Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@lichtakova tak budeme muset počkat 🙂
Holky a pociťujete na sobě nějaké změny příznaky?? 😊
@kety2 to kazdopadne 😉 😀
@kety2 jaaaj snad testy ktore viacej klaamu ani niesu ... vo vsetkych forach a kade tade som nachadzala väčšinou zle recenzite na tieto testy... mala by si vyskusat iny test ... ja som mala 4dni taketo ovulačne a merala som aj BT a potom som mala posledny tehu tak som ho skusila s poslednycm ovulačnym lebo som vtedy mala nejaky 50-60DC a vykukla na mna druha čiarka pri prvom dietati som to mala tak isto......drzim ti palce ked aj pojdes k dr tearz tak ti nebude vediet povedat nic v takomto počiatku tehu ... drzim palce aby to bolo tehu 😀
@leniiid ahoj,dosla...uz jsem objednana k dr,druhy mesic po sobe mam duchy na TT a vzdy dojde bolestiva ms,nikdy se me to nestalo,testuji dlouho vzdy brzy jsem maniak...
@renca1978 taky to vidím na miminko 😉 moc držím palečky at to klapne,pak dej vědět jak jsi dopadla.těhu test už by měl být pozitivní zkus ho 😉
Holky zkusim zitra tehu.test urco dam echo🙂
@renca1978 u tebe bych řekla, že jsi těhotná 100% 🙂 Takto jsem měla testy já 3 dny před MS i když u neprosperujícího těhu.

@kety2 mne totiz prijde i na tomtt stinek,ale uvidime 😉