Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@simi1510 já si taky myslím,že jsi těhotná 🙂
Ukaze,dokonce driv nez tehotensky 🙂,tak pak nepropadej panice,kdyz budes mit na TT slabsi carku 😉
@simi1510 to vypada vic nez slibne 🙂,drzim pesti
@lichtakova děkuju!
@simi1510 pockej,az uschne,bude uplne krasna 🙂
@simi1510 mne neee 🙂,kdyz tak manzelovi 😉
@lichtakova myslíš mého? to je jen přítel ☹ 😀
@simi1510 no jasne,ze tveho "muze",muj s tim snad nema nic spolecnyho 😀
@simi1510 doufam😉
@simi1510 ale vzhledem k tomu,ze kdyz jsem loni prisla z gyndy,ze si doktor delal legraci,ze budu za rok chtit mirenu vyndat a bude 4.,tak se zacal chytat za srdce a za hlavu,tak snad nee 🙂
@lichtakova nejdřív jsem to pochopila, jako že to psal tvůj muž 😀 jinak jak jinak, jen můj přítel v tom má prsty... ale když to vezmu, tak spolu spíme bez ochrany od minulého září a asi až teď se to povedlo... a zrovna v době, kdy se to hodí nejmíň 😀
@simi1510 cim min se to hodi,tim lip to jde 😉. Ja si takhle u tech vyfocenych testu dam aspon trochu nostalgie 🙂.
@lichtakova to máš svatou pravdu... uvidíme, až se můj drahý vrátí domů, co tomu řekne...
@simi1510 "a co to jako znamena (dve carky)?"
@lichtakova 😀 😀 😀 😀 😀
@simi1510
@lichtakova se tady s Váma dobře bavím, ženy 😀
@emisekkk tak jsme te rady pobavily,taky muzes prispet do diskuze 😉
@simi1510 se jako nebavis nebo co???
@lichtakova já ti nevím momentálně... jsem asi v šoku 😀
@simi1510 v soku?-to lepsi teprv prijde,kdyz bylo "po akci",tak jsem tak cucela a rikala si,ty jo,fakt tam bylo dite...pak jsem cucela na nej-ty jo,to je asi fakt moje...
@lichtakova ty mě vážně bavíš 😀
Ahoj holky, jsem tu nova. Chtela bych seczeptat, dnes jsem 20DC. Dost me uz kolikaty den boli v podbrisku. Zkousela jsem ovu testa byl tam slaby duch. Muze byt sance?
@sarlik zalezi,jak dlouhy mas cyklus a kdy si myslis,ze byla ovulace,ale na ovulacnich testech je duch vzdycky,aspon ja jsem ho mela.
@lichtakova já třeba zase v jiných měsících, vyjma tohoto, jsem měla jen kontrolní proužek mimo ovulaci...
@sarlik záleží na cyklu, jak říká @lichtakova ... a můžeš mít třeba opožděnou ovulaci? BT si hlídáš?
@simi1510 muzes-proto prave muzes otehotnet v kazde fazi cyklu,i pri menstruaci,ale nejpravdepodobnejsi a nejbeznejsi je ovulace +- v pulce cyklu. Jinak ja uz nic nehlidam ani nemerim (to jsem delala asi 14 dni kdysi),pac mam mirenu 🙂

Ahoj holky,
jsem dneškem 36 DC (minulý měsíc 28DC), tak jsem zkusila ovu test, který mám doma po ruce a dopadlo to viz foto. Ovulace již proběhla a cca 3 týdny cítím napětí prsou, BZ je co jsem zkusila i měřit tak je přes 4 dny již +-36,9 (v období MS, po ní je to 36,5-36,6). A když jsem zkoušela ovu testy jindy, když jsem v půlce cyklů myslela, že nastává, tak byly prázdné... TT by mi měli dorazit v pondělí... Dle příspěvků výše ale se zdá, že je tu jistá šance na to? 🙂