icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

enalga
14. lis 2016

@bublinka2305 taky přidávám test z dnešního dne

bublinka2305
14. lis 2016

@enalga nooo neco mozna kdy ma dojit ms? zatim je to tam takove rozpite teda nebo jsem slepon ale ja jsem na duchy machr,kolik jsi DPO? ze je to jen takovy naznaky maly.to vis ja jsem zvykla na carky poradne me to vzdy ukaze az moc brzy 😀

bublinka2305
14. lis 2016

@enalga ale ted jak na to cucim kdyz to nerozklikavam tak to vidim lepe teda 🙂

enalga
14. lis 2016

@bublinka2305 mám to dostat v pátek, teď jsem cca 10 DPO

bublinka2305
14. lis 2016

@enalga ty testujes tak brzy jo? 😀 ja jsem cca 9DPO

bublinka2305
14. lis 2016

@enalga jinak me nema dojit az dalsi pondeli 😀

enalga
14. lis 2016

@bublinka2305 no, mně bylo poslední dvě noci hrozně zle, na zvracení, celá jsem se rosila. Vždycky to začalo kolem druhý ráno... tak jsem zkusila jen tak pro tu srandu test... no a ona se tam vyrýsovala druhá čárka a teď sedim jak opařená 😀

bublinka2305
15. lis 2016

ahoj holky,dnesni 🙂 uz se hezky zabarvil

enalga
15. lis 2016

@bublinka2305 hehe, tak tentokrát nám to vyšlo asi oběma nastejno, viď 🙂

bublinka2305
15. lis 2016

@enalga vypada to ze jo covece 😀 posledni ms -doufam ze posledni jsem mela 24.10 co ty?

enalga
15. lis 2016

@bublinka2305 já 22.10 🙂

enalga
16. lis 2016

@bublinka2305 Moc ti držím pěsti, ať to tam je... nám to bohužel nakonec nevyšlo, MS přišla o 2 dny dřív... Takže testy byly falešně pozitivní...

bublinka2305
16. lis 2016

@enalga dekuju,pockej jako ted toto nevyslo? to nene?! ☹

bublinka2305
16. lis 2016
enalga
16. lis 2016

@bublinka2305 no, bohužel nevyšlo ☹

enalga
16. lis 2016

@bublinka2305 Deny krásně sílí... jsem ráda, žes nečekala dlouho 🙂

bublinka2305
16. lis 2016

@enalga ☹ ☹ ☹ chjooo a ja se tesila ze budeme stejne,musis me dalsi cyklus dohnat,drzim palecky

bublinka2305
16. lis 2016

@enalga dekuju 🙂

enalga
16. lis 2016

@bublinka2305 Beruško, já to nebudu nijak honit, až to vyjde tak to vyjde... ted mám nějaké starosti okolo nejstarší holky, vlastně se mi celkem ulevilo, že to teď nevyšlo, zkomplikovalo by mi to celou situaci

nikynikol25
3. led 2017

Ahoj holkyMám zpoždění 11 dnů a zkoušela jsem tt test a nic. Napadlo me zkusit ovu test a vyšel my takto, prijde my to divne ze Ms zpozdena o 11 dní a ovu test my dopadl dnes vecer takto.Co si o tom prosím myslíte děkuji

salenas
4. led 2017

@nikynikol25 ovu test může ukázat jak těhotenství,tak cystu. 11 dní zpoždění by už měl těhu test něco ukizat,ale jsou tu i takové výjimkynže mají pozitivní test 14 dní po očskávané menzes. Takže k doktorovi,držím palečky

nikynikol25
4. led 2017

@salenas Zkusila jsem ještě dneska ovu test znovu a vyšel takhle, Ms nic a obcas me povolává břicho jak kdybych to mela dostat a nic.Jsem zapomněla napsat, nez jsem mela dostat MS tak tyden předtím jsem měla chřipku, jestli se my ovulka neposunula.

25jajinka
6. led 2017

Ahoj holky tak už asi 6den čekám ms a nic.. Předevčírem silná čárka na Ovu testech, TT nic, včera OVu slabá a dnes nic na ovu a TT jsem ještě nedělala. Tak si nejsem jistá, kdo se tady plete :D Kalhotky předpisově čisté, krom bolavých prsů nic.. Tak nevím, bojím se si udělat TT znovu, anebo se na to vyprdnout.. Moc sem teda nepochopila jak ty OVU fungují, když to tam každý den vypadá jinak. Ale asi z toho nic nebude když čárka nesílí..

ivalinka1
18. led 2017

Holky, ozivuji diskuzi. Mam 3 dny do ms a ovu test toto.. co myslite?

salenas
18. led 2017

@ivalinka1 může to být těhotenství,cysta,hormonální nerovnováha,ale při takovém ovu testu jsem pak našla //

ivalinka1
18. led 2017

@salenas tak snad taky nejdu... zkusim zitra nebo v patek rano TT.

lucinka58
18. led 2017

@ivalinka1 Já to měla taky tak a byla jsem těhotná. Udělej si digitální těhotenský test - ten už mě to v tomhle stavu ukázal 🙂

ivalinka1
18. led 2017

@lucinka58 ten doma nemam a do lekarny se nedostanu driv jak v pondeli :( mam nemocnou dcerku :(

carpatia
20. led 2017

Ahoj, mám dotaz, protože jsem zmatená. Ve čtvrtek 12.1. jsem si dělala OVU test a druhá čárka byla takřka totožně silná s tou kontrolní, považovala jsem to tedy za ovulaci, i hlen tomu odpovídal. Zhruba od neděle mám takový ten klasický, hustý, bílý, lepivý, v ten čt., pá. to byl průhledný a táhlý. Nicméně jsem si včera udělala jen tak z principu znovu OVU test a ta čárka byla absolutně totožná jako ta minulý čtvrtek. Dnes jsem tedy 22DC, na TT logicky nic. Myslíte, že je možné, aby třeba ovulace byla později a teď ještě doznívá ten hormon nebo jak byste si to vyložily? Je mi divné, že by byla ta hodnota hormonu v moči 7 dní stejná (použila jsem stejný ovulační test).

eshi
20. led 2017

Ahoj holky, co myslite? Nahore je silici ovulacni test, dole tt..oba v negativu.
Zitra ma dojit MS, dnes jsem 30DC.
Vidite tam stinek?

Strana