icon

Může zpožděná menstruace naznačovat těhotenství?

vicky111
Včera ve 13:20

Ahoj, před chvílí jsem si dělala test. Ms jsem měla minulý měsíc 16.3 ale včera a předevčírem jsem lehce zakrvacela a ms se zatim nespustila,tak mě napadlo udělat si test.

Může zpožděná menstruace naznačovat těhotenství?
klokanka31
Včera ve 14:37

@vicky111 Je tam 😊

vicky111
autor
Včera ve 14:46
@klokanka31

@vicky111 Je tam 😊

@klokanka31 myslíte? Právě už se mi několikrát stalo že mi jakoby "vyšla" druhá čárka ale musela jsem hodně koukat a většinou druhej už byl negativní... Ale je pravda že to nešlo nikdy takhle "vidět" i přes telefon.

klokanka31
Včera v 16:15
@vicky111

@klokanka31 myslíte? Právě už se mi několikrát stalo že mi jakoby "vyšla" druhá čárka ale musela jsem hodně koukat a většinou druhej už byl negativní... Ale je pravda že to nešlo nikdy takhle "vidět" i přes telefon.

@vicky111 Jojo tohle není duch ale slabá čárka

jana5382
Včera v 16:59
@klokanka31

@vicky111 Je tam 😊

@klokanka31 a jak dopadlo to vaše těhotenství? 🙂 Je všechno v pořádku?

ditkla
Včera v 17:36

No přece je pozitivní, takže se můžeš těšit🙏

klokanka31
Včera v 18:25
@jana5382

@klokanka31 a jak dopadlo to vaše těhotenství? 🙂 Je všechno v pořádku?

@jana5382 Zatím asi jo, ve čtvrtek mám kontrolu...

maruskapt
Dnes ve 03:13

Je tam slabá čárka ,takže je pozitivní🙂❤🍀

vicky111
autor
Dnes v 05:10
@maruskapt

Je tam slabá čárka ,takže je pozitivní🙂❤🍀

@maruskapt všem moc děkuji,ale nejspíš ne.. dělala jsem si test před chvílí a vyšel úplně negativní. Ani náznak

nel_ias
Dnes v 06:45

@vicky111 To mě mrzí teda. Na potvrzení jednoho nebo druhého by to chtělo asi ještě jeden test, myslím. A Ms máš mít kdy?

vicky111
autor
Dnes v 06:53
@nel_ias

@vicky111 To mě mrzí teda. Na potvrzení jednoho nebo druhého by to chtělo asi ještě jeden test, myslím. A Ms máš mít kdy?

@nel_ias No ms by měla přijít zítra. Ale 12 a 13tyho jsem lehce zakrvacela,toho 13tyho ti bylo spíš jenom růžové špinění a doteď se vlastně ms nerozjela tak mě napadlo včera udělat právě test. Ale asi si koupim ještě jinou značku a zkusim..

kuky47
Dnes v 11:42

Ahoj, prosím myslíte, že je na testu duch nebo je to jen ryska?

maruskapt
Dnes v 17:32

No to je teda škoda😔 ,ale ještě bych to nevzdávala tak úplně a opravdu zkusila třeba zítra nebo pozítří testovat.

maruskapt
Dnes v 17:35
@kuky47

@kuky47 Já bych řekla že to bude něco mezi duchem a ryskou. Kolik dpo jsi a kdy má nebo mela dorazit menstruace

gangam
Dnes v 18:35
@kuky47

@kuky47 ahoj já bych spíš viděla ducha hlavně pokud bylo vidět už v limitu 😊 zkus další a uvidíš jestli bude výraznější