Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@sabinanaty Stejne silne nebo silnejsi??? Tak zkus koupit digital! Kolik dni po ovulaci cca jsi???
@sabinanaty a nejsou vadné ty testy? pokud ti jiné testy ukazují negativní výsledek a pouze tyto lehce pozitivní, ani je jasně pozitivní, tak bych ty testy hodila do koše...už je to dlouho na to, aby testy neukázaly těhotenství.... nebo bude nějaký problém v tvém těle.... a dokorka tě vyšetřila?
@sabinanaty myslím,že jsou vadné ty testy.Mi taky teď ukazovaly testy od dr.maxe duchy a viditelně a MŠ přišla přesně v čas.
@lachtanice86 sance je ale ovu test neni tak spolehlivy.. uz ted se muze udelat tt
Nejlepsi je tycinkovy Benu lekarna
@lachtanice86 vypadá to nadějně.Drzim pěsti.Zkus už TT.Ja mám vždy před MS taky silici ovu test a nikdy z toho nic není.Ale tvůj je dost silný.
@lachtanice86 To mam i ja. 😀 zkus uz tt
@lachtanice86
No uplna parada 🙂 ...tise zavidim a přeji:-*
@lachtanice86 juuuu parada! Nadejne
@lachtanice86 Gratuluju 🙂
@maice dekuji
@lachtanice86 Kez by ji tam v pondeli objevila taky 🙏🙏🙏
@maice určitě ji tam najdeš
@lachtanice86 gratuluji super😉!!

@maice jsou pozitivni