icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
9. pro 2020

@martinie88 zkoušela jsi ty ovu testy dělat několikrát během dne?mas tam rozdíl?

martinie88
9. pro 2020

@miskatus Hele testuji vzdy dopoledne a jakmile carka zesili tak testuji i odpoledne. Posilam jedno testovani (testy ovular) a je videt, ze dopoledne byl docela silny a odpoledne pozitivni. Dalsi den dopoledne byl negativni😊 Stalo se mi, ze byl negativni za 2 hodiny pozitivni a za dalsi 2 zase negativni😊 Nekdy se to zvysi hodne rychle🍀

hellblau13
9. pro 2020

@miskatus a kdy jdeš na kontrolu? Třeba se zrovna do té ovulace trefís a budeš ji mít potvrzenou. Možná je něco pravdy na tom, že tělo ještě trochu jede v tom režimu "těhotenství". Já jsem to chtěla ještě jeden den pojistit, ale nevyšlo to a nakonec to nebylo ani potřeba. Řekla jsem, že jsem curala na papírek a že tam něco je a ukázala mu test. On si dělal srandu, že jsem samosprašná 😂😂. Byl překvapený, že to šlo takhle rychle.

jade85
9. pro 2020

Holky, začala jsem špinit. Zatím nic dramatického, včera byl sex, tak si říkám, jestli to nemůže být tím. Ale v kombinaci a těmi slabými testy se obávám, že je to asi blížící se konec 😔

hellblau13
9. pro 2020

@jade85 a na gyndu nepůjdes?

jade85
9. pro 2020

@hellblau13 no neměla jsem to v plánu, proč myslíš, že bych tam měla jít? Leda že bych měla nějaký velký bolesti, aby to nebylo mimoděložní. Ale jinak ne. Buď se rozjede menstruace nebo to přejde a bude vše ok...

hellblau13
9. pro 2020

@jade85 jj, rozumím. Pokud se rozjede menstruace, tak to nemá cenu. Ale třeba bude ještě vše v pořádku, moc ti to přeji.

jade85
9. pro 2020

@hellblau13 Děkuju, bohužel s tím teď nikdo nic neudělá, no. Jako menstruace mi většinou začíná natvrdo krvácením, špinění u mě není úplně normální, takže třeba je to ok, malou naději pořád cítím.

miskatus
autor
9. pro 2020

@martinie88 no tak uvidím zítra, já testují dopo, odpo a večer s ráno je vždy nejsilnější tak jsem z toho jelen😀

miskatus
autor
9. pro 2020

@hellblau13 no zítra tam dojdu🙂 ale myslím ze nic neuvidí, budu 12 DC a bolesti zatím žádné nemám, ale třeba ji budu mít teď bez bolesti 😀 i když to bych byla hodně naivní 😀 asi jen přijde déle. No tak to je krasne, oni ti chlapi mají vždy větší radost uvnitř než navenek viď🙂) Hlavně klid v hlavě a věřit!

miskatus
autor
9. pro 2020

@jade85 já věřím ze se jen víc zavrtava🙂 potrat začíná silným krvácením a nebo bolestmi, hnědá krev je Ok neboj 🙂

jade85
9. pro 2020

@miskatus děkuji, jsi moc hodná. Uvidíme, co bude.

jade85
10. pro 2020

Tak přes noc byl klid, ale ráno se to rozjelo, červená krev, test zeslábnul, takže je to bohužel jasné. Škoda. Tak snad teď bude aspoň "pohnojeno" na příště.

miskatus
autor
10. pro 2020

@jade85 a slábne určitě? Jakoze není skoro vidět? Mas bolesti?

jade85
10. pro 2020

@miskatus jo, je to v podstatě už jen duch. Předevčírem byla už celkem hezká čárka. Mám bolesti, klasické menstruační. Kdybychom se nesnažili a netestovala bych, tak si řeknu že prostě zpožděná menstruace.

hellblau13
10. pro 2020

@jade85 achjo, to je mi líto 😞

jade85
10. pro 2020

@hellblau13 jo, mně taky, ale život jde dál. A lepší hned na začátku, než řešit později, že miminko není v pořádku. Tělo ví, co dělá. Děkuju moc za podporu.

hellblau13
10. pro 2020

Tak to vypadá, že jsem zůstala asi jediná. Zkusila jsem poprvé v životě digital a ukázal mi dnes ráno 3+. Na gyndu jdu za týden ve čtvrtek. Na všechny z vás moc myslím, určitě to vyjde teď a budeme mít stejně stará miminka 🙏🙏

miskatus
autor
10. pro 2020

@jade85 jak pises- mas to pohnojene, lepší teď než déle na revizi a je dobře ze tělo se s tím popralo tak brzy🙂

miskatus
autor
10. pro 2020

Tak ve 4 jdu na gyndu tak uvidíme co mi řekne, myslete na mě🙂

hellblau13
10. pro 2020

@miskatus 🍀🍀napiš, jak to dopadlo

martinie88
10. pro 2020

@miskatus Drzim palecky a dej vedet co a jak 💗🍀

miskatus
autor
10. pro 2020

@martinie88 a co tvůj test dnes? Můj ráno stejný jako včera, jsem 12DC a začínám cítit bolesti. Mimochodem dnes jsou 4 roky našemu malému 🙂 taková nostalgie ♥️

standulinka
10. pro 2020

@miskatus ahojda chci se zeptat..nevim co je DPO 🤦‍♀️🤷‍♀️😁..Ale jsem 14. den po transferu a dnes krvaceni jako ms..taky te bolelo břicho i kdyz vse bylo ok?? 🙂

miskatus
autor
10. pro 2020

@standulinka mě u krvácení teď naposledy břicho nebolelo ale miminko se přestalo pak vyvíjet a u dcery jsem měla bolesti i krev a přišli jsme o dvojcatko takže samovolny potrat ale dcera to zvládla a u syna jsem krvacela s velkými bolestmi ale on se jen zavrtaval, trvalo to max par minut.

miskatus
autor
10. pro 2020

@martinie88
@hellblau13
Tak ovulace bude za dva dny a to má manžel 24hod takže se máme snažit v pátek a neděli a to bude stačit🙂

adelaa1234
10. pro 2020

Tak holky, už jsou z toho úplně jelen .. 🤦🏻‍♀️ Dneska 7 den zpoždění , porad mi je blbě, prsa mě bolí šíleně a dneska mě začali i bolet záda , jsem nemohla v práci ani sedět .. a test mi před chvíli ukázal toto, takže teď nevím, co to má znamenat 🤷🏻‍♀️ Ze by mohla být posunutá ovulace?

miskatus
autor
10. pro 2020

@adelaa1234 zkus ho zítra ráno jestli bude silnější ale muže to tak klidně být👏🌞

martinie88
10. pro 2020

@miskatus Teeda parada😍 Drzim palecky💗🍀 U me test zatim nesili a zitra mam taky utz tak uvidime co mi reknou, jeste mi sdeli vysledky z HP tak se trochu bojim🙈

martinie88
10. pro 2020

@standulinka DPO je den po ovulaci😊

Strana