Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@sarlik Ahoj, šance je vždycky ja mela 14dc ovulaci a 26 jsem si ze srandy udělala ovu test jelikož jsem jich mela plno z testovací mánie ovulaci a ukázal mi krásného ducha větší viditelnosti a tak jsem zaletela do lékárny pro tehu test a ten to potvrdil. Držím pěstičky, naděje umírá poslední.
@blauen to jo,ale uz jsi byla 26DC,to je teoreticky 2 dny pred ms, 20DC mi prijde brzy i na ovu test. 14 DC ovulace,5 dni to putuje do delohy-se to sotva uhnizdilo...To by naopak musela mit ovulaci drive,aby to neco ukazovalo uz ted 😉
na jednom portále jsem četla, že to je nová blbost to testovat na ovu testech a že už jen z principu to jsou kecy 🙂
ale jak to vypadalo u nás některých, tak ne 😀
@simi1510 neni,z vlastni zlusenosti 🙂
Ja mam cyklus 25-28. Nic nemerim a nehlidam. Pred pul rokem jsem byla na revizi, zamlkle tehu. Tak jen tajne doufam 🙂
@lichtakova u me to ještě ani neputovalo 5 dni, kratší dobu jelikož jsem mela IUI kde to je mnohem rychlejší. Jinak máš pravdu to je brzo 20dc na ovu test nebo jak píses ovu musela byt mnohem dřív.
@blauen no jasne,tak to je neco jineho,to bych testovala,jak by mi rekli,protoze nevim,jestli to neni i drive zkreslene leky. Drzim moc pesti 🙂
@lichtakova Děkuji, vyšlo nám to na poprvé. Je to ovlivněno pregnylem, který se drží podle mslim jednotek v krvi. Já mela 10000 jednotek ten je snad az 10 dni v krvi a pak dela falesnaky. jsem se nechala ukecat a testla se 26dc ovulačním testem 🙂 ale to už byl pregnyl fuč z těla
@blauen tak parada,hlavne at dal prospiva.
@lichtakova Děkuji!
osobně odzkoušeno, může
ahoj holky, prosim Vas uz jsem tady psala do vice diskuzi a odpoved zadna, nebo hledam spatne, tak zkusim jeste tady, 4dny zpozdeni MS. TT negativni, ale OT pozitivni, ne uplne 100% jako ze by byla carka stejne silna jako ta podle ktere se to srovnava, ale krasne viditelna. myslite ze to muze ukazat tehu? prsa svedi, ted uz i trosku boli, jsem unavena, ucurana a uzrana :D moc bych si prala aby to vyslo a mimisko se mi tam klubalo, ale nechapu ty negativni ovu testy. :( taky me sem tam poboliva bricho, ale to si myslim, ze spis kvuli zacpe..
@barunka011 máš foto? ještě je šance, že byla ovulace později a proto to na tt není ještě vidět...jedině dojít na krev.
@barunka011 tož toto vypadá zajímavě....já měla tu čárku o něco slabší a je to tam:o) držím pěsti, pak dej vedet
@barunka011 to je tehotensky ne?
nn ovulacni, na tt prave nic neni :(
Tak u ovulacnich se stejne nedoporucuje ranni moc, aby to nebylo falesne pozitivni, ne? Aspon u toho jednoho meho to psali
@barunka011 aha,to vypada jako tehotensky... Tak jeste par dni pockej a zkus tt 🙂
@lenulinka10 ja bych si tak prala aby byl tehotensky. ale bohuzel.. pritel ma ve ctvrtek narozky, rada bych mu tu novinu rekla na narozky. ale jeste furt neni co. a muj pocit muze byt vsugerovany,ze? ..=(
@barunka011 muze to byt vsugerovany,ale take nemusi 😉 drzim pesti 🙂
@loafeer a mela si to u ovulacniho testu? a kolikaty den zpozdeni sis ho delala? a za jak dlouho byl pozitivni tt?
@barunka011 i když se neptáš mě... tak já minulý měsíc měla 31DC, tentokrát jsem zkusila 35DC, kdy jsem zkusila ovu test a byl večer pozitivní... nedalo mi to tu dle komentů holek, tak jsem zkusila pak i TT a ten byl najednou pozitivní...
poslední MS jsem měla 9.7., a mimi se povedlo počít 27.7.
Tak držím pěsti, ať se podaří! Možná zkusit jiný druh TT? Já použila od Cemia.
@simi1510 ja mela posledni ms 13.7. no uvidime. ale vim ze minuly mesic kdyz jsem si delala ovu test kvuli ovoluce a pak jeste nejaky cas po ni tak tak ten druhej test po ovulce tam mel jen jednu carku.. tak ja v patek zkusim jiny test mozna uz ve ctvrtek =)) jinak dnes sem 35DC
Tak ja vždycky když jsem zkoušla misto tt ovu test tak tam před ms byla slaba carka a tehotna jsem nebyla. A ted jsem tehotena a před ms na ovu testu úplne bilo a na tt jasna růžova čárka. Tak nevím no 🙂
@arielka222 a byla tak slaba jako moje nebo slabsi? jinak gratulace 🙂
@barunka011 stejna 🙂 ale uvidíš ze u tebe to bude tehu ;)
@barunka011 já právě jindy měla ovu testy mimo ovulku negativní, ani nějaký pididuch na nich... Takže pro mě to bylo jako zjevení 🙂
@barunka011 můžeš to porovnat s mým

@simi1510 jeee,ty jo,to nebylo na me...😀