Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@carpatia některý ženy pomohou mít ovulaci i 2x za měsíc..
@carpatia taky jsem to tento mesic mela tak divne ovu test sem mela pozitivni 8dni (ale delala sem ob den) ted sem 27DC a vcera delany ovu test uz byl uplne prazdny takze asi nic.. ☹ moc se v tom jeste neorientuju jak dlouho by mel byt ovu test prokazatelne pozitovni tak pisu jenom zkusenost 🙂
Zdravím vás prosím mám dotaz. MS mela přijít dnes 14.2 a zatím neprisla. Každý měsíc mám.30-32DC a měsíčky chodí pravidelně.. tohle je foceno 14.2 večer. Všechny TT které jsem doteď delala byly negativní. Bolest v podbřišku už takové dva dny. A MS furt ne a ne přijít...Myslíte si že mám ještě šanci nebo je to ztracený ? Děkuji za odpověď
@valisovasara Ovu test je celkem slabý na to, že by říkal, že by to mohlo být těhotenství :-/ Nebyla si mezitím třeba nemocná, ve stresu nebo tak? To prodlužuje i dny cyklu... Uvidíš co a jak, kdyby nic do 14 dní, tak pak jít k doktorovi na ultrazvuk, co se děje.
@valisovasara tak jak to vypadá?
Mam opacnou otazku...muze ovulacni test neukazat tehotenstvi a tvarit se jako negativni?🙂
@enalga Ty ovulační testy jsou individuální. Mě třeba ovulaci neukázaly. V době ovulace byl maximálně duch a pak na konci cyklu byli zase takoví duchové a to už jsem byla těhotná se synem, takže ovulace očividně proběhla. Každá máme asi jinou hladinu toho hormonu ... Když pročtete i tuhle diskuzi, tak uvidíte, že to má každá jinak....
@masotri
Díky za vyjádření. k dnešnímu dni pořád MS nepřišla, bolí mě podbřišek jako by furt měla přijít ale nic. TT negativní už se ani netestuju moc tomu už nevěřím..
@simi1510
Právě že jsem nebyla nemocná ani nic podobného. V době ovu jsme se teda snažili ale jestli jsme se i trefili to je mi záhadou..
@valisovasara tak jsou možnosti, ze byla pozdeji, nebo ze zatim hladina hormonu je klesla tak, aby mrcha prisla...
Kolik dni pripadne je ted zpozdeni?
@valisovasara Tak dokud není červená je vždycky naděje. Třeba byla ovulka posunutá.
Dnes 5 týden spozdeni břicho trochu bolí , mám bílý výtok takový pocit jako bych už to měla tak letím na záchod a ono nic 🙂 i TT negativní tak asi příští týden půjdu k doktorce. Byla sem na kontrole 2.2 kde říkala že jsem po ovu takže posunuta být asi nemohla .. no snad to nebude nic vážného
Prosim p nazor, tento cyklus si delam ovu testy celou dobu, abych vyzkoumala, jak to u me probiha. Ovu byla 13.DC, dnes jsem 24 DC, tedy uz 11DPO, na testu by tedy uz neco mohlo byt videt, ovsem tam snehobilo.Nicmene prikladam ovu testy z poslednich dni. Co myslite, muze ovu test pred ms silit? Zadne priznaky nemam, krom toho, ze me tak dva dny z boku boli prsa, jakoby svaly...ale to se mi pred ms obcas stane.Diky
Může ukázat,ale musí být testovací čárka silnější než kontrolní..
@carpatia podle me sili takze nadeje na tehu jeste je 🙂 tt si nekdy davaji na cas tak jeste vydrzte 🙂
@kocirova_kata ted se mi pridal ruzovohnedy vytok...takze si spis myslim, ze to je predzvest ms....mam to dostat za 4-5 dni...ach jo:(
@carpatia Moje čerstvá a druhá zkušenost s ovu testama je taková, že před MS můžou sílit. Mě teď sílil, čím blíž k MS tím silnější, ale u mě jenom taková středně silná čárka. No v sobotu ráno jsem našla na tt //. 🙂 V pondělí, úterý by měla přijít MS, tak hádám, že už jí čekat nemám 🙂 A 5 dní před MS na tt nebylo nic. Takže nezoufejte, držím palec.

a tady bez negativu..