icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

martinie88
14. pro 2020

@veronikaopava Ten spermiogram urcite stihnou, ale jak pises, ty Vanoce to asi protahnou do dalsiho cyklu, ale teeba budou fungovat i o Vanocich💗

omajda88
14. pro 2020

@veronikaopava no je to v takovém parku,hodkovicky.nejsem pražská tak nevím číslo prahy 🙂 já jsem byla už přímo na iui.takze nahlášení narecepci.odber chlap.pak hod a a půl čekání.na 5 já do ordinace a bylo hotovo..konzultave tam se mnou nedělají,to mi dela můj gynekolog

veeeee
14. pro 2020

Tak ja jsem dneska 10DC, tak uz zkousim ovu testy, tak uvidime, holky pijete některá kontryhelovy caj? Piju od zacatku cyklu a nevim do kdy? Dekuju

omajda88
14. pro 2020

@veeeee nápojů doovulace.ty jo tak to testni navečer a možná už bude pozitivní 😉

martinie88
14. pro 2020

@veeeee Test vypada hezky, zkus jeden navecer😊 A kontryhel jen do ovulace🍀

veronikaopava
14. pro 2020

@martinie88 díky moc a omlouvám se,že jsem se vtirla do vaší diskuze

veronikaopava
14. pro 2020

@omajda88 a dělal se spermiogram,když jste byli poprvé?

veronikaopava
14. pro 2020

@omajda88 a prosím tě, zeptám se asi úplně blbě, ale neznám to, na ten spermiogram mohu jít s manželem? Nebo musí sám?😂

omajda88
14. pro 2020

@veronikaopava my měli spermiogram odjinud rok starý a tady ho znovu nedělali.az pri iui

miskatus
autor
14. pro 2020

@veronikaopava 😀😀😀😀🤟 to je moc dobra otázka ale😂

martinie88
14. pro 2020

@veronikaopava To je dobre, aspon nas je vic💗 Hele nekde muzes i s manzelem😍 My se stridame u dcery tak jsem se na tuhle variantu neptala😊 Urcite se zeptejte🥰

miskatus
autor
14. pro 2020

@veeeee tak to vypadá že zítra bude pozitivní! 🙂

miskatus
autor
14. pro 2020

@kiksa22 já už psychicky dobře, teď už chápu, že mi není 20 takže nemůžu čekat že dítě půjde na jeden sex jako ty dvě předchozí :D holt i doba psychice asi nenahrává a celkově blbý rok, ale jsme statečný holky ne? :D Já mám testů taky hrozně moc :D mohla bych začít testovat už teď a to jsem 2 DPO :D No počkám na Štědrý den :D

miskatus
autor
14. pro 2020

@martinie88 Tak jaký máš pocit z ovulačního víkendu? :D Já velice velice pozitivní :D Tak doufám, že se pozitivní pocit promítne do pozitivního testu :D

martinie88
14. pro 2020

@miskatus Jee tak to jsem moc rada😍 Tak na Stedry den preji nejkrasnejsi darek💗😍 No me hodne bolelo bricho po tom iui tak jsem takova rozmrzela😂🙈

veeeee
14. pro 2020

Holky myslite ze tak brzo ovulace? Podle kalendáře vychazi az tak na sobotu. No uvidim zkusim jeste navecer ;)

martinie88
14. pro 2020

@veeeee Urcite jeden zkus🙂 Ja mivam ovulaci 17-18dc a mela jsem i 14, ted dokonce 13dc😊

veeeee
14. pro 2020

@martinie88 dobre vyzkousim a uvidime

kiksa22
14. pro 2020

@miskatus no to mi povídej. S malou to bylo na první dobrou 😀 kde jsou ty časy. Aspoň, že ten sex je pořád stejně dobrý 😀

kiksa22
14. pro 2020

@miskatus a držím palečky ať máš na vánoce ten nejkrásnější dáreček.

adelaa1234
14. pro 2020

@omajda88 už od 18.11 .. dnes mám 11 dni zpoždění MS 😊 a moc děkuji 🙏😊

omajda88
14. pro 2020

@veronikaopava no vím že holky psali že někdo chodil dovnitř ale mohl pomáhat jenrukou aby nedošlo ke smiseni čehokoli se vzorkem 😉 ale t3da jak jsme tam teď byli.tak do chlapa rovnou volali jménem.. prý malá kabina,prptovma sestřička zvyklá asi na blbý vtipy od chlapi ohledně pomocí a to je celý.. tak že to asi bude muset být sólo práce 😉

omajda88
14. pro 2020

@veeeee za mě klido..hele pozitivní test bych tipla na dnešek večer nebo noc..tak ovulka viď zítra nebo klidně pozítří.. každý toma jinak.ja třeba když mám pozitivní test tak to je hned následující den ale na návodu je tuším do 36 hod?

veeeee
14. pro 2020

@omajda88 ja myslim ze az do 48h muze byt ovulace 🙈

veronikaopava
14. pro 2020

@omajda88 haha dík,také myslím, že to bude muset dát sam

veronikaopava
14. pro 2020

@martinie88 jasný děkuji moc,no ráda bych se k Vám ,co nejdříve přidala v květnu biochemicke a od té doby nic

veronikaopava
14. pro 2020

@miskatus vid😂také jsem se bavila, když jsem to psala😂

miskatus
autor
14. pro 2020

@kiksa22 Přesně! :D Na to že chlap je pořád stejnej tak sex je stále zábava :D A kdy budeš dělat první test teda? Kolik si DPO?

kiksa22
14. pro 2020

@miskatus já si nejsem přesně jistá kdy proběhla ovulace testy si nedělám, ale cyklus mám pravidelný a v neděli by měla přijít menstruace. Nevím jestli vydržím až do neděle 🤷‍♀️

miskatus
autor
14. pro 2020

@kiksa22 za mě středa je dobrá, což :D :D

Strana