Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
mně ovu test slabe silil v dobe, kdy jeste TT test neukazoval nic.....na ovu testo se to tvarilo, jako by ta ovu mela tak do tri dnu byt
co jsem našla v příbalovém letáku pro gynprodyl:
Je určený pro poruchy související s nedostatkem progesteronu:
• v případech nepravidelného cyklu z důvodu poruchy ovulace
• při bolestech a poruchách před menstruací
• při krvácení (krvácení z důvodu fibromu,..)
• při terapii v období menopauzy (v souvislosti s estrogenovou terapií)
@simi1510 no ja vím,aké četla jsem,ze pokud ovu neproběhne do toho 17teho dne cyklu kdy se ten gynprodyl nasazuje, tak už neproběhne. Proto nechápu ty oči testy;v tom případě by tam neměla být ani čárka, jakákoliv ne?? Koupila jsem sú dnes teploměr na měření bazalni teploty a od příštího cyklu hodlám měřit teplotu. Gynprodyl mám na tru cykly,pokud neotehotnim,tak půjdu na laparoskopii po 8letech,tenkrát mi našli trochu endometriozy
@ywushka a carky sili nebo porad stejny?
@lichtakova když JÁ nevím ....ta včerejší je nahoře o pár konverzací výš a tato je dnešní. ...už mě to fakt nebaví
@ywushka bych rekla,ze jsou stejne...skoda,ze nemas za cely cyklus-mozna u tebe budou takhle vypadat celou dobu,co nebude ovulace.
@lichtakova jsou tu skoro všechny co jsem dělala viz taky výše
@ywushka mne se teda nikdy nepovedlo odhalit ovulaci testama-myslim,ze kdyz jsem testovala,tak jsem ji nemela,kdyz se mi potom upravil cyklus,tak jsem to poznala podle hlenu a ani jsem je nepotrebovala.Na ovulacnich testech budes mit vzdycky trochu carku... Uvidis,co bude na konci mesice...
@lichtakova já zkoušela ovu test v době, kdy jsem si myslela, že mám ovulaci po revizi a bylo to tam, pár dní potom slaboučký proužek a teď jsem to zkoušela včera a byl prázdný, bílý... Takže u mě určitě není po celou dobu nějaká čárka, i kdyby slaboučká.
Ovulaci zároveň poznávám dle BT, před revizí jsem ji i pravidelně cítila.
@simi1510 ja kdyz jsem to zkousela,tak kdykoliv jsem si ho udelala,tak tam neco bylo-ale nedela jsem to uplne pravidelne a jen do doby,kdy jsem tusila ovulaci a pak uz ne-mozna by byl bily...tezko rict. Taky myslim,ze aby clovek neco poznal,je potreba testovat kazdy den a se stejnou znackou-tady ma ywushka radku testu a ty dalsi dva jsou jine...:-/,nevim no. Muze to byt-a nemusi,uvidime za tyden...
@lichtakova To je pravda, je potřeba jet jeden a ten samý. Jelikož každý má jiné zvýraznění atp. A rozhodně se člověk musí věnovat tak nějak sám sobě, sám sebe poznávat, aby z toho byl schopen vyčíst informace....
Já si právě po revizi přišla a vlastně ještě i přijdu taková rozbitá. Předtím bylo vše jasné. Teď mám pocit, že jde ms a ono stále nic...

@saidy znám to 🙂 Tak hlavně ať ti vše dobře dopadne!!! Já doufám, že se zase brzy budu moci přidat