Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@veronikaopava no je to v takovém parku,hodkovicky.nejsem pražská tak nevím číslo prahy 🙂 já jsem byla už přímo na iui.takze nahlášení narecepci.odber chlap.pak hod a a půl čekání.na 5 já do ordinace a bylo hotovo..konzultave tam se mnou nedělají,to mi dela můj gynekolog
@veeeee Test vypada hezky, zkus jeden navecer😊 A kontryhel jen do ovulace🍀
@martinie88 díky moc a omlouvám se,že jsem se vtirla do vaší diskuze
@omajda88 a dělal se spermiogram,když jste byli poprvé?
@omajda88 a prosím tě, zeptám se asi úplně blbě, ale neznám to, na ten spermiogram mohu jít s manželem? Nebo musí sám?😂
@veronikaopava my měli spermiogram odjinud rok starý a tady ho znovu nedělali.az pri iui
@veronikaopava 😀😀😀😀🤟 to je moc dobra otázka ale😂
@veronikaopava To je dobre, aspon nas je vic💗 Hele nekde muzes i s manzelem😍 My se stridame u dcery tak jsem se na tuhle variantu neptala😊 Urcite se zeptejte🥰
@kiksa22 já už psychicky dobře, teď už chápu, že mi není 20 takže nemůžu čekat že dítě půjde na jeden sex jako ty dvě předchozí :D holt i doba psychice asi nenahrává a celkově blbý rok, ale jsme statečný holky ne? :D Já mám testů taky hrozně moc :D mohla bych začít testovat už teď a to jsem 2 DPO :D No počkám na Štědrý den :D
@martinie88 Tak jaký máš pocit z ovulačního víkendu? :D Já velice velice pozitivní :D Tak doufám, že se pozitivní pocit promítne do pozitivního testu :D
@miskatus Jee tak to jsem moc rada😍 Tak na Stedry den preji nejkrasnejsi darek💗😍 No me hodne bolelo bricho po tom iui tak jsem takova rozmrzela😂🙈
Holky myslite ze tak brzo ovulace? Podle kalendáře vychazi az tak na sobotu. No uvidim zkusim jeste navecer ;)
@veeeee Urcite jeden zkus🙂 Ja mivam ovulaci 17-18dc a mela jsem i 14, ted dokonce 13dc😊
@martinie88 dobre vyzkousim a uvidime
@omajda88 už od 18.11 .. dnes mám 11 dni zpoždění MS 😊 a moc děkuji 🙏😊
@veronikaopava no vím že holky psali že někdo chodil dovnitř ale mohl pomáhat jenrukou aby nedošlo ke smiseni čehokoli se vzorkem 😉 ale t3da jak jsme tam teď byli.tak do chlapa rovnou volali jménem.. prý malá kabina,prptovma sestřička zvyklá asi na blbý vtipy od chlapi ohledně pomocí a to je celý.. tak že to asi bude muset být sólo práce 😉
@omajda88 haha dík,také myslím, že to bude muset dát sam
@martinie88 jasný děkuji moc,no ráda bych se k Vám ,co nejdříve přidala v květnu biochemicke a od té doby nic
@miskatus vid😂také jsem se bavila, když jsem to psala😂

@veronikaopava Ten spermiogram urcite stihnou, ale jak pises, ty Vanoce to asi protahnou do dalsiho cyklu, ale teeba budou fungovat i o Vanocich💗