icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

simi1510
11. říj 2016

@saidy znám to 🙂 Tak hlavně ať ti vše dobře dopadne!!! Já doufám, že se zase brzy budu moci přidat

saidy
11. říj 2016

@simi1510 díky a držím palce 😉

simi1510
11. říj 2016

@saidy taky děkuji 🙂

ywushka
11. říj 2016

Proč ovu test i 21.den cyklu vypadá takto,když beru i gynprodyl od 17teho dne cyklu?? Já tomu fakt nerozumím. Prosím o radu.

simi1510
11. říj 2016

@ywushka jaký cyklus máte? Je možné, že může zobrazovat těhotenství, nebo tak také cystu... Víte kdy byla ovulace?

saidy
11. říj 2016

@ywushka já měla v sobotu 2 silnější čárku na ovulačním testu a dneska mi vyšel pozitivní těhotenský test, držím palce 😉

ywushka
11. říj 2016

No to prave nevím podle všech testu které jsem dělala to není vybavené tak jak dnes,tento je nejvýraznější z dnešku. Ostatní jsou pořád světle a Ten poslední na tom papíře je asi z 18teho dne. Zbytek jsem vyhodila,vadilo mi to,ze z toho nic "nevyctu"

simi1510
11. říj 2016

@ywushka ovulační testy jsou pozitivní v tu chvíli, kdy je testovací čárka min. shodná s kontrolní, do té doby není. Tak je možné, že ovu se blíží.

loafeer
11. říj 2016

mně ovu test slabe silil v dobe, kdy jeste TT test neukazoval nic.....na ovu testo se to tvarilo, jako by ta ovu mela tak do tri dnu byt

ywushka
11. říj 2016

@simi1510 no jenže beru progesteron (gynprodyl) a ten už by neměl ovu spustit, ne??? Takže se v tom nevyznam

loafeer
11. říj 2016

takhle vy\padaly me testy ovu, posledni test odpovida duchovi na TT testu ( menší mánie, já vím:o)))

simi1510
11. říj 2016

co jsem našla v příbalovém letáku pro gynprodyl:

Je určený pro poruchy související s nedostatkem progesteronu:

• v případech nepravidelného cyklu z důvodu poruchy ovulace

• při bolestech a poruchách před menstruací

• při krvácení (krvácení z důvodu fibromu,..)

• při terapii v období menopauzy (v souvislosti s estrogenovou terapií)

ywushka
11. říj 2016

@simi1510 no ja vím,aké četla jsem,ze pokud ovu neproběhne do toho 17teho dne cyklu kdy se ten gynprodyl nasazuje, tak už neproběhne. Proto nechápu ty oči testy;v tom případě by tam neměla být ani čárka, jakákoliv ne?? Koupila jsem sú dnes teploměr na měření bazalni teploty a od příštího cyklu hodlám měřit teplotu. Gynprodyl mám na tru cykly,pokud neotehotnim,tak půjdu na laparoskopii po 8letech,tenkrát mi našli trochu endometriozy

salenas
12. říj 2016

@saidy super, super super !

salenas
12. říj 2016

@ywushka ona ta druhá čárka na testu může být celý měsíc, ale jen když je stejně tmavá nebo tmavší než ta kontrolní je test pozitovní

salenas
12. říj 2016

@ywushka pokud chceš vyčíst těhu z ovu testů, musí to být stejná značka po celou dobu ( pro lepší kontrolu slábnutí či opaku, je to lepší ) a ve stejné době testovat.

ywushka
12. říj 2016

@salenas nechci vyčíst Z ovu testu jestli ukazuje tehu,zajímalo me,jak moc jsou ty testy věrohodné

salenas
12. říj 2016

@ywushka věrohodné na ovu ? někomu ukáže, někomu ne a přesto má ovulaci ...nebo naopak ..

ywushka
12. říj 2016

@salenas hlava mi nebere že po šesti dnech brání progesteronu mám porad druhou čárku na testu jsem teď 22dc

lichtakova
12. říj 2016

@ywushka a carky sili nebo porad stejny?

ywushka
12. říj 2016

@lichtakova když JÁ nevím ....ta včerejší je nahoře o pár konverzací výš a tato je dnešní. ...už mě to fakt nebaví

lichtakova
12. říj 2016

@ywushka bych rekla,ze jsou stejne...skoda,ze nemas za cely cyklus-mozna u tebe budou takhle vypadat celou dobu,co nebude ovulace.

ywushka
12. říj 2016

@lichtakova jsou tu skoro všechny co jsem dělala viz taky výše

lichtakova
12. říj 2016

@ywushka mne se teda nikdy nepovedlo odhalit ovulaci testama-myslim,ze kdyz jsem testovala,tak jsem ji nemela,kdyz se mi potom upravil cyklus,tak jsem to poznala podle hlenu a ani jsem je nepotrebovala.Na ovulacnich testech budes mit vzdycky trochu carku... Uvidis,co bude na konci mesice...

salenas
12. říj 2016

@ywushka můžeš být těhotná nebo mít cystu. chce to zkusit stejnou značku ovu a dát je k sobě, nesmí sílít a slábnout, bud pořád stejná nebo sílit

simi1510
12. říj 2016

@lichtakova já zkoušela ovu test v době, kdy jsem si myslela, že mám ovulaci po revizi a bylo to tam, pár dní potom slaboučký proužek a teď jsem to zkoušela včera a byl prázdný, bílý... Takže u mě určitě není po celou dobu nějaká čárka, i kdyby slaboučká.

Ovulaci zároveň poznávám dle BT, před revizí jsem ji i pravidelně cítila.

lichtakova
12. říj 2016

@simi1510 ja kdyz jsem to zkousela,tak kdykoliv jsem si ho udelala,tak tam neco bylo-ale nedela jsem to uplne pravidelne a jen do doby,kdy jsem tusila ovulaci a pak uz ne-mozna by byl bily...tezko rict. Taky myslim,ze aby clovek neco poznal,je potreba testovat kazdy den a se stejnou znackou-tady ma ywushka radku testu a ty dalsi dva jsou jine...:-/,nevim no. Muze to byt-a nemusi,uvidime za tyden...

simi1510
12. říj 2016

@lichtakova To je pravda, je potřeba jet jeden a ten samý. Jelikož každý má jiné zvýraznění atp. A rozhodně se člověk musí věnovat tak nějak sám sobě, sám sebe poznávat, aby z toho byl schopen vyčíst informace....

Já si právě po revizi přišla a vlastně ještě i přijdu taková rozbitá. Předtím bylo vše jasné. Teď mám pocit, že jde ms a ono stále nic...

ywushka
13. říj 2016

@salenas vcerejsi a dnešní :P... asi je to pořád stejné. ...dnes 23dc. Asi vzdávám testování čímkoliv :D stejně z toho nevyctu nic :D

ywushka
16. říj 2016

Ovulacni test 26dc

Strana