Nedaří se otěhotnět s třetím dítětem po 35. roce?
Mam dve holcicky- 9 a 11let. Uz rok a pul zkousime 3.prcka, ale zatim se nejak nedari. Manzel to spis bere tak, ze tomu nechame volny prubeh a pokud se nedari, ma to svuj duvod. Ja zacinam byt uz trochu posedla, hlavne i proto, ze nas tlaci cas skrz vek. Ma to tady nektera podobne?
@klaarka jo vůbec se mi nelíbí, jak někteří doktoři straší. Kamoška otěhotněla s prvním v 37 a doktor jí řekl a spíte v noci?Měla byste se hodně bát..Přitom má vše ok. Těhotná má být hlavně v klidu, je to blbost takto strašit s tím věkem. Život šel nějakým způsobem a ženská vá, že jí je přes 35 a ne 20 i bez upomínání
@ls_86 Nemám to úplně přesně jako vy ale snad to trochu povzbudí. Těhotná jsem po čtvrté, začla jsem s dětmi pozdě až okolo 35let. Konečně až tehdy jsem našla toho pravého 🙂 a jsem šťastná. Otěhotněla jsem snad vždy úplně napoprvé. Dvě těhotenství žel zamlkla. Zaměřila jsem se na vitamíny a životosprávu v jednom Centru. Upřímně jsem si od toho tedy moc neslibovala ...Teď je mi 43 a brzy bude (zdá se) zdravý chlapeček na světě. Ať se zadaří.
@fatal_error Jak se daří? A nejsi v nějake skupině snažilek?
@ls_86 pouze ve skupine "snazilky". ted jsem ve fazi (ne)cekani na menstruaci, ale ovulace byla az dost pozde, az 28.dc.
co ty??
@fatal_error mně se ovulka zpozdila o 3 dny a zkouseli jsme, tak uvidim 🤷♀️
@fatal_error A jak dlouhe mas cykly?
@ls_86 jak kdy. po druhem porodu mi naskocil po roce a byl pravidelny cca 36 az 40 dnu. ted po prosincovem potratu v 17.tt je to nejaky rozhazeny. tenhle soucasnej cyklus by odpovidal tak delce 42 dnu.
ovulace zpozdena o 3 dny se mi nezda jako signifikantni vykyv. 🤷♀️ ale ja holt nikdy v zivote uplne pravidelny cyklus nemela a to uz je mi 38. 🙂 kazdopadne moc drzim palce, at ti to dopadne a najdes //!! 🍀🙏
@fatal_error neni to moc velke zpozdeni. Jen bych to cekala spis driv nebo presne v pulce. Byla az 20DC. A to mivam cykly cca 31-33....Ja uz tomu moc neverim🤷♀️😬
@ls_86 co myslis tim v pulce? lutealni faze cyklu je vzdy stejne dlouha, pokud tedy neni nedostatecnost zluteho teliska treba po potratu. takze kdybys mela lutealni fazi ty osobne dlouhou napr. 13 dnu, tak od ovulace do menstruace to bude trvat vzdy 13 dnu a je jedno, jestli ma ten dany cyklus 28 dnu nebo treba 40. meni se delka folikularni faze, ta od menstruace do ovulace, vajicko muze uzrat za ruzne dlouhou dobu anebo take nemusi uzrat vubec, zvlast po tricitce je to castejsi.
drzim palce, at to co nejdriv vyjde. 🙏🍀
@fatal_error vidis to....je pravda ze ja si nejak pravidelne ovu nehlidala. Testla jsem obcas....Minuly mesic jsem si udelala jediny test v cyklu a zrovna vysel pozitivni-i dle kalendare. Tento jsem tech testu udelala podstatne vic protoze jsem to cekala driv a porad nic. Mam v tom nedostatky a to uz jsem dost stara🙈😂😂😂😂. Dekuji
@ls_86 ja bych to klidne nemela vse nastudovane, ale holt s manzelem nejsme zrovna nejplodnejsi a do toho ty me nepravidelne a dlouhe cykly, tezko necham volny prubeh, kdyz nevim, jestli budu mit ovulaci 20.dc nebo treba az 35. a sex obdeb se 2 detma, ktere chodi spat po desate vecer a spej s nama, tak to hahaha. 🙂
a kdy tedy (ne)cekas menstruaci? ja 10.4.
@fatal_error 😄tak to chapu, ze je to narocny....Kolem 8.4.by mela ta potvora dorazit😬
@fatal_error jak to s tebou vypada? U me zase mrcha dorazila😭😭😭😭
@ls_86 to je mi lito. u me taky, dneska 3.dc.
premyslim jeste nad jednim, poslednim pokusem, ale obavam se, ze muz uz bude neoblomny. 🙂
@fatal_error me uplne depta to cekani, jestli uz to teda vyslo nebo zase ne...uz na to prestavam mit nervy😂. A uz to trva tak dlouho, ze uz verim min a min, ze se to jeste povede😭
@fatal_error tohle jsem poslouchala v IVF centru taky. Ahm 0,3, všechny hodnoty hormonů špatne. Bylo mi 37,5 let. Nabízena pouze darkyne. Moje vajíčka po par nezdarech už ani nechteli používat. Týden před transferem darovaných vajíček jsem držela v ruce tehotensky test - přirozene dvojcata. A za 2 roky další těhotenství. Já bych to zas tak vážně nebrala a normálně si užívala sexu na “vostro”😇✌️

@michaelapemi zatim mi je 35 tak nevim zda bych tam mohla😊. Kdyztak poprosim o odkaz