Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@sipkovarose sance je vzdycky 😉,duch je docela peknej 🙂
@lichtakova právě že sem nikdy před nebo po ovu takovýho ducha neměla😉až Teda tak den před ovu no,ale to dnes rozhodně není😀
@sipkovarose je to moc slabé....
@sipkovarose ten spodní je super 🙂 z toho už by něco být mohlo 🙂
jj, měla po pozitivnim těhutestu jsem zkoušela i ovul a byl slaboulince pozitivní, ale asi až po hodině🙂
@sipkovarose takový ovu testy jsem měla v těhu, takže pokud tě nezlobí cysty, tak by to ..... nechci to zakřiknout !!
@salenas ne ne s cystama nemám problém,aspon doposud teda nebyl 😉
@zuzinka6 na mě tohle vykouklo hned po 10 minutách cca 😉
Holky a stalo se někomu že měl pozitivní ovu test a nic z toho nebylo ? 😔
@sipkovarose bylo to tu a byla to právě cysta. Mě se na ovu čárka ukázala dřív než ta, co se má ukázat jako první, hned po počůrání
@sipkovarose Já měla pozitivní ovu když jsem otěhotněla, a opravdu z toho dítě bylo 🙂 Ale vždycky se může něco přihodit, takže tfuj tfuj tfuj, ať je to v pořádku 🙂
@saidy zkoušela jsi už těhu test?😉
@sipkovarose ne, jestli ms ještě nedojde, zkusím ve středu nebo ve čtvrtek 🙂
Ja diskuze o snažení pořád pročítání,ale ne a ne se orientovat. Svého prvního syna mám po 3tim Ivf a teď se s mým partnerem (již jiny) snažíme 🙂 . Ovulaci test jsem začala dělat od 9teho dne cyklu a dnes je to 20DC a pořád na testu nebyla ta kontrolní čárka tmavší nebo stejná. Od 17.dne beru Gynprodyl (utrogestan) 1tbl večer. Tak nevím jestli mám pokračovat v testování a nebo se na to vyprdnout? ??
@ywushka já bych určitě dělala až do ms, asi i více cyklů, abys viděla, kdy nebo zda vůbec je ovulace.
@sipkovarose to vypadá slibně 🙂
@lichtakova děkuji za info 🙂 no zkouším teda 🙂 zatím "tvorime" jen tak průběžně 🙂 jen ksem nevěděla,jestli ty hormony neovlivní nějak výsledky
Ahoj holky, muzu se zeptat?
Podle jednoho ms kalendare bych mela dostat ms dneska, ale podle teploty asi ne, jelikoz mam 37 a teplota mi klesa dva dny pred ms, podle druheho kalendare mam mit ms ve stredu. (Celkem nepravidelny cyklus) . Kazdopadne dneska mi to nedalo a udelala jsem si TT, ale prvne tam byl ruzovy flek a po zaschnuti tam vidim ducha, ale nejde vyfotit, tak jsem si rekla, ze ho asi spis videt chci 🙂
Kazdopadne nedalo mi to a koupila jsem si odpoledne ovu test znacky pepino, jiny jsem nesehnala 🙁 nikdy jsem jej nemela, tak nevim, jakou ma intenzitu, ale nikdy jsem mimo ovu nemela tak ,,silny,, ovu test. Pouzivam ovu testy znacek dr.max a intimed a vzdy byly mimo ovu bile, nikdy nevypadaly takto :-O myslite, ze je sance? 😊nebo to mam rovnou vzdat?😔 .... jeden je pred zaschnutim a druhy je ten prvni, ale zaschnuty 😊
* jinak teplota mi jeste neklesa, tak snad nezacne zitra 🙂
Uvažuju, jestli mám ráno zkusit test, ale bojím se, že bude negativní 😀 ☹

Holky co myslíte?test dělaný dnes kdy měla dojít MS,zatím nedošla a na ovu testu duch.je šance?