Na všech ovulačních testech duch, kdy byla ovulace?
Holky, už jsem tady zakládala před pár dny otázku, nemůžu tam už samozřejmě přispět proto zakládám novou diskuzy. Dělala jsem si ovulační testy posledních 6 dní každý den jsem tam měla ducha, jen předevčírem byl silnější (jeho fotku mám v otázce, kterou jsem zakládala před 2 dny) druhá čárka nebyla ani silná jako kontrolní. Mám to chápat tak, že v to značilo ovulaci? Máte zkušenosti? Díky
taky bych zkoušela testoat ještě dál, zatím jsou negativní....nebo možná jsi natrefila zrovna na nějaký anovulační cyklus
jsou negativní .
@klaaaara ...... pokud u tebe k ovulaci skutečně dochází a nemáš anovulační cykly (což by si zjistila měřením bazální teploty), tak bych brala ovu test 17.DC jako pozitivní a pro jistotu ještě zkusila testovat třeba do 22.DC. Já mám stejně dlouhý cyklus, ovu testy dělám druhý měsíc a ani jednou jsem čárku neměla stejně silnou či silnější než kontrolní, hodně záleží i na hodině testování (já třeba měla dopoledne hodně silnou čárku a večer už slabší), takže nemusíš chytit ten vrchol, tenhle měsíc jsem začala i s měřením BT, která ovulaci prokázala přesně podle ovu testu
@ni_ki BT neměřím, protože pracuji na směny a neměřila bych ve stejný čas. Takže to nejde. No uvidím, nechám to do konce roku a pokud nic tak v lednu jdu k dr ať se podívá jestli vůbec ovuluju, ale podle bolestí každý měsíc tak si myslím že ano, stejně tomu bylo i ten 17DC. Jinak testuju vždy tak kolem 16 hod, akorát dnes kolem 13hod. Budu dál testovat a uvidím.

ovulace spíš teprve příjde,ještě bych testovala. Taky jsem měla duchy a pak to najednou stouplo a byla krásná čárka 😉