Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@lichtakova dnes mám poslední tabletku gynprodilu a do úterý mám čekat na menzes
@lichtakova tady to kde asi vidět ještě lip. No tak to by byl pro mě krásný dárek k pátečním tricatinam
@ywushka tak drziiiiim pesti 😉
@lichtakova děkuji
ahoj Holky jsem bezradna jsem dnes 12den po IUI delala jsem si dva dny za sebou OVU test a byly dvě čárky dnes rano mama test a jen jedna carky tak nevim....
ahoj holky prosim mohla bych se zeptat ms ma dojit 26teho pred 2dny na TT duch,ale dnes TT jen stin a nic moc teda spise nic,ale docetla jsem se o tom ovu,ale kamaradka me psala,ze to funguje jen kdyz jsou carky obe stejne silne a ze ja to mam jen lehce takze to neni pozitivni,tak se jdu zeptat,co myslite prosim? jsem cca 10dpo dekuji moc za odpovedi,uz blaznim opet 😒
@bublinka2305 když si projedeš stránky dozadu, tak jsou tam fotky. Ten ovu test - testovací je stejná nebo dokonce silnější než kontrolní, pak jsi těhu.
Taky Souhlasím z vlastní zkušenosti kdy byly na ovu testu obě stejně silné čárky (nebo dokonce ta testovací i silnější)
hm,tak hold opet nic.... ☹ dekuju holky.no ja se na fotky divala,ale vsichni je stejne silne nebo i vic teda nemeli tak jsem doufala,ale citim,ze je to zbytecne....
Tak já jsem teď poslední cyklus i zesilujici den ode dne tu čárku silnější a nakonec jsem to dostala ještě dřív než normálně,takže u mě toto pravidlo neplatilo.
Já jsem někde četla že ikdyž je žena těhotná tak může mít normálně menzes... takže třeba jsi těhotná 😊
@ywushka drz se!!!
@lichtakova Jj, dekuji holky moje zlate 😉
@ywushka ja myslim,ze tohle jeste neni ovulaace. Ale blizi se...
@bublinka2305 Ahoj tak co došla nebo nedošla 😊
@kety2 já myslím, že dobrý 😉
@lichtakova dik

@ywushka no to ale sili 🙂, kdys mela dostat ms?-uz bych zkusila tt.