějné😉!!

sabinanaty
25. únor 2018

@cpollik ted uz jeden den

cpollik
25. únor 2018

@sabinanaty aha,tak to už by mohly testy ukázat a zkoušela jsi ovulační?Pokud ta čárka je silná nebo silnější než kontrolní je to jasné😉

cpollik
25. únor 2018

@sabinanaty já mam teď 14dc,tak uvidíme😉

sabinanaty
25. únor 2018

@cpollik moc tidrzim palecky pritel je stoho hotovej jestli jsem tehotna a ja unevi. Jak mu to vysvetlit uvidime zitra

sabinanaty
25. únor 2018

Snad uz jde neco vydet

cpollik
26. únor 2018

@sabinanaty tyjo vidím tam náznak čárky.Tak držím pěsti at sílí.

cpollik
26. únor 2018

@sabinanaty ja dnes 15DC a dnes pozitivní ovulační test.Tak zkusime

cpollik
27. únor 2018

@sabinanaty tak jak to pokračuje??

sabinanaty
27. únor 2018

@cpollik ahoj dnes jsem to dostala uz jsem si myslela ze se rozjede ale nerozjela .... Tak nevim coto muze bejt

cpollik
28. únor 2018

@sabinanaty teda, uhnízdění?A co ty testy?Jsou stále pozitivní?

cpollik
2. bře 2018

@sabinanaty ahoj,tak co?Já jsem pár dní po ovulaci 5den vypadalo na uhnízdění.Teplota klesla a teď mám bazální teplotu už 2den 37,2.Jsem 6-7DPO.Ovulacni test začíná sílit.Tak snad to vyjde🙂

sabinanaty
2. bře 2018

@cpollik drzim palecky at se zadari ja jsem zrovna v cekarne na gynde tak uvidime

sabinanaty
2. bře 2018

@sabinanaty ale vidim to blede

sabinanaty
2. bře 2018

Tak dnes na gynde pry tam nic nevidi tak mam prijit 7. 3 na krev .... Ale myslim si zeto odeslo kdyz malinko kravicim kazdy druhy den dnes test. Prikladam foto

budenas5
2. bře 2018

@sabinanaty tohle jsem mela uz dvakrat. A nikdy s toho nic nebylo :((

sabinanaty
2. bře 2018

@budenas me to vyslo ale dvakrat m
Nechapu

budenas5
2. bře 2018

@sabinanaty Hazi to jen duchy 😪

horvathova3
2. bře 2018

@sabinanaty tohle mi udělal clear blue, 4 dny zpoždění jenom malé špinění ale nakonec se dostavila menstruace. Třeba to u vás ale vyjde. Držím palxe.

cpollik
2. bře 2018

@sabinanaty já si myslím,že to prostě není pozitivní😢.Možná cysta.

sabinanaty
2. bře 2018

@cpollik cista tezko byla jsem na gynde a pry tam neco malo vidi ale jdu 7 na krev a dalsi vysetreni

cpollik
3. bře 2018

@sabinanaty já bych testovala každý den,myslím si třeba,že je ještě brzo.Tak budu držet pěsti.

cpollik
3. bře 2018

Holky to je můj graf bazální teploty.Vypada to nadějně.Snad to vyšlo.Divala jsem se na graf,co jsem měla před 3roky v těhotenství a je úplně stejný😉.Tak uvidime.

moxha
3. bře 2018

Odpovídám na dotaz zda ovulační test ukáže těhotenství. Ano ukáže🙂

cpollik
3. bře 2018

@moxha a kolik dní jsi po ovulaci?

moxha
3. bře 2018

@cpollik to netuším,ale nyní bych měla být v 6 týdnu podle poslední ms.

cpollik
3. bře 2018

@moxha tak gratuluji.Snad nám to taky konečně vyjde.Je to hrozně to čekání☹.

cpollik
5. bře 2018

@sabinanaty ahoj,tak co?Jsem zvědavá.

lobella
6. bře 2018

Tez potvrzuji, ze OT ukaze tehu... Pro srovnani foto, kde jsou TT a OT ze stejneho dne, dnes zacinam 6.tyden

cpollik
6. bře 2018

@lobella můžu se tě zeptat,jaké máš cykly?Já mám 30dnhu.Ted jsem kolem 9-10dpo.Na tt vidim ducha..mozna,že ho tam chci jen vidět.Zitra jdu koupit ovulační testy.

Strana