icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

wildcat87
4. lis 2016

@ywushka to je to pravidlo 3 po 6.....

wildcat87
4. lis 2016

@renca1978 hodně casto o něm slýchám...a ty máš nejaké zkusenosti? Kolikrát denně se pije a kde ho koupím... lekarna..atd?
Možná bych mohla někdy zkusit...slyšela jsem že nejen že jsou pak prý hezky prokazatelne ovu ale i by mel.srovnavat cyklus....

renca1978
4. lis 2016

@wildcat87 ano mam s nim zkusenosti a diky nemu se nam to podarilo si myslim ja...Koupis ho v lekarne pila.jsem od 1 DC do ovulky salek rano a vecer .Na mne mel uzasny ucinky.Nedam na nej dopustit.Mile mne prekvapil hned prvni cyklus ukazkova ovulka pozitivni ovulacni test ktery nikdy driv pozitivni nebyl a teda dost veliky bolesti bricha.Zadarilo se behem 3 mesicu...Prvni dcera je az po ivf predtim jsme se snazili asi 5 let a ted to snazeni taky bylo dlouhy...2 roky...

renca1978
4. lis 2016

@wildcat87 pred kontryhelem nepravidelna MS krasne mi ten cyklus srovnal

wildcat87
4. lis 2016

@renca1978 gratuluji... a jestli to teda chapu tak prvni tehu po ivf...druhe 2 roky a nic a pak.jsi teda po 2 letech snazeni zacala pit caj a podarilo se bebem následujících 3 měsíců?
Ja mam ty cykly prave dost rozhazeny takze vlastne zadny mesic vlastne ani nevim.na cem jsem...mozna ho tedy zkusim a snad se zadari...

renca1978
4. lis 2016

@wildcat87 ja jsem to prave taky mela rozhazeny...cykly nekdy dlouky az 50 dnu...byla jsem mile prekvapena ze po 14 dnech piti kontryhelu super...pravidelny cykly 31 dni.coz jsem nikdy driv nemela.Ja ho zkousela pit uz mozna rok zpatky ale to vubec nepocitam protoze jsem to piti strasne flakala.spis jsem ho nepila nez pila..chce to pit opravdu poctive do ty ovulace.Mne dokonce zacal i chutnat.nemela jsem sypanej ale v nalevovych saccich...

ywushka
5. lis 2016

@renca1978 piju kontryhel několik cyklů,nám fertipronu, mám femibion a místo něj ten měsíc i fertilityblend kombinace pro páry!

ywushka
5. lis 2016

@wildcat87 děkuji 🙂

bublinka2305
5. lis 2016

@ywushka posilam muj graf tento mesic,zrovna ukazkova ovulace,ten propad je OVU 🙂 ted by mela teplota byt min 3dny nahore 🙂 jinak ovu mam potvrzenou grafem,cipkem a dokonce i testem-netestuji ale nechala jsem se ukecat na recenzi abych udelala dvou znacek ....

bublinka2305
5. lis 2016

holky prosim tim,ze netestuji ovulaky tak nevim,jak dlouho po ovu trva nez to zacne mizet? jsem 2dny po ovu a testy jsou skoro stejne porad😀 mimo jine ja jsem tedy nikdy nemela carku stejnou nebo silnejsi,nikdy,s malym jsem testovala ovu rok a nikdy nebyla stejna ta druha carka,ale od orodu mivam bolesti a ovu poznam,tak netestuji

bublinka2305
6. lis 2016

tak 3den po ovu a test je jen malilinko slabsi...uz jsem si i nasla,je to tedy velmi zridka,ale muze se stat ze hned po ovu muze nasledovat druha....protoze me to nejde do hlavy mit takto dlouho carky...nikdy jsem nemela tak dlouho.

jinak ke kontryhelu,ja ho nesmim ani citit,zpusobil me pravy opak uplne me to rozhazel a mela jsem silene krece...kazdy na bylinky reaguje jinak

wildcat87
6. lis 2016

@bublinka2305 muzi se zeptat.jaka.byla teplota.dnes?
Neprijde mi to moc jako ovulacni cyklus.....pokles je sice krasny ale nikde tam nevidím těch 6 nižších teplot....

wildcat87
6. lis 2016

@bublinka2305
Křivka musí být 2-fázová ... nejdriv nizke pak vyssi... viz foto

bublinka2305
6. lis 2016

@wildcat87 ja to chapu,mivam cykly takto bezne a ovulky mivam ,poznam to na sobe od porodu mivam bolesti,zkoumam i cipek a tento cyklus jsem i testovala ke vsemu...dnes teplota 36,7

bublinka2305
6. lis 2016

@wildcat87 hlavne vis jak to je kazde telo funguje jinak,znama dokonce ma dle BT anovulaky kazdy mesic,ale dr ji ovulku kdy ma rekl a ted si vyber 😀

bublinka2305
6. lis 2016

@wildcat87 jinak rozdily mam minimalni,proto je to asi matouci,ale ja uz si na to zvykla,nekdo to ma viditelne na prvni pohled,jiny se s tim musi naucit spolupracovat a vysledovat no....nekdo ma rozdily i 0,5 ja mivam malo a kazdy cyklus to mam jine,ale vzdy se to drzi v malych rozestupech

wildcat87
6. lis 2016

@bublinka2305 no asi tak 🙂 ....
Ja si s anovulaky užila ale je fakt že jsem.to mela i.potvrzene od lekare a pak mi to dokazala BT... no tak at se hlavne mimísek udrží ... budu.držet palečky...já teď také tápu... jednoho prcka doma už mám a teď plánujeme toho sourozence.🙂 .... ale tenhle cyklus he to opravdu masakr a vše jinak než doteď takže opět se v tom bohatě plácám 🙂

bublinka2305
6. lis 2016

@wildcat87 no pokud nejaky mimisek bude zejo....kezby to uz vyslo,tez uz jedno mimco mam doma a snazime se o sourozence....no ja tim,ze mam ovu dost brzy po ms nikdy nedosilim tech 6dnu prave....kazde telo je jine no 🙂 kezby neco bylo a vsem fungovalo stejne co?

wildcat87
6. lis 2016

@bublinka2305 🙂.... no.a ja mam zas OVU pred MS 🙂.... no ono to vypadá že to mají stejný asi v Číně... tam by chtěli víc detí ale mohou mít jen jedno 🙂
No uvidíme zda ten listopad bude plodnější

bublinka2305
6. lis 2016

@wildcat87 snad jo,uz by se mohlo zadarit a priroda se slitovat 🙂

bublinka2305
14. lis 2016

ahoj holky,jsem 9DPO ....testuju jak maniak prootze jsem testovaci maniak a ovu test me zesilil,on teda od ovu stale mel hezke dve carky,ale ted sili...foto TT a foto ovu

sipkovarose
14. lis 2016

@bublinka2305 no ja myslím že je to nadějné 😉 na tom TT se mi zda ze je duch slubučkej,je to i ve skutečnosti?každopadně držím palečky 😉

bublinka2305
14. lis 2016

@sipkovarose jj je uz videt hezky,ja jsem maniak testovaci testuji brzy byl tam stin ale ted uz se to i pomalu hezky vybarvuje doruzova,tak snad 🙂 tady je original bez upravy nejaky 🙂

sipkovarose
14. lis 2016

@bublinka2305 já to vidííím 😉 myslím že je to tam 😉

bublinka2305
14. lis 2016

@sipkovarose keeezby,jeste i kdyz je to tezke se snazim moc nejasat zejo,po zkusenostech predtim,kdy to odeslo s ms apod...vse vidim cerne muze to byt mimodelozni apod co ja vim vse,katastroficke scenare,takze ja zacnu lehce jasat az po kontrole pripadne,ale myslim,ze je o na dobre ceste ,snad 🙂 dekuju

sipkovarose
14. lis 2016

@bublinka2305 jasně že to bude dobré 😉 dej pak vědět jak jsi dopadla dobrých zpráv není nikdy dost 😉 držím palečky

bublinka2305
14. lis 2016

@sipkovarose dekuju moc,urcite pisnu 🙂

salenas
14. lis 2016

@bublinka2305 na katastrofické scénáře nemyslet, zákaz !!! 🙂 a držím pěsti !

bublinka2305
14. lis 2016

@salenas dekuju 🙂 no to vis predtim to nejednou nevyslo takze jsem takova uz hodne opatrna no,nicmene citim ze je to na dobre ceste! 🙂

bublinka2305
14. lis 2016

tak holky jelikoz jsem to nevydrzela a doma velke zasoby protoze jsem vazne testovaci maniak,udelala jsem odpoledni TT 🙂 ten upravu nepotrebuje 🙂

Strana