icon

Může těhotenský test z odpolední moči ukázat výsledek?

4. kvě 2022

Omlouvám se za anonym ale mám tu už spoustu známých …teď k věci už skoro týden před ms špinim (není to hnědé ale sv růžové ) včera po sexu jsem zakrvacela tak už jsem myslela ze je tu a ono od te doby nic … ani mě neboli břicho …tak jsem dnes den do ms zkusila test ale z odpolední moči a tam nic …. Připadám si už jako blázen tenhle měsíc mě čeká KET a už přemýšlím jestli to zakrvaceni po sexu byla ms to je asi bobost 🙈 nechápu co se děje přitom na tu mrchu čekám jak na smilovani 😭

eloana
4. kvě 2022

Ma ukazal 10dpo tyden pred ms… z odpoledni moce

l01991
4. kvě 2022

To už by ukazal... no uvidiš zkus zase zitra...

autor
4. kvě 2022

@eloana fuuuuha týden před ms a ještě k tomu z odpolední moči tak to je extrém asi se vám hodně vyplavovalo hcg

eloana
4. kvě 2022

Asi joo v den vynechani jsem mela stejne silnou carku jako kontrolni

leniczka23
4. kvě 2022

Taky sem měla čárku už týden před MS, takže pokud víš kdy byla ovulace a byla cca vmpulce cyklu tak už by ti test ukázal.

autor
4. kvě 2022

Holky děkuji těhotenství vylučuji a dala jsem si vanu a uvidíme jestli se rozjede 😔

elesse
4. kvě 2022

Den před ms jsem odpolední test měla sotva viditelný, takže vyloučit to nemůžeš. Někdo má čárku až po vynechání. Uvidíš....

eloana
5. kvě 2022

jak pise
@elesse je to individualni - mam treba ovulaci 10-11 den, takze den vynechani mam na testu vzdy carky......nic mene den vynechani beru 28dc,ale tim, ze mam ovulaci drive je to pro me uz treba 25-26 den

xnikax1
5. kvě 2022

Já měla v den MS úplně bílý test, až dva dny po vynechání ducha u obou těhotenství. 👍