Nechápu to.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Co by to mohlo být?

popelkaa23
25. led 2024

Ahoj holky , mám pcos . Poslední m/s byla 11.8 . 7 dni . A dnes 25.1. Mám světle hnědý výtok . Nevíte co by to mohlo být ? Už delší dobu me tak strašně bolí prsa ze jsem nemohla ani ležet ani se jich dotknout vůbec nic . O poznání se mi hodně zvětšila . Už delší dobu mám bili hustý výtok střídající konzistenci . A dnes toto nechápu to . Obličej ? Jak vypadá? Ani psat radši nebudu . Už minule jsem měla tento světle hnědý výtok a nějak za týden přišla m/s.
Popř. Kdyby tento výtok znamenal ovulaci kdy by mohla přijít ?

OT dělat nemohu jelikož ho mám porad pozitivní vysoké AMH .
Už jsem se ptala i ve snazilkach ale moc jsem se nedozvedela holky . Poslední sex byl minuli týden pátek - sobota . Test před 3 dny negativní .

misisfilip
25. led 2024

@popelkaa23 Myslím, že se brzy rozjede menstruace...jinak OT nezáleží na vysokém AMH..já měla AMH 21 a moc často jsem ho pozitivní neměla, práce proto, že u PCOS nechtějí dozrávat vajíčka...😏

popelkaa23
autor
25. led 2024

@misisfilip takže myslíte ze je nepravděpodobné ze to je ovulace?

misisfilip
25. led 2024

@popelkaa23 může a nemusí... Zkuste OT...

reeeza
25. led 2024

LH neni AMH. Ovulacni test meri hodnoty LH ne hodnoty AMH. LH a AMH na sebe nejsou nijak vazany a kdyz uz tak opacne nez pisete. Zeny s vyssim AMH maji naopak vyssi sance ze budou mit negativni ovulacni testy, tj. nizke LH hodnoty protoze jim casto ani nedozraji vajicka a nepraskne folikul. Mivaji tudiz spise anovulacni testy.

Udelej si ovulacni test a hned budes vedet, jestli se jedna o ovulaci nebo o zacinajici menses nebo uz o nejakou formu menses.

Kolik ti je let? Posledni menses jsi mela pred pul rokem...Resis to nejak?

popelkaa23
autor
25. led 2024

@reeeza určitě jsem se spletla . Mám vysoké Lh . Čerstvě 25let.

reeeza
25. led 2024

@popelkaa23 Ted nechapu, promin...Ty sis tedy merila ted nekdy LH a mas ho vysoke - pozitivni ovu test?

Je mozne ze to je ovulace..

simni
27. led 2024

ahoj prosim ak je tu niekto kto by mi vedel objasnit tuto moju situaciu budem rada🙉na dalsie vysetrenie idem az v utorok a to čakanie je hrozné,tak začnem asi od začiatku poslednú ms som mala 12.12 a 9.1 som si spravila test bola na nom slaba druhá ciarka pobolievalo ma podbruško tak hned na druhy den som isla k doktorovi ten na sone nic nevidel,rychlostest z krvi z prstu na nom takisto slabá čiarka,zobrali krv na vysetrenie hcg.vysledok bol 26,7 takže mam prist znovu 18.1 lenže 15.1 na nočnej v praci som zacala krvacat nebolo to nic extra ale aj tak som hned na druhy den utekala k doktorovi to bolo 16.1 na sone stale nic znovu hcg,dal mi utrogestan a ascorutin na druhy den mi volali ze hcg kleslo na 25 tak ze bohuzial.krvacala som do soboty 20.1 ale bolo to take slabé celkovo mavam menstruaciu slabu a toto bolo este slabšie.V pondelok 22.1 som si spravila domaci test a robila som ho s tym ze uz tam ziadna ciarka nebude vobec a ona bola tak silná jak nikdy🧐na dalsie hcg som mala prist 24.1 a 25.1 na vysetrenie po prichode ma doktor zarazil ze nechape co sa stalo hcg mam 500 tak ze bud som znova otehotnela alebo si to nevie vysvetlit,dost ma straší mimodeložním a ja uz som z toho hotová.Miminko by sme moc chceli ale tady to co sa poslednu dobu deje ma uplne stresuje pretoze vlastne neviem nic ani to nedava zmysel.co si o tom myslíte?