Negatívny ovulačný test, i napriek príznakom ovulácie
Ahoj dievcata. Nikdy som nemyslela, ze budem prispievat s podobnou otazkou, pretoze som vzdy zastavala nazor, ze dieta sa plodi z lasky a viac z nahody, ako rozumu. Ale zrazu zacali hodinky tikat a ja zacinam riesit (asi prehnane) detaily. Robim si pravidelne OT uz 2 cykly a ziadny nevysiel pozitivny (vzdy len slabsie ciarky). Napriek tomu mam vsetky priznaky ovulacie - BT, bolest ako pred menzesom, hlien, bolestive prsia...
Trosku chaos mam v tom, ze podla BT a hlienu mam ovulaciu 12DC, podla ostatnych priznakov az 17DC (27 dnovy pravidelny cyklus). OK, uznavam, nie som najvzornejsou zapisovatelkou hodnot - nie som v tom tak "zazrana",len sledujem na vlastnom tele, ako sa meni. (priznaky ovulacie mi zacali vyrazne az po porode - predtym som ani netusila, ze ovulujem).
Mam za sebou uz 2 otehotnenia, obe vysli na 1. pokus. Teraz sa nie a nie zadarit - skusame 3.mesiac (ano, viem, ze vela z vas skusate uz dlhsie, ale vzhladom k historii ma to znepokojuje).
Zacinam si mysliet, ze sa moje cykly zmenili na anovulacne a prekonzultujem s Dr. Len nechcem u doktora vyzerat ako blazon, co "nahana kazdu spermiu". Myslite, ze mozem ovulovat, aj ked nemam pozitivny OT? V pripade, ze by som mohla ovulovat, riadili by ste sa podla BT, hlienu (12DC), alebo podla bolesti v podbrusku (17DC)? Diky moc - snad som to nenapisala ako tatar.
Ahoj😉 . Zadarilo sa hneď, keď som prestala riešiť OT. Proste na mňa nefungujú a svoje telo poznám lepšie, ako nejaký prúžok papiera 😉 . Teraz som už v 7.mesiaci 😉

Ahoj ako sa ti to teda zadarilo?dala si na ovu testy alebo si verila vnurornemu pocitu ze mas ovu?