Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@cpollik zkus jeste vydrzet, ja mela uplne oidi ducha v den ocekavane ms, nasledujici 2 dny se takrka nezmenil a pak najednou krasna carka, zkus jeste vydrzet, drzim palce🙂 myslite ze uz bude neco videt? Pristi utery bych mela byt dle PM 6tt+0 a to chci volat k dr na objednanipocitam, ze me objedna nejdriv za tyden, kamaradka byla u dr.na prelomu 7/8.tyden a pry nebylo nic videt...
Ahoj holky a kdy muzu zkusit ten ovu? Kolik dpo?
@cpollik ahoj, ja dnes teprve volala k dr a jsem objednana na tento patek,dnes mam 14 dnu zpozdeni, tak se hrozne tesim,jestli uz neco uvidim, v patek bych mela byt 6tt+3, na jednu stranu se hrozne tesim a na druhou se bojim tesit, aby bylo vse v poradku... Desne🙂 a tvoje teplota vypada pekne🙂drzim palce, urcite pak napis
@cpollik psala jsem ti uz do jine diskuze, tak silnou carku na ovu jsem v dobe vynechani nemeladalnici, tedy pozitivni ovu test jsem mela az tyden meskani...ver prckovi... Ten nas je bojovnik, ani jsem si nebyla jista zda ovu byla, pak jsem v tydnu ovu byla darovat krev, to mas oslabeni peo telo, tyden na to 2 dny horecky, cele jsem to hodila do kopru a ani si nadeje nedelala a on tam byl! Tento mesic byl nejhorsi co se snazime a prcek zrovna vysel a drzi se jak kliste...ver mu a uvidis sama🙂
@cpollik ahoj no nevim
@sabinanaty Je tam...gratuluji
@maice sama nevim same dusiky jsem mela na techto testech. Na jinych vubec nic a v unoru se ms nedostavila tak mudr me pichla vyvolavacku no. A pak jsem zacala malinko krvacet nema test vliv na ms ?
@sabinanaty urcite ne...a na jinych testech nic????
@maice ne vubec nic
@sabinanaty Divny...a ovutest???

@cpollik cykly jsem mela 27-28 dni...