icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

lichtakova
16. říj 2016

@ywushka no to ale sili 🙂, kdys mela dostat ms?-uz bych zkusila tt.

ywushka
16. říj 2016

@lichtakova dnes mám poslední tabletku gynprodilu a do úterý mám čekat na menzes

ywushka
16. říj 2016

@lichtakova tady to kde asi vidět ještě lip. No tak to by byl pro mě krásný dárek k pátečním tricatinam

lichtakova
16. říj 2016

@ywushka tak drziiiiim pesti 😉

ywushka
16. říj 2016

@lichtakova děkuji

pajulinek
18. říj 2016

ahoj Holky jsem bezradna jsem dnes 12den po IUI delala jsem si dva dny za sebou OVU test a byly dvě čárky dnes rano mama test a jen jedna carky tak nevim....

leniiid
18. říj 2016

Ahoj vím že to sem asi nepatří ale neporadíte mi někdo ? Tohle je můj bazalni graf.. dnes ráno teplota 36,9 vcera 36,5 .. a ovulacní test dneska slabá druha čárka.. prijde ovulace teprve nebo ne... dnes je to 20. Den cyklu jinak cykly menstruační mám docela dlouhé a nepravidelné ..

bublinka2305
21. říj 2016

ahoj holky prosim mohla bych se zeptat ms ma dojit 26teho pred 2dny na TT duch,ale dnes TT jen stin a nic moc teda spise nic,ale docetla jsem se o tom ovu,ale kamaradka me psala,ze to funguje jen kdyz jsou carky obe stejne silne a ze ja to mam jen lehce takze to neni pozitivni,tak se jdu zeptat,co myslite prosim? jsem cca 10dpo dekuji moc za odpovedi,uz blaznim opet 😒

emisekkk
21. říj 2016

@bublinka2305 když si projedeš stránky dozadu, tak jsou tam fotky. Ten ovu test - testovací je stejná nebo dokonce silnější než kontrolní, pak jsi těhu.

twoangels
21. říj 2016

Taky Souhlasím z vlastní zkušenosti kdy byly na ovu testu obě stejně silné čárky (nebo dokonce ta testovací i silnější)

bublinka2305
22. říj 2016

hm,tak hold opet nic.... ☹ dekuju holky.no ja se na fotky divala,ale vsichni je stejne silne nebo i vic teda nemeli tak jsem doufala,ale citim,ze je to zbytecne....

ywushka
22. říj 2016

Tak já jsem teď poslední cyklus i zesilujici den ode dne tu čárku silnější a nakonec jsem to dostala ještě dřív než normálně,takže u mě toto pravidlo neplatilo.

emisekkk
22. říj 2016

@ywushka jé to je škoda a já ti tak držela palce

ywushka
22. říj 2016

@emisekkk děkuji ,ale nedá se nic dělat,už mě štvou i ty moje pořad pozitivní testy,2x za půl roku se mi stalo ze jsem měla i tehu test pozitivní a vždycky jsem to dostala - asi nevěřím na zázraky ..ze bych otěhotněla přirozené (když první je po Ivf i když s jiným chlapem

leniiid
23. říj 2016

Já jsem někde četla že ikdyž je žena těhotná tak může mít normálně menzes... takže třeba jsi těhotná 😊

simi1510
23. říj 2016

@ywushka treba to muze byt i tak, ze se to povedlo, jen se spatne uchyti a odejde to s ms

ywushka
23. říj 2016

@leniiid test si radeji uz nedelam 🙂 ....uz minuly mesic to odeslo s MS a ted jsem mela ten gynprodyl, totalne me rozhodil cyklus, takze netusim 🙂 co bude nasledovat, zacala jsem merit BT tak se budu zase sledovat 🙂 nevzdáváme se holky ne?? 🙂

lichtakova
23. říj 2016

@ywushka drz se!!!

ywushka
23. říj 2016

@lichtakova Jj, dekuji holky moje zlate 😉

ywushka
26. říj 2016

Dobre ráno holky,vím ze už jsem řekla ze se nebudu testovat,ale u toho gynprodylu mi to nedá,příkladam dnešní OVU test jsem dnes 10dc 😌. Měřím teď i BT a v tom se opravdu nevyznám,přijdou mi tam pořad obří skoky!!! Co si o tom myslíte ??? Krásný den přeju a děkuji za podporu 😍✊😝

lichtakova
26. říj 2016

@ywushka ja myslim,ze tohle jeste neni ovulaace. Ale blizi se...

leniiid
26. říj 2016

@bublinka2305 Ahoj tak co došla nebo nedošla 😊

kety2
27. říj 2016

Tak dnes mám 1den spozdeni a nic těhotenský tes nic ale ovulační testy obě čárky tak co si myslíte

ywushka
27. říj 2016

@kety2 nedokážu hodnotit,měla jsem to taky tak a nakonec z toho nebylo nic tak uvidíte,vydržet par dnů a TT zopakovat

kety2
27. říj 2016

@ywushka děkuji za odpověď 😉

lichtakova
27. říj 2016

@kety2 já myslím, že dobrý 😉

simi1510
27. říj 2016

@kety2 zkusit jiny test nez mama, nebo cemio za par dni 🙂

kety2
27. říj 2016
twoangels
27. říj 2016

@kety2 myslím že to vypadá hodně nadějně 🙂 držím pěsticky!

kety2
27. říj 2016

@twoangels děkuji doufám že jo 🙂

Strana