Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@margotecka ale je pravda ze 7dpo to zacalo..bylo mi zle jak pri ms cely den i 8dpo.take lehce naruzovely hlen na toaletaku.Tak jsem si rikala asi ms nejak blazni..no ale 10dpo jsem zkusila tt a byl tam dusik
@lachtanice86 ahoj tak jak je?Můžu se tě ještě zeptat,v kolik hodin si dělala ty ovu testy,jestli ráno nebo odpoledne?
@nikynikol25 celkem ok jen se bojím že zase budr něco špatně. Ovu jsem dělala ráno a k tomu tt a na tt nic a na ovu jasná druhá čárka a druhý den ráno na ovu ještě jasnější čárka ale tt nebyl doma. Tak jsem si ho koupila a udělala odpoledne a byla na tt čárka
Ahoj vsem, tak pridam svou zkusenost. Jelikoz jsem mela doma jen OT a vsude ctu ze muzou detekovat tehotenstvi, rekla jsem si ze to zkusim. Moc jsem necekala ze se tento mesic povede,ale cca 7-8dpo jsem mela silene bolesti hlavy a byla unavena jak dlouho ne. 8dpo jsem delala OT a byl naprosto bez naznaku cehokoliv! Tudiz jsem uz ani TT nekupovala a rikala si ze teda asi nic. Ale jelikoz mi bylo furt divne a MS neprisla (mam hodne kratke cykly), zkusila jsem znovu 10dpo OT test a carka tam najednou byla, docela zretelna. Den na to jsem zkusila znovu a k tomu tentokrat koupila i TT a uz i na nem byla slaba carka🙂
@lachtanice86 ja dnes zkusila tr a nic ani duch a bazalka takhle.Dnes odpoledne jsem si koupila i ovu i další tt tak nevím.Ms ma dorazit zítra max.2 dny déle ne.
@nikynikol25 pokles tam je i když nemusí nic znamenat. Ale mně se tedy držela bt nahoře. A dokonce si myslím že jsem na bt poznala nidacni pokles. Od té doby nahoře
@lachtanice86 tak jsem zkusila tt i ot a nevím no,ale dneska my ještě klesla teplota dolu na 36,7.Necejtim ze by ms měla přijít,jsem v pohodě
@nikynikol25 ještě bych počkala
@lachtanice86 ja uz jsem právě 14dpo,tak buď ms dorazí a když ne zajdu k doktorce
@nikynikol25 aha 14dpo jsem už měla jasně čárky. Kolikrát jsem měla zpoždění i týden. Než jít k dr a dostat dál si hormony, to se mi nechtělo
@lachtanice86 no i ta bt šla dolů,tak nevím,kdyby bylo spozdeni tak i ovu se musela posunout jedině,nebo nevím
@lachtanice86 tak začínám 1Dc,zničehonic strašný křeče a bolest břicha a mrcha přišla
@nikynikol25 to mě mrzí
@lachtanice86 tak se uvidí další cyklus.I jdu na hlídání ovu k doktorce.Přítel začal brát taky vitanimy.Tak uvidíme
@nikynikol25 a teplotu si meris?
@nikynikol25 mne třeba k tehu hlídání ovu od doktora nepomohlo
@lachtanice86 merim,ale asi ve me to nebude,spíš v mim pritelovi
@nikynikol25 aha a na spermií ještě asi nebyl. Jak dlouho se snažíte?
@lachtanice86 už přes rok.Nene nebyl.Musím zjistit kam se chodí na ten spermiogram.
@nikynikol25 zajdi si na gyndu a tam to řekni. Dostaneš nejspíš pro něj žádanou a kam máte jít.
@lachtanice86 jo takhle,nu jdu tam až 12dc
@nikynikol25 tak to je jedno. Chlap může na spermií kdykoli

@snowbee tak uvidíme další dny.