Nejistota ohledně těhotenského testu v den menstruace
Tak holky,jsem v rozpacích. Nevím jestli z toho něco bude nebo ne. 😭😭😭 Bojím se,že mrcha dorazí.... Dneska je termín,kdy bych to měla dostat a čárka taková. Uvědomila jsem si,že tu poslední jsem vyfotila,když to nabihalo a po zaschnutí,čárka minimální,tohle je dneska ráno a i po zaschnutí je čárka zřetelná.
Myslíte,že z toho něco bude nebo spíš nic? Prsa stále citlivé,sem tam vaječníky. Ovulace mohla být později,tento měsíc jsem se na nic neupinala, radši. Přemýšlím,jestli si v pondělí skočit na gyndu nebo ne.
Měly jste některá,taky takhle i v den ms a dopadlo to dobře nebo ne?
Díky ☺️🙂

@lalolita Ducha vidím, pokud byla ovulace později, intenzita čárky může odpovídat. Ted jen aby nepřišla MS. Testuj ob den dále, uvidíš zda čárka sílí, pokud ano - je to na dobré cestě. Pokud nemáš vyloženě nějaký problém, tak takhle brzo na gynekologii chodit je zbytečné, nic neuvidí. Držím palce, aby to dobře dopadlo. 🍀
Záleží, kdy byla ovulave, já mela 3 dmy před ms o dost viditelnejsi čárku
Já měla den po očekávané MS toto (první fotka), za tři dny už byla čárka jasnější (druhá fotka) a nyní jsem v 17.tt. Každopádně tím chci ukázat, že jak už tu některé psaly přede mnou, je úplně jedno, kdy očekáváš MS, důležité je, kdy byla ovulace. Takže to, že někdo měl v den očekávané MS dálnici, tě nemusí vůbec trápit, není to směrodatné.
Já měla kdysi takové nesílící testy a bohužel se to neudrželo, MS přišla o týden později😔 Ale zkus další test za dva dny a snad čárka přecejen sílit bude, moc ti to přeji🍀
@esmeralda11 děkuji 🍀😘
@lalolita já sem asi slepá ale, já na těch prvních třech žádnou čárku nevidím až na tom posledním 🤷🏼♀️😊 takže jak tu psali, zkusila bych za dva dny jestli sílí 😊
@lalolita ja vidim na dvou poslednich. A sílí. Drzim palce🍀
@teress1215 já vidim na úplně první fotce ducha, pak už taky nic.
@marselina předpokládám ze spozdeni test je z dneška a tam čárku vidím a myslím, že pokud za dva dny bude vidět víc tak je to jasné 😊
@lalolita Mě se zdá že sílí...
@teress1215 ano ten poslední je že včerejška,kdy už bylo zpoždění. Zkusím v pondělí další,víkend zkusím vypnout hlavu a věřit,že vše bude v pořádku a pak budou jasné dvě čárky ☺️
@kachna6698 krásný, gratulují 😘🍀
@lalolita takže vydr ono to klapne 🍀😉 hlavně buď v klidu
U druhého mi taky testy sílily daleko pomaleji než u prvního a klaplo to 😉
@lenerka1
@kachna6698
Holky sílí,je to snad dobrý a vše bude v pořádku!!!!🍀🍀🍀❤️❤️
@lalolita určitě.😉🍀 Hlavně se teď hod do pohody a nepřemýšlejí nad tím co by kdyby .
@lalolita tady už je krásně vidět 😊 přeji at se prcek udrží a hodně štěstí ♥️

@lalolita Zkus za dva dny jestli čárka sílí, ale neviděla bych to bledě 😉