icon

Myslíte, že toto je čárka a nebo duch?

21. črc 2020

Ahojte, idem si po radu. Meriam aj BT,ale tento mesiac som nemerala veľmi poctivo a vôbec neviem kedy prebehla ovu. Takže neviem už MS vynechala alebo ma ešte len prísť. No skúsila som ráno test. Síce som ho odfotila asi až dve hodiny po urobení,ale mala som pocit,že som tam čosi videla skoro hneď. Je to test dr Max. Ide mi hlavne o to,že keby to tehu náhodou bolo,tak beriem lieky,ktoré sú vysoko kontraindikované. A tabletky si dávam v utorok a v sobotu večer.

Myslíte, že toto je čárka a nebo duch?
jjasmina
21. črc 2020

Pokud je ta fotka dělaná dvě hodiny po, nic vám to neřekne, počítá se výsledek v limitu. Určitě ale musíte vědět, kdy vám má cca dorazit ms

autor
21. črc 2020

@jjasmina Podľa mňa sa tam tá druhá čiarka objavila skoro hneď ,keď som ho ocikala. Len som nemala čas ju odfotiť,ponáhľala som sa do práce. Meriam teplotu dnes 9 deň a už čo som začala bola hore. Inak mám LF 11 dní a PCO,takže cykly mám rôzne dlhé.

balogis
21. črc 2020

Hm vidím zřetelně..mě se duch po limitu neobjevil nikdy když sem nebyla těhotná a pokud tam byl duch hned tak bych zkusila další zítra

leniczka23
21. črc 2020

Tohle je už slusnej duch, zkus zítra ráno další test měl by být silnější.

autor
21. črc 2020

@balogis
@leniczka23 Určite skúsim ráno. Našla som dosť diskusií,že dr Max robí falošných duchov,tak skúsim aj nejaký iný.

tasimia
21. črc 2020

Vidím pidi ducha, zkus další zda čárka bude sílit.

sylvusska
21. črc 2020

taky vidim druhou carku, Dr. Max ma spolehlivy testy podle me, takze bych tomu verila. To ze to je foceno 2h po, to nicemu nevadi, to max. zesili, kdyz to hcg tam je.

balogis
21. črc 2020

Mě Dr max neukázal nikdy falešnáka,každý říká něco jiného ,ale za mě Dr max nejspolehlivější 😉

leniczka23
21. črc 2020

Dělá, ale takový ty spíš neviditelný..tohle.mi přijde už slušná carecka a na víc je dost růžová..dej vědět.

autor
21. črc 2020

@leniczka23
@sylvusska
@tasimia
@balogis Ďakujem. Dnes určite tabletku vynechám. Skúsim ráno opäť test a uvidím. Zatiaľ si veľké nádeje nerobím,ale bol by to najkrajší darček k narodeninám. 🙂 Ráno vám dám vedieť ako test dopadol ;)

tasimia
21. črc 2020

Držím palce! 🍀

autor
21. črc 2020

Skúsila som test ešte teraz poobede. Je to ten najkrajší pocit na svete.Po štyroch rokoch nám to vyšlo v dobe,kedy sme to najmenej čakali 🙂 Dúfam,že všetko bude pokračovať dobre a dočkáme sa najkrajšieho konca o pár mesiacov 🙏

tasimia
21. črc 2020

Paráda, gratuluji 🍀❤️

llenka1
21. črc 2020

Gratulujem 🙂

autor
21. črc 2020

@llenka1
@tasimia Ďakujem 🙂