icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

kstablova
21. zář 2016

Ahojte, tak já dnes spíše jen tak z legrace....ovulák dnes a těhulák nic 🙂. Dnes jsem 10-11 dpo

emisekkk
21. zář 2016

@kstablova toto vypadá nadějně! Takže si myslím, že se ten ovu těst ještě do MS vybarví víc a pak i ten těhu.
Já to měla takto: plastový je těhu test a ten obyč je ovu. NA tom ovu testu mám tu testovací čárku daleko silnější než tu kontrolní.

lichtakova
21. zář 2016

@kstablova nadejne 😉

kstablova
21. zář 2016

@emisekkk no já moc nevím. Sice u prvního těhotenství jsem měla taky dálnice na oVu testu a trhu se začal zbarvovat až hodně později 2ale dnes mi dost klesla b.teplota. ...ze by teprve hnízdění? To už asi ne.fakt nevím.

emisekkk
21. zář 2016

@kstablova stejně s tím nic neuděláš a musíš vydržet....ale nadějně to rozhodně vypadá

kstablova
21. zář 2016

Vydrž Prťka vydrž 😂😂

emisekkk
22. zář 2016

@kstablova tak, tak 😀

anonymni2
22. zář 2016

Holky, prosím, co si myslíte o mých ovulačních testech? Vůbec tomu nerozumím, každý měsíc mám ovulaci okolo 15. DC, předtím je jeden den čárka slabší, v den ovu stejně výrazná jako kontrolní a další den už zase slabší. Potom další den už skoro žádná. Tento měsíc byla ovu dle bolestí v noci z 16 DC na 17 DC a testy vypadají takto. Styk byl večer 16 DC. Nikdy se mi tohle s ovu testy nestalo. Poslední test je z dnešního rána dělaný po vypitý půl litru čaje 😀. Děkuji za názory.

kety2
22. zář 2016

Zatím nic 😒

salenas
22. zář 2016

@anonymni2 taky jsem mimo ovulaci viděla druhou čárku, a až další měsíc, kdy jsem otěhotněla, byly čárky na ovu testech stejně silné

anonymni2
22. zář 2016

@salenas Děkuji za odpověď, teď večer je čárka asi jako ráno, tak nevím...

lichtakova
22. zář 2016

@kety2 co nic? - // nebo ms?

bradacpetra
23. zář 2016

Holky a jaký clearblue máte? Hoďte mi sem prosím odkaz.

kety2
24. zář 2016

@lichtakova zatím.jsem to nedostala

lichtakova
24. zář 2016

@kety2 dokud neni cervena,stale je nadeje 😉

simi1510
24. zář 2016

@kety2 a co testy?

bradacpetra
25. zář 2016

holky, kdy ten ovu test může ukázat těhotenství?

kety2
25. zář 2016
kety2
25. zář 2016

@kety2 myslím že tam něco je ale nevím

lichtakova
25. zář 2016

@kety2 já něco vidím

lichtakova
25. zář 2016

@kety2 ty testy, to jsou všechny těhotenské?

simi1510
25. zář 2016

@lichtakova já bych řekla, že ty zelené jsou ovu testy :-/

lichtakova
25. zář 2016

@simi1510 já právě taky...to by nebylo moc povzbudivé...

kety2
25. zář 2016

@lichtakova ty zélené jsou ovu test

lichtakova
25. zář 2016

@kety2 to uz bych si myslela,ze ten ovulacni bude vyraznejsi,po terminu ms....ale uvidis....za na tom TT mi prijde,ze neco je. Co je to za znacku?-tady jsem posledni dobou cetla,ze spolehlive jsou Dr.Max testy,nebo pak clearblue,ale ty jsou drazsi.

kety2
25. zář 2016

@lichtakova nevím ale už nebudu počkám

simi1510
25. zář 2016

ty fialové jsou mama nebo cemio podle zkušenosti... a je asi lepší vážně počkat a nechat to "osudu"

baskervile
3. říj 2016

Ahoj,prosím,prosím o názor.MS měla přijít dnes,nebo zítra.Na TT je to spíš honění duchů (nebo si je tam spíš představuju) a teď večer jsem našla a udělala ještě ovu test a tam mám testovací čárku docela silnou -ne tedy jako kontrolní,ale pěkná je.Co myslíte?Může se z toho ještě vyklubat mimís?

salenas
4. říj 2016

@baskervile to chce víc testů za několik dní, aby se dalo porovnat, zda sílí

baskervile
5. říj 2016

No nejspíš jsem to už dostala,na tt pidimidi duch,ovulák už jsem nezkoušela

Strana