Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
Myslíte holky, že i když není nic vidět na těhotenském, tak na ovulačním ano? Ale předpokládám, že tam musí být silná čárka, ne?
@maice a kolikátý den cyklu dnes jsi?
@cpollik
@vendelinka08 Holky, tento cyklus je passé, není nic nejen na tt, ale i na ot je jen dušík
Za mne říkám ano, ot ukáže těhotenství dřív než tt. Přesně o jeden den.
@snowbee a tt říká co? 😉
@lachtanice86 toto😉..
@snowbee jeeee to je krásný. Ze bych si pro srandu zkusila taky ovu test? Kolikaty den meškáš s Ms?
@lachtanice86 ja jeste nemeskam jsem 26 dc dneska
@snowbee ahoj promiň ze vám do toho vztupuji,můžu se zeptat jak dlouhé máš cykly a kdy si měla ovu jsem dnes teprve 5dpo.Tak čekám co se bude dít
@snowbee no tak to je hodně slušný
@nikynikol25 ahojky normalne jsem mivala ms 30-31 dni a ovulace 17 den.Tento mesic nvm proc snad detoxikacni kurou byla ovulace 15dc..to vychazi na 9.3
@nikynikol25 můžu napsat i já svou čerstvou zkušenost? Poslední ms jsem měla od 22.-25.2. Ovulace podle testů a bazální teploty 5.3. Dnes jsem tedy 15dpo a zároveň 27dc , dnes měla přijít ms. Ale už 14.3. jsem viděla že mi tmavne ovulační test. To bylo 9dpo na tt ale nebylo nic. A 10dpo z odpolední moči duch na tt. Dnešní tt a ot dávám foto do přílohy .
@lachtanice86 juu a to ja mela ms 23.2-26.2😉
@snowbee no já mám všeobecně kratší cykly. 25-26 dc max.
@snowbee ja právě mám taky tak a ovu test byl poz.15dc,ale s bazalkou to nesedí,pak jsem zkusila 16dc v 1hod.ráno digi ovu test a byl smajlik,tak dneska bych měla být 5dpo
@lachtanice86 ja měla ms 1.3-6.3 a ovu test papirkovej poz.15dc,ale v 1 hod.ráno 16dc i digi ovu test poz.
@nikynikol25 ja mam ovu test pozitivni dva dny...pocita se ze od pozitivniho posledniho probehne ovulka 24-36 hodin..ja teda mela vysledovano..ze od prvniho pozitivniho testu byla ovu za 24 hod..kdyz jsme meli sexik den pred ovu nebo den
@nikynikol25 nebo den po..tak se nezadarilo..tudiz jsme tento cyklus zkouseli den pred ..v den ovu..po...a i 4 den byla strasna chut..no a koukam na ty //
@snowbee a vyznas se trochu v bazalni teplotě,takhle vypadaly ty ovu testy,ten papírového je z odpoledne a ta bt takhle
@snowbee ale jeste jsem zapomněla ze o ten den 16dc pak uz odpoledne papírového ovu test zeslabul
@margotecka ve skutečnosti je čárka mnohem silnější, foťák mi to nechce moc pobrat, nevím, proč.
@margotecka zbytečně brzy
@margotecka az 10dpo se mi ukazala hezka čárka

@maice tak ja dneska takto,vcera byl stejny jak u tebe