Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@sabinanaty to vypada na ovulaci
@vendelinka08 ahoj,jak se máš?CHODis tady ještě?Kdy máš termín a co čekáš?Já jsem teď 34tt.Termin mám 11.brezna.
@cpollik chodim do breznovek....termin mam 31.3. Ted jsem 32tt. A co ty? Nechodis do nejake diskuse? Jinak se mam fajn...uz vse chystam...a cekame holcicku.
@vendelinka08 já čekám taky holčičku mám naplánovaný císařský řez na 11.3.Uz jsem,jak velryba uz,aby to bylo😉..Do diskuse nechodím nikam👍😉.
@cpollik a proc jdes na cisarsky rez? Mas nejake komplikace? Mala ma ted 1930g...tak uvidime jak bude nakonec velika.
@vendelinka08 já už dvě rodila císařským řezem,tak musím i třetí právě☹.Už nám to uteklo co?Co děti těší se?Já si pořád říkám,že to bude teda blázinec,ale těším se na malou strašně moc.Hlavne až už nebudu mít břicho už jsem skoro nefunkční 😂😉👍. Vůbec nemám čas odpočívat s dětmi..
@juliemichal take mivam vetsinou ovulaci kolem 14DC...ale take se mi stalo ze jsem mela ovulaci az kolem 20DC..ze ktere jsem 2x otehotnela...takze klidne to muze znacit i ovulaci...
@vendelinka08 tak uvidíme co se z toho vyklube 🙂 🙂 LF mám 14 dnů 😀 😀 jak si pamatuji jak jsme se snažili o poslední miminko 🙂 🙂 tak buď dojde ms později anebo vůbec nedojde 🙂
@juliemichal jojo...take mam LF 14dni a v lete jsem mela ovulku az 20DC..a cyklus se mi natahl na 34 dnu...tedy vlastne na 9 mesicu...za mesic rodim.
@vendelinka08 jé tak to moc gratuluji ♥ ♥ a držím palečky ♥ ♥
@vendelinka08 tak asi jsi měla pravdu asi to bude tou opožděnou ovulací 🙂 posílám pro porovnání včerejší a dnešní ot dnešní je ten spodní 🙂 a zdá se mi slabší 🙂
@juliemichal je to mozne...uvidis...
@vendelinka08 ahoj,tak jsi ještě celá?Jak se ti daří?Já jdu na císař zítra.Strasns to uteklo.Vzpomen si,jak jsme tady řešily ovulacni a těhotenské testy.A šup a je to tady😊👍😉.
@cpollik ty jo...to mas pravdu..tehotenstvi se chyli ke konci. Ja jsem jeste cela..termin mam konec brezna a rada bych, aby to tak bylo. Pridej se k nam do breznovek...a posli foto...drzim moc palce
@vendelinka08 tak už včera jsem porodila.
@cpollik krasny uzlicek...jaky ma haro...a pekne miry...moc gratuluji
@maice take moc gratuluji...
@vendelinka08 ahoj,tak už jsi porodila???

Zdravim, dnes ovu test takto viz fotka... Jsem 32DC a ms by mela dorazit zitra ci o vikendu... Je možnost ze to vyslo co myslíte?