icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

simi1510
11. zář 2016

@kocirova_kata ono to neznamená hned pak ovulaci, spíš pokud se podaří otěhotnět, tak ovu test to umí předpovědět dříve případně než tt z důvodu, že se v těle vyskytuje stále lh hormon
Já ovu test zkoušela pár dní po tom, co jsem to měla v teorii mít a byl pozitivní a v tu samou chvíli i tt test... jen jsem byla už asi 3 dny po MS, tudíž tt už to byl schopen ukázat.

Zkus počkat pár dní a uvidíš 😉

salenas
11. zář 2016

@kocirova_kata já si myslím,že tolik dní ovulaci za sebou nemáš. Ovu test umí ukázat těhotenství i cystu. Zatímco těhotenský test ti ovulaci neukáže. A ty tvoje testy mi přijdou, že jsou i každým dnem silnější 🙂

leontynkar
11. zář 2016

@kocirova_kata a to je tak každy cyklus nebo ne? Kdyby to tak bylo 2-3 cykly po sobě, byl by ke zvážení hormonální profil. 😊 Odběr krve. Pokud uz 1 dite mate, tak by to problém byt snad neměl 😊

kocirova_kata
12. zář 2016

@salenas vazne? me prave prijdou porad stejne.. uz nevim. moc dekuji z nadeji 🙂 doufam v mimi dal 🙂

@leontynkar nene ovu testy jsem delala az tento mesic nikdy pred tim takze nevim jak jsem to mela driv.. s prvnim mimi jsme otehotneli ani nevim jak, vubec jsme se nesnazili.. takze nemam vubec zadne zkusenosti

kocirova_kata
12. zář 2016

holky moje zlate uz mame asi jasno ☹ Rano silena bolest v podbrisku, a na gynde receno ze bud praskla cysta nebo mimodelozni, vzali mi odbery a do nemocnice sem odmitla kvuli hlidani takze cekam na vysledky ktere budou zitra a pak se uvidi nicmene tehu nejsme ☹

cisama
12. zář 2016

Tak ja zatím ještě nevím. I dnes test stejně pozitivní ani neslábne a ani nesílí.

leontynkar
12. zář 2016

@kocirova_kata to jsem chtela jeste napsat - tu cystu. To byla 2.moznost. . Tak příští mesic držíme pesti 😊

salenas
12. zář 2016

@kocirova_kata tak preci jen cysta? s tim mimodeloznim - boli te jeste brisko ?a kdyby praskla cysta,to by nebyla videt na ultrazvuku tekutina?

kocirova_kata
13. zář 2016

@salenas bricho me boli porad hodne.. na ultrazvuku volna tekutina byla ale ne v deloze a douglasove prostoru proto dr. rikal ze nejspis cysta ale ze zatim nechce vylouzit ani to mimodelozni vzal mi krev a dnes se mame domluvit co dal.. ani nevim jak by se ta cysta resila? vstreba se tekutina sama nebo dostanu atb? vubec netusim

leontynkar
13. zář 2016

@kocirova_kata hladina HCG to dnes rozsekne. Pokud bude negativní, a uzavře to jak prasklou cystu, tak žádná operace. Ta tekutina se vstřebá. Pokud by tomu bylo jinak, záleželo by na hladině HCG. A jejímu vývoji. Ale pokud je tt negat., tak to bude ta cysta. .
Držím pesti !

cisama
13. zář 2016

U mně stále pozitivní ovu test jenže na krev se asi nedostanu z odpolední by to asi nešlo nebo máte někdo zkušenost že ano

emisekkk
13. zář 2016

@cisama na HCG ti můžou vzít krev kdykoliv

kety2
19. zář 2016

ahojky holky po ovulaci jsem 13 dni mam natekle bradavky jsou spíž do špičky pobolívají
a jsou tmavší a občas mě bolí břicho dnes jsem zvracela a mam strašní navali už to trvá přes týden a ted jsem si udělala zbylí tes ovulačni a vyšel pozitivne jsou tam dvě čárky ale na normalním v poledne ani ducha mužu bít tehotná a mám to dostat ve středu nebo v pátek prosím za odpověd

lichtakova
19. zář 2016

@kety2 muzes 🙂,vyfot. Jinak bych rekla,ze dalsi tehotenstvi uz na sobe zenska pozna-ja jsem si prisla tehotne a na testu jeste dlouho jen naznaky.

kety2
19. zář 2016

lichtakova@

lichtakova
19. zář 2016

@kety2 myslim,ze to vypada pozitivne.

kety2
19. zář 2016

lichtakova@fak mužu byt tehotná ☹

simi1510
19. zář 2016

@kety2 cože ten smutný smajlík?

kety2
19. zář 2016

@simi1510 no nevím snad to těd vídě

simi1510
19. zář 2016

@kety2 Držím pěsti, ať to je tak, jak má být a jak chcete! Mně teď první skončilo revizí, ale zkouším to nevzdávat a nepodávat se tomu strachu, co když se to stane znova....

kety2
19. zář 2016

@simi1510 to mě mrzí

simi1510
19. zář 2016

@kety2 určitě se podaří 🙂

kety2
19. zář 2016

@simi1510 děkuji moc

kety2
20. zář 2016

Tak dnes jsem si udělala test tehot. a nic ale ted k večer že mě vysel hlen světlí tak nevím 😉 prosím o radu

kety2
20. zář 2016

😲

lichtakova
20. zář 2016

@kety2 ja bych si delala jen jedny nejaky testy-treba ovulacni a podle toho,jestli by silily,bych presla na TT...s hlenem nevim,to jsem zas tak nikdy detailne nezkoumala. Nebo muzes zkusit clearblue digital.

simi1510
20. zář 2016

@kety2 zkusit vážně ty ovu testy a jestli budou pozitivní... tak pak je otázka, kdy přijde pozitivní tt

emisekkk
20. zář 2016

@kety2 no já si myslím, že to není pozitivní test.....když mi ovu test ukázal těhotenství, tak to vypadalo teda jinak a to že ta testovací čárka byla výrazně tmavší než ta kontrolní

peetulkka
21. zář 2016

@kety2 Ahoj,takhle pozitivni ovu test mi spinka uz 16dni v postylce🙂Taky jsem takhle zacinala minuly rok v prosinci a ted se na ni nemuzu vinadivat,takze nestracej nadeji a drzim pesti.

lichtakova
21. zář 2016

@kety2 tak co,jak to zatim vypada? 🙂

Strana