Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@kstablova nadejne 😉
Vydrž Prťka vydrž 😂😂
Holky, prosím, co si myslíte o mých ovulačních testech? Vůbec tomu nerozumím, každý měsíc mám ovulaci okolo 15. DC, předtím je jeden den čárka slabší, v den ovu stejně výrazná jako kontrolní a další den už zase slabší. Potom další den už skoro žádná. Tento měsíc byla ovu dle bolestí v noci z 16 DC na 17 DC a testy vypadají takto. Styk byl večer 16 DC. Nikdy se mi tohle s ovu testy nestalo. Poslední test je z dnešního rána dělaný po vypitý půl litru čaje 😀. Děkuji za názory.
Zatím nic 😒
@kety2 co nic? - // nebo ms?
Holky a jaký clearblue máte? Hoďte mi sem prosím odkaz.
@lichtakova zatím.jsem to nedostala
@kety2 dokud neni cervena,stale je nadeje 😉
holky, kdy ten ovu test může ukázat těhotenství?
@kety2 já něco vidím
@kety2 ty testy, to jsou všechny těhotenské?
@lichtakova já bych řekla, že ty zelené jsou ovu testy :-/
@simi1510 já právě taky...to by nebylo moc povzbudivé...
@lichtakova ty zélené jsou ovu test
@kety2 to uz bych si myslela,ze ten ovulacni bude vyraznejsi,po terminu ms....ale uvidis....za na tom TT mi prijde,ze neco je. Co je to za znacku?-tady jsem posledni dobou cetla,ze spolehlive jsou Dr.Max testy,nebo pak clearblue,ale ty jsou drazsi.
@lichtakova nevím ale už nebudu počkám
ty fialové jsou mama nebo cemio podle zkušenosti... a je asi lepší vážně počkat a nechat to "osudu"
Ahoj,prosím,prosím o názor.MS měla přijít dnes,nebo zítra.Na TT je to spíš honění duchů (nebo si je tam spíš představuju) a teď večer jsem našla a udělala ještě ovu test a tam mám testovací čárku docela silnou -ne tedy jako kontrolní,ale pěkná je.Co myslíte?Může se z toho ještě vyklubat mimís?
@baskervile to chce víc testů za několik dní, aby se dalo porovnat, zda sílí
No nejspíš jsem to už dostala,na tt pidimidi duch,ovulák už jsem nezkoušela

Ahojte, tak já dnes spíše jen tak z legrace....ovulák dnes a těhulák nic 🙂. Dnes jsem 10-11 dpo