icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

martinie88
10. pro 2020

@adelaa1234 Urcite bych zkusila i zitra💗 Je tam videt rozputa barva a pod ni carka. Drzim palecky at je zitra carka vic videt🍀

miskatus
autor
10. pro 2020

@martinie88 HP? Co to je?

martinie88
10. pro 2020

@miskatus Jee promin, ja napsala zkratku🙈 To je hormonalni profil🍀 Manzel ma uplne ukazkovy spermiogram tak se bojim, ze bude problem u me😒

hellblau13
10. pro 2020

@miskatus tak to je super, to je akorát. Určitě to vyjde!!!

miskatus
autor
10. pro 2020

@martinie88 vsak když ti stoupá hormon co spoušti ovu tak by to mělo být Ok ne? Nebo myslíš jiný hormon? To jdeš na krev?

miskatus
autor
10. pro 2020

@hellblau13 cítím to také🙂 dekuju🙂

martinie88
10. pro 2020

@miskatus Ja jsem byla na odberu 3dc a budou zjistivat takovou tu klasiku. Hlavne mam strach z AMH, sice muzu dle testu i BT mit ovulaci, ale pokud mam malo vajicek ci jsou spatna, tak je mi ovulace k nicemu😢

miskatus
autor
10. pro 2020

@martinie88 avšak prcka už jednoho doma mas ne? Tak musí být vše v pořádku

martinie88
10. pro 2020

@miskatus No to jo, proto doufam, ze to bude v poradku, ale ja jsem hroznej nervak🙈 Delam si to sama vzdy horsi🙈😂

standulinka
10. pro 2020

@martinie88 diky 😉

standulinka
10. pro 2020

@miskatus to je mi lito 😔..diky za odpoved 😉

miskatus
autor
11. pro 2020

@adelaa1234 tak co??

miskatus
autor
11. pro 2020

Holky tak já dle MUDr mám mít ovulaci zítra, po prve od porodu mě nic prakticky nebolí, vždy jsem měla ovulaci šílenou nebo spíše ty dny před ni a teď nic... test dnes slabší než včera takže úplně pozitivní nebyl ale jak je psáno ze do 48hod od pozitivního bude ovu což bylo včera večer nejsilnější tak to vychází. Teď otázka... je možný ze ovulace vůbec neprobehne když testy ukazuji co ukazuji? Nebo mám věřit tomu co říkala doktorka? Test uprostřed je ze včera večer kdy jsem měla bolesti ale nic oproti tomu co mívám bezne.

miskatus
autor
11. pro 2020

@martinie88 jak jsi na tom??

hellblau13
11. pro 2020

@miskatus já bych věřila spíš doktorce. Taky jsem měla vždy bolestivou ovulaci a teď naposledy skoro vůbec a doktorka mi ji potvrdila. Posílám odkaz na zajímavý článek. Když najedes na jejich stránky, je tam i hodinové video. Mně to dost pomohlo. Ovulacni testy jsem nedělala nikdy a na měření teploty taky neměla čas, ale sedovala jsem ovulacni hlen a vždy to vyšlo. https://drive.google.com/file/d/1-YRlMo5CIFW-Pu...

martinie88
11. pro 2020

@miskatus Urcite bych jeste zkusila testy, ale verila bych doktorce😊 On ti muze klidne zitra zisili a bude to jasne😍

martinie88
11. pro 2020

@miskatus Tak hormonalni profil mam ukazkovy a folikul 17mm, predchozi cyklus mel jen 13mm🙂 Takze zitra picham Ovitrelle a jdu na IUI😍 Po tom roce jsme zkusili stesti v CARu. Minuly mesic nevysel tak uvidime co ted💗 Jinak test vypada takhle😊

hellblau13
11. pro 2020

@martinie88 to jsou dobré zprávy. Držím moc palce, ať to vyjde ✊ ✊

miskatus
autor
11. pro 2020

@hellblau13 teda ani nevím co říci protože si mě tím videem tak pomohla a uklidnila ze mít te vedle sebe tak ti dam hubana🙂 ♥️ Jsi zlata a dekuju, testy zahazuju, vše co říkala i o testech sedí a budu se ridit hlenem a doktorkou, která řekla ze folikul včera byl necelých 18mm a druhy měl o něco méně a sobota je proste jasná🙂 DEKUJU♥️

miskatus
autor
11. pro 2020

@martinie88 jsme na tom stejne takže to by bylo aby jsme si za 14 dni spolu nejasaly! Protože nám to teď vyjde♥️

hellblau13
11. pro 2020

@miskatus to jsem moc ráda 😊. Mně to taky strašně pomohlo, tak nějak jsem se uklidnila, srovnala si to v hlavě a opravdu hlídala jen ten hlen. Nikdy dřív mě to nenapadlo, nevnímala jsem ho a pak podle toho článku si uvědomila, že se opravdu v průběhu cyklu takhle mění. A hned to vyšlo. Věřím, že budete mít krásné Vánoce 🎄🎅

martinie88
11. pro 2020

@miskatus
@hellblau13 Holky moc dekuji a za 2tydny tu proste dame pozitivni test😍 Jinak ja se taky orientuji podle hlenu atenhle mesic me zaskocilo, ze se objevil uz 8dc. Dnes tedy 11dc a folikul 17mm, takze ten hlen je spolehlivej😍

hellblau13
11. pro 2020

@martinie88 určitě ho dáte 💪💪. Když jsem byla naposledy na gyn., tak jsem byla na preventivce na steru a doktorka mi říká, že vidí ovulacni hlen. Pak u ultrazvuku řekla ovulace vpravo a že sliznice krásně narostla. Sex byl večer předtím, pak večer v ten den. Chtěla jsem ještě další den, ale to nevyšlo a nakonec ani nebylo potřeba.

miskatus
autor
11. pro 2020

Holky tak můj manžel si vzal zítra kvůli ovulaci dovolenou 😀 a to jsem neřekla půl slova😀

miskatus
autor
11. pro 2020

@martinie88 já hlen mívám už skoro 5-7 dni před ovulaci prave proto mě to vždycky matlo ale co jsem nevěděla ze čím je ridci tím víc se ovulace blíží a to mě uklidnilo protože to tak přesně mám, dneska jsme bez děti tak snad to klapne♥️

hellblau13
11. pro 2020

@miskatus máš skvělého manžela, to prostě musí vyjít 🙏😊

kiksa22
11. pro 2020

@miskatus ahoj taky čekám jsem 5DPO.

miskatus
autor
12. pro 2020

@kiksa22 Ahojky já už jsem zase ve stavu ovulace 🙂) tak budu držet palce, zítra budu teprve 1DPO 🙂

hajglish
12. pro 2020

@miskatus Jak dlouhy mas cyklus?

miskatus
autor
12. pro 2020

@hajglish no před revizi vždy 29dni ale nevím jak to bude teď, ale vzhledem k tomu ze jsem 14dc a mám ovulaci tak to bude 28 nebo 29 a ty?

Strana