Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@ywushka to se asi podivej na tu diskuzi,co se tam vkladaji grafy,ty,co meri dlouho ti poradi...mne tohle nikdy nejak moc neslo 🙂
@ywushka spis si rikam,jestli tobe by to nemel ricyt dr.,kdy je poceti nejpravdepodobnejsi-jak uzivas ty leky...
@lichtakova no počkám na konec tohoto cyklu,ovu test pořád má dvě a dost výrazné // ten graf je taky zvláštní, tak si to pak před tím další cyklem zajdu prokonzultovat s doktorem! !! Ale děkuji. Zkusím to vložit do nějaké diskuze 🙂 hezký večer Děvčata
@ywushka BT uz nejaky patek merim,nejaka otazka?
@bublinka2305 Ja jsem ted na stymulaci gynrpdylem vzdy od poloviny cyklu. Nevim jake je to si delat deti prirozene 😀 😀 Tak to zkousime, ale ovu testy jsou na me nejake neucinne a zkousim teda merit BT. Ale jak vidis, je to na palici-skoky, nic jasneho, vim, merim prvni mesic, ale i tak si pripadam z toho jak magor.
@ywushka uklidnim te skoro az po roce snazeni jsem to zacala vic chapat,doporucuji nastudovat https://www.womenzone.cz/encyklopedie/mereni-ba... podle tohoto se ridim 🙂 podle tveho grafu bych rekla,ze byla ovulace 7den co si merila....ja mam ovu treba dnes,bylo snazenicko a jsem 11DC mam ji take drive.kdyby si potrebovala cokoli napis take jsem nevedela zezacatku,nicmene dulezite je merit kazdy den ve stejny cas,na stejnem miste a stejnym teplomerem proste vse stejne 😀
@svlocka no a ted babo rad...
Ja mam stejny ovulacni test s tim rozdilem ze tehu test je negativni a mam uz 8 dni zpozdeni :-O teplota 36.9 coz uz u me je vysoka...tak fakt nevim...bud anovulacni cyklus...nebo 2x ovulace... proste netusim co to ma znamenat...nikdy predtim jsem to.tak nemela.... nemate tady nekdo s tim nejakou zkusenost?
A kdyz ovu skonci jsou treba i jeste nasledujici dny lehce pozitivni ovu testy? Protoze kdyby ano tak snad jsem musela mit ted tu OVU podruhe 🙂
@ywushka ahoj nechci te zklamat ale toto vypada na anovulacni cyklus dle grafu...jednoho prcka diky BT mam o druhe se snazime ted... ty vyfocene ovu testy nejsou pozitivni...pozitivni jsou tehdy je li druha carka stejne ruzova nebo ruzovejsi nezli.kontrolni.... a az se tak zbarvi... ovulace nastava za 24 hod +-8hod
@wildcat87 Ja takove carky mam porad, cely cyklus....a v tom pripade bych mela anovulacni cyklus i ten predesly...A beru vsechno mozne na to, aby vajicka dozravaly....a o par stranek zpet, je test, ktery je delany cca 9.den cyklu a je uplne stejny 🙂-podle teplot nevim 🙂 zatim se v mereni neorientuju
Ja se synem mela anovulacni cykly pul roku a to jsem byla uz i na hormonalni lecbe a az po pul roce se to sro nalo a ja na kokonec az kdyz jsem to vzdala otehotnela.... podle toho grafu je videt ze ovu neprobehla... posilam 2 obrazky...prvni je ano ulacni cyklus....druhy je.cyklus s ovu.... vsimni si u druheho obrazku: v ten den kdy tam teplota naposledy klesne je.den ovulace...pak teplota vylitne...a musi se drzet tzv. (pravidlo 3dny po nasledujicich 6) to znamena ze v cyklu.kde je OVU jsou 3 dny nizssi nez nasledujicich 6... .
Ani na ovu testy se nada tak spolehnout jako prave na tu BT. Jinak u toho 2 obrazku.tam jak se BT drzi nahore...to je cyklus kde dojde nasledovne k MS...pokud by jsi otehotnela BT neklesa a MS neprichazi
@wildcat87 neni to opacne? ja to pochopila prave opacne,ze 6dni je teplota nejaka,pak spadne to je ovu a pak musi byt alespon 3dny vyssi nez tech 6dni predtim teda....
Platí pravidlo, které říká, že ovulaci lze považovat za proběhnuvší, pokud je bazální teplota alespoň 3 po sobě jdoucí dny vyšší než v 6 předcházejicích dnech, a za den, kdy proběhla ovulace, se považuje poslední den nízkých teplot (tzv. pravidlo 3 po 6).
@wildcat87 Již známe pravidlo 3 po 6, neboli 3 dny po sobě vyšší teplota než během předchozích 6 dnů, tzn., že ovulaci můžeme potvrdit až 3. den po jejím průběhu, kdy už je na pohlavní styk pozdě.
tady je to hezky napsane,takze jak to tedy je?
Ano presne tak.... a ja to napsala opacne? Jestli ano moooo. Se omlouvam...jsem to ale.jelito... no kazdopadne z toho grafu co snazilka poslala nic takoveho neni a tudiz si myslim ze ani zadna.ovu neprobehla...nechci si hrat na soudce ale tyto grafy jsem se synem mela neustale rok v kuse a i presto ze jsem brala Clostik...Utrogestan a dochazela na injekce...proste mi to pripomina ty moje anovulacni cykly
@bublinka2305 jsem te nejak spatne oznacila.Mam novy mobil.a moc si jeste nerozumime
@wildcat87 v pohode,ja se jen lekla,ze jsem blb a pochopila a chapu to rok spatne 😀
@bublinka2305 tak to jsem rada za nezavisly nazor,mne to totiz taky prijde jako anovulacni cyklus,akorat mi to nestimovalo s tema lekama...nevedela jsem,ze to taky trva,nez to zacne...
@bublinka2305 takže teď jsen se ztratila úplně 🙂,jsen teda asi divná úplně
Holky a zkouseli jste pit kontryhel?ja po nem mela uzasny ukazkovy ovulace uz od prvniho cyklu uzivani...Predtim jsem nikdy zadnou ovulku na sobe nepoznala...
@ywushka prave tady vysvetlujeme ty grafy...pokud jsou ovulacni a k ovulaci dochazi pozna se to tak ze tam teplota klesne a paj rapidne vyskoci a drzi se ...
To pravidlo 3 po 6 jsem to puvodne otocila ale je to tak jak na obrazku... takze nejprve je MS...pote teplota klesne...posledni.den nizkych teplot je OVU a pak musi vyylitnout a drzet se....pokud jako na tom tvem grafu teplota lita nahoru a dolu tak tam.neni.prokazatelna ovulace a tudiz se jedna o anovulacni cyklus...
Anovulacni cyklus muzes mit i treba 3x za sebou pak jednou ... dvakrat ne a pak zase.... vetsinou se srovnava cyklus horm.léčbou...ja mela nasazeny Clostylbegyt(prave na vyvolani Ovu a Utrogestan na urovnani.cyklu)...a popravde receno v mem pripade se to stovnalo.az za pul roku a po dalsich 6 mesicich kdy uz cykly byly pravidelne a i s OVU sem otehotnela

Holky moooo dekujiiii...Snad to dobre dopadne😉