Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus Ne ne, Ovitrelle se picha pouze pokud je aspon jeden dominantni folikul. Ta injekce zatisti, ze urcite praskne. Pokud by dr nevidel zadny hezky folikul tak injekci neda, vajicko by jinak bylo nezrale. Tenhle mesic mi folikul dorost drive nez minule🙂
@omajda88 Ja minule taky testovala dost😍 Pridavam fotku, ty cisla jsou dpo a Ovitrelle bylo o 2 dny drive, takze prvni test je 3dpo a 5 dni od injekce🙂
@martinie88 a ty jsi teď měla oba dominantní? Však si měla kolem 17 cca ne?
@martinie88 tak to já dnes teda takto..uvidime jak to půjde dál a kdy vymizí 😀
@miskatus už to není duch, pěkně mi sílí.. predtim to neslo ani vyfotit , jak to bylo slaboučký.. ale udělám zase zítra ráno, zda porad sílí
@miskatus Ten minule dorostl za 3dny a ted byl v patek 17mm, takze v sobotu mel 18-19mm a to se jiz picha Ovitrelle, jelikoz ovulace nastane do tech 36 hodin. Takze ovulace je dnes a to mohl mit folikul cca 19-21mm. Normalne folikul praska od 18mm do 24mm😊
@omajda88 Tyy jo tak to zavidim, vyprchava ti z tela rychle😊 Tak at se ta druha carka zase objevi😍
@martinie88 no byla by to pecka.. chci věřit na vánoční zázraky.. ale torchu mám strach jak se na to tak moc soutředim, že psychika to blokne...
@omajda88 Hele ja te naprosto chapu, ja na to taky furt myslim a nic. Bojim se, ze si to prave blokuju cele jen sama😢 Zatim jsem nevymyslela nic, co by me od toho uplne odtrhlo😂🙈
@adelaa1234 Drzim palecky at hezky sili💗
@martinie88 moc moc děkuji 🙏😊 kéž by to vyšlo🙏 V srpnu mi museli udělat přerušení kvůli tomu, že bylo špatné srdíčko a nevyvíjelo se 🙁 tak se modlím, aby vše bylo v pořádku 🙏
@miskatus jdu ve čtvrtek. To bych měla být 5+4.
@adelaa1234 Ja byla v dubnu😢 Drzim palecky at to ted je v poradku🥰💗
@hellblau13 Drzim palecky🥰 A posli nam pak fotku at se muzeme kochat😍
@martinie88 moc děkuji 😊. Já jsem si raději takhle brzy ani fotku nenechávala dělat, asi bych se s tím předchozím ZT hůř vyrovnavala. Neměla bych na to fotku vyhodit a chodila bych na ní koukat. Teď chodím pořád koukat na testy 😂🙈
@hellblau13 Tomu rozumim, za me ji musel vyhodit manzel😢 Tak ti pak jednu udelaji az bude srdicko a miminko bude vetsi🥰
@miskatus tak sílí 😍
@adelaa1234 siliiiiii♥️♥️♥️♥️
@adelaa1234 Ten sili krasne😍
Ahoj holky, všem Vám tu držím palce,jsem na tom podobně o druhé se snažíme rok, zítra jdeme poprvé na kliniku do pronatalu, prvni syn byl po 3 mesicich,mohu se prosím zeptat,@martinie88 co se na první návštěvě deje? Budu 3dc,vezmou mi krev na hp? Děkuji moc verca
@adelaa1234 krása 😍😍
@veronikaopava Ahojky ja jsem prvni navstevu mela tyden pred ovulaci, takze manzel sel na spermiogram(ten den pred navstevou), rekli nam vysledek, byl udelan utz a bylo mi hned nabidnute iui. Na HP jsem sla az dalsi mesic, iui nevyslo. Ted jsem dostala vysledky HP a zkusili jsme druhe iui. Rekla bych, ze manzelovi udelaji spermiogram nebo si ho pozvou na dalsi tyden a u tebe by mohli udelat ten HP a na utz te pozvou mezi 9dc-11dc😊 Drzim palecky at vam to dobre dopadne a muzete take zkusit iui💗
@kiksa22 Drzim palecky at najdes //💗🥰
@adelaa1234 super.potichu gratuluju.drzim palce zítra mudr.kolik že si teď dpo?
@veronikaopava jdeš do pronatalu v praze?ks tam byla v pátek poprve
@martinie88 Děkuji. Snad se zadaří.
@martinie88 ahoj dík moc,já právě myslela,že se víc jak hp kvůli vánocům nestihne, tak uvidíme
@omajda88 ahoj,ano v pze na p4,jaké to tam bylo? Kolik si byla dc? A co tedy dělali?

@miskatus ne ne.ja normálně ovulku ale aby to iui udělali v nejvhodnější chvíli tak si to takhle mudr připraví dopředu injekci