icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

enalga
10. říj 2016

@dyslovka Nesmutni, jednou to přijít musí 🙂 Držím pařátky 🙂

salenas
10. říj 2016

@ywushka pokud bereš utroš, už ovulace nebude

dyslovka
10. říj 2016

@enalga : uz si myslim, ze se to nepodari nikdy, ale dekuji 🙂

enalga
10. říj 2016

@dyslovka Taky jsem si to myslela...snažili jsme se 19 měsíců... a když už jsem to fakt vzdala, byly tam // a dneska máme osmiměsíčního prďolu

dyslovka
10. říj 2016

@enalga : gratuluji 🙂

enalga
10. říj 2016

@dyslovka Díky 🙂 pamatuj, že naděje umírá poslední 🙂

lichtakova
10. říj 2016

@dyslovka jo,dokud neni cervena,vzdycky je nadeje 😉

lichtakova
10. říj 2016

@ywushka to by urcite nemelo,taky je podle me beres "az po ovulaci",ze ji normalne brzdi. Na co ho mas-na srovnani cyklu?

lichtakova
10. říj 2016

@dyslovka podari,neboj a uz si na tohle skoro nevzpomenes,ale snazeni se strasne taaaahne,od jedne ms k dalsi nechtene ms...taky drzim pesti.

ywushka
10. říj 2016

@lichtakova na podporu otehotneni. Aby byla vyšší sliznice. Protože minulý cyklus asi nedorostla jak ma a asi došlo ke ztrátě zárodku.

ywushka
10. říj 2016

@salenas no beru jen tu nejnižší dávku -100 mg večer.

lichtakova
10. říj 2016

@ywushka já jsem brala proveru, jako na úpravu cyklu, taky to nějaký progesteron, od nějakého dne cyklu do ms, myslím, už si to moc nepamatuju...bral ajsem to asi rok, pak jsem otěhotněla a potratila, pak jsem myslela, že to ještě budu brát, ale už jsem nemusela, až po tom potratu se to srovnalo, to jsem pak měla přesně 28 dní.

ywushka
10. říj 2016

@lichtakova no ja mám za sebou v roce 08-09 prošla třemi IVF a ten třetí byl se ztrátou jednoho plodu v 10tt,vydržel jen ten můj nejšikovnější skolacek 🙂. No uvidím 🙂 jak si s námi osud pohraje. Jen me spíše zajímalo, proč je pořád tak čárka na testu ovu

sipkovarose
10. říj 2016

@saidy celá já,😀 když tak informuj ať mám taky naději😉

saidy
11. říj 2016

@sipkovarose myslím, že máš víc než naději, ráno jsem skoro spadla do záchodu 😀

dyslovka
11. říj 2016

@lichtakova : tak dneska mi klesla teplota, cekam ms, normalne bych z toho byla dost spatna, ale rano me probudila zprava od kamaradky a fotecka jejiho pozitivniho testu a mam radost, jak kdybych ja sama byla tehotna 😀

kstablova
11. říj 2016

Ahojky, tak zázrak se asi nekoná. HCG je dost nízké, což by odpovídalo tomu počátku těhotenství, ale také tomu, že to neodešlo s MS. Já spíš počítám s variantou že to neodešlo s MS, protože kdyby to byl počátek těhotenství, tak by to bylo fakt až zázračné...
Tak bych ráda, aby už bylo po všem a mohli jsme se snažit dál. Znamená to, že budu muset podstoupit revizi?

kstablova
11. říj 2016

Sorry holky, to mělo být do jiné diskuse 😀 😀

sipkovarose
11. říj 2016

@saidy wauuu,gratuluji😉asi sednu do auta a pojedu ho taky koupit 😂doufám že bude stejnej😉

saidy
11. říj 2016

@sipkovarose jsem zvědavá na výsledek, tak mě nenapínej 😀

sipkovarose
11. říj 2016

@saidy 😂😂😂

sipkovarose
11. říj 2016

@saidy kdy půjdeš k doktorovi?

saidy
11. říj 2016

@sipkovarose nevím, až se vzpamatuju z toho šoku 😀 ale chtěla bych tak v 7-8tt, aby bylo i srdíčko

sipkovarose
11. říj 2016

@saidy 👍👍👍

lichtakova
11. říj 2016

@dyslovka to je dobre, hlavne nebud moc smutna,i kdyz je to nekdy narocne...drzim moc pesti.

salenas
11. říj 2016

@saidy takže ovu test nekecal 🙂 !!!

salenas
11. říj 2016

@saidy já měla srdíčko v 5+5

saidy
11. říj 2016

@salenas zdá se, že ne 🙂
Pro srovnání - ovulační test ze soboty a těhotenský ze dneška 🙂

simi1510
11. říj 2016

@saidy super!!!

saidy
11. říj 2016

@simi1510 musela jsem se na ňho jít podívat, jak jsem přišla z práce, jestli se mi to ráno nezdálo 😀

Strana