Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus Hele testuji vzdy dopoledne a jakmile carka zesili tak testuji i odpoledne. Posilam jedno testovani (testy ovular) a je videt, ze dopoledne byl docela silny a odpoledne pozitivni. Dalsi den dopoledne byl negativni😊 Stalo se mi, ze byl negativni za 2 hodiny pozitivni a za dalsi 2 zase negativni😊 Nekdy se to zvysi hodne rychle🍀
@miskatus a kdy jdeš na kontrolu? Třeba se zrovna do té ovulace trefís a budeš ji mít potvrzenou. Možná je něco pravdy na tom, že tělo ještě trochu jede v tom režimu "těhotenství". Já jsem to chtěla ještě jeden den pojistit, ale nevyšlo to a nakonec to nebylo ani potřeba. Řekla jsem, že jsem curala na papírek a že tam něco je a ukázala mu test. On si dělal srandu, že jsem samosprašná 😂😂. Byl překvapený, že to šlo takhle rychle.
Holky, začala jsem špinit. Zatím nic dramatického, včera byl sex, tak si říkám, jestli to nemůže být tím. Ale v kombinaci a těmi slabými testy se obávám, že je to asi blížící se konec 😔
@jade85 a na gyndu nepůjdes?
@hellblau13 no neměla jsem to v plánu, proč myslíš, že bych tam měla jít? Leda že bych měla nějaký velký bolesti, aby to nebylo mimoděložní. Ale jinak ne. Buď se rozjede menstruace nebo to přejde a bude vše ok...
@jade85 jj, rozumím. Pokud se rozjede menstruace, tak to nemá cenu. Ale třeba bude ještě vše v pořádku, moc ti to přeji.
@hellblau13 Děkuju, bohužel s tím teď nikdo nic neudělá, no. Jako menstruace mi většinou začíná natvrdo krvácením, špinění u mě není úplně normální, takže třeba je to ok, malou naději pořád cítím.
@martinie88 no tak uvidím zítra, já testují dopo, odpo a večer s ráno je vždy nejsilnější tak jsem z toho jelen😀
@hellblau13 no zítra tam dojdu🙂 ale myslím ze nic neuvidí, budu 12 DC a bolesti zatím žádné nemám, ale třeba ji budu mít teď bez bolesti 😀 i když to bych byla hodně naivní 😀 asi jen přijde déle. No tak to je krasne, oni ti chlapi mají vždy větší radost uvnitř než navenek viď🙂) Hlavně klid v hlavě a věřit!
Tak přes noc byl klid, ale ráno se to rozjelo, červená krev, test zeslábnul, takže je to bohužel jasné. Škoda. Tak snad teď bude aspoň "pohnojeno" na příště.
@jade85 achjo, to je mi líto 😞
@hellblau13 jo, mně taky, ale život jde dál. A lepší hned na začátku, než řešit později, že miminko není v pořádku. Tělo ví, co dělá. Děkuju moc za podporu.
Tak to vypadá, že jsem zůstala asi jediná. Zkusila jsem poprvé v životě digital a ukázal mi dnes ráno 3+. Na gyndu jdu za týden ve čtvrtek. Na všechny z vás moc myslím, určitě to vyjde teď a budeme mít stejně stará miminka 🙏🙏
Tak ve 4 jdu na gyndu tak uvidíme co mi řekne, myslete na mě🙂
@miskatus 🍀🍀napiš, jak to dopadlo
@miskatus Drzim palecky a dej vedet co a jak 💗🍀
@martinie88 a co tvůj test dnes? Můj ráno stejný jako včera, jsem 12DC a začínám cítit bolesti. Mimochodem dnes jsou 4 roky našemu malému 🙂 taková nostalgie ♥️
@miskatus ahojda chci se zeptat..nevim co je DPO 🤦♀️🤷♀️😁..Ale jsem 14. den po transferu a dnes krvaceni jako ms..taky te bolelo břicho i kdyz vse bylo ok?? 🙂
@standulinka mě u krvácení teď naposledy břicho nebolelo ale miminko se přestalo pak vyvíjet a u dcery jsem měla bolesti i krev a přišli jsme o dvojcatko takže samovolny potrat ale dcera to zvládla a u syna jsem krvacela s velkými bolestmi ale on se jen zavrtaval, trvalo to max par minut.
@martinie88
@hellblau13
Tak ovulace bude za dva dny a to má manžel 24hod takže se máme snažit v pátek a neděli a to bude stačit🙂
@adelaa1234 zkus ho zítra ráno jestli bude silnější ale muže to tak klidně být👏🌞
@miskatus Teeda parada😍 Drzim palecky💗🍀 U me test zatim nesili a zitra mam taky utz tak uvidime co mi reknou, jeste mi sdeli vysledky z HP tak se trochu bojim🙈
@standulinka DPO je den po ovulaci😊

@martinie88 zkoušela jsi ty ovu testy dělat několikrát během dne?mas tam rozdíl?