Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@leontynkar, ovu už určitě proběhla podle mé gynekoložky, sleduje mě kolik uzrává vajíček a v jaké jsou fázy a kdy máme sexovat 🙂
@chajdaloupka no taaaak, tak šance určitě je! 🙂
@svlocka Tak jsem opravdu ve stejné situaci, já si dělala tehu test vcera a negativní, udělám i zítra 🙂 mám takový plastový, ani nevím co je to za značku. Břicho mě poboliva jak před MS
@chajdaloupka tak to fak mame stejny 🙂zitra taky testnu rano mam i citliva prsat nekdy i ten tlak jako me neco tlaci.ja test taky delala vcera a negativni dnes ovu druha slabe porad .tak jsem fakt zvedava 🙂
@leontynkar jsou to blbe testy pokud bude negat.tak pockam zda prijde nebo ne pak skusim jinou 🙂
@svlocka oki, jako když by sis udělala ten digi 2 dny po ne/očekávané MS, bude to asi nejpřesnější... ono když si to spočítáš, je to jak 8 těhu testů - těch levnějších... a co si budem povídat, některé si za ten cyklus jich i tolik udělají... ;) ale je to jen návrh.
@svlocka Tak ja testnu zítra a pak až v neděli pokud nepřijde 🙂 pevně doufám že neprijde
@chajdaloupka taky doufam nezapomen napsat 🙂
@leontynkar jo no uvidime co to prinese 🙂
@svlocka tak ja dne teh, test negativní a ovu zase dvě čárky.....možná ta vidím ducha 🙂
@chajdaloupka duch se mi objevil hned tak jsem zvedava,zitra skusim znovu
@svlocka pididuch tam je. Ale za mě- kup si jiný test mamatest je blbej. 😝😎 ja si při mamatestu myslela ze tehu nejsem a ono jo. Všechny ostatní testy /asi 3 jiné značky byly slabé pozitivní po 3 dny a mama furt prd/ držím moc moc pěsti!! ❤️
@chajdaloupka tak zatim nic a co ty?jak si na tom?
@svlocka Ahoj, já taky pořádnic... tt stále negativní. Tak nevím bohužel si myslím že to přijde
pokud uz ovu probehla, muzes.! 🙂 ja to tak taky mela. teh.test byl neprukazny, na ovu testu bylo //.pak jsem to zkousela i kdyz byl posit tehu test a porad na ovutest dalnice
Děkuji,to mě potěšilo 🙂
Zdravím holky som 39DC cca a dělám si už 7den ovu testy predtým boli svetlejšie ale nemám foto a tato čárka po uschnuti trochu vybledla bola o trochu tmavší bazalka sa stále hýbe okolo 37alebo 36,9 je ešte nejaká nádej na tehu? Ci môže ovu test tmavnut aj ako náznak prichádzajúcej ms? Ďakujem za rady

@svlocka jj, to bude asi nejlepší. Já měla mamatest slabě pozitivní až 6 dnů po ne/očekávané MS. .. a přitom na tom testu z ovu testů / jak tam byly 2 těhotenské zadarma/ jsem měla už pěknou - jak mam foto nahoře na téhle stránce. Tak moc držim pěsti! ALe měla jsem furt pocity že to asi dostanu... které mám někdy i teď a to už bych měla byt 6+0, tak se drž! :-*