Na ultrazvuku dutinky v děloze. Co by to mohlo znamenat?
Dobrý den děvčata prosím o radu dnes jsem byla u lékaře protože mi ještě MS nedorazila je to už 22 dní po dobrani Duphastonu a na ultrazvuku mi ukázal malé dutinky sám si nebyl jistý tt je negativní nasadil mi znovu Duphaston nevíte někdo co by to mohlo znamenat 🤷♀️😲
Tak asi to bude teprve ovulace když ovu test pozitivní a tt nic
@lenickamimi tak testuj dál ovulačníma, pokud je to ovulace, test by měl být dnes nebo zítra už negativní
@clo1 no ale jak seženu ty náplně já jsem měla poslední do toho digitálního testu je to dost peněz pořád kupovat celý
@clo1 a navíc ten smajlík tam už zůstal tak to už nepůjde znova použít nebo
@clo1
@clo1 to je teď z ranní moči
@lenickamimi tak kup obyčejné papírkové ovu testy.
@clo1 papírové testy mi nikdy tak přesně neukázali ovulaci u toho digitálního buď je pozitivní a ukáže se smajl nebo negativní a prázdné kolečko a už jsem byla teď v lékárně si ho znovu objednat ve 3 si ho mám vyzvednout 👍
@lenickamimi a ten duphaston zase bereš nebo teď ne??
@clo1 no beru ho dál ale až po téhle ovulaci
@clo1 co myslíš můžu začít brát už zítra když byl test pozitivní v sobotu
@clo1 teď vím zhruba který den cyklu mívám ovulace minule byla kolem 20 a teď 23
Jestli dnes ovu test bude negativní tak včera nebo dneska ovulace bude
@clo1 to jsou grafy před tím než jsem začala brát Duphaston
@lenickamimi já bych počkala co udělá ovulační test. Možná bych ten duphaston ani nenasazovala, protože pokud ovulace proběhne, ms pak dorazí i bez duphastonu.
@clo1 no to ano ale Duphaston přece se nasazuje po ovulaci aby podpořil lepší uhnizdeni případně oplodneneho vajíčka přece
@clo1 teplota je zase od dneška 36.9 tak to asi funguje
@lenickamimi no jo, ale jak zjistíš, že ovulace fakt proběhla?? Máš to celé nějaké zvláštní, pozit.ovulační test už jsi před časem měla a stejně ani po duphastonu ms nepřišla, proto bych ho ani nenasazovala. Pokud ti ms příjde cca za 14 dnů po tomto testu, tak máš jistotu, že ovu proběhla. Takhle sis to celé rozhodila. A pořád nasazovat a vysazovat tyto léky, taky nebude ideální. Prostě je neber a počkej. Ale je to na tobě, jak se rozhodneš
@clo1 víš tyto problémy jsem si poslala sama začala jsem pít kontryhel a to už mi MS nedorazila a pak Duphaston nezabral protože jsem prvně nevěděla kdy ho správně nasadit blokla jsem tím ovulaci a tento měsíc od 1.5 jsem začala brát gynex 3x7 denně možná ten mi pomohl k ovulaci 😍
@clo1 udělám ve 3 znova ovu test a pak uvidíme s Duphastonem můžeme počkat
@clo1 před tím to pozitivní ovu testy nebyli čárky byli vždy slabší než tento digitální mi ukázal až teď poprvé pozitivní výsledky uvidím co dnes odpoledne
Holky moje zlatý to je přece super pokrok aspoň vím že není ještě vše ztraceno 🙏
@clo1 teď přemýšlím mohla jsem mýt už roky anovulacni cykly MS sice každý měsíc chodila ale před tím jsem nepocitila vůbec nic v půlce cyklu a teď mám najednou píchání na vaječníku a hlen který jsem dřív neviděla nebo ani neměla teď je to úplně jiné
@lenickamimi budeš zkoušet dnes tehu test?
@lexa2000 už jsem ho sem dávala ráno
@lexa2000 asi to bude teprve ta ovulace nebo už fakt nevím
@lenickamimi na tt je duch. zkusila bych za 2 dny znovu, měl by sílit.
@veronikav31 opravdu vidíš něco 🙏
@lenickamimi jo,na první fotce vidím krásně ducha.osobně bych buď zkusila znovu tt nebo bych zašla na krev jako samoplátce

Takže si myslím že anovulacni cykly to nebudou až teď duben a květen ten Duphaston to zmrvil