Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@kiksa22 mně taky měla přijít v neděli ms a v pondělí před už byl duch.
@hellblau13 takže bych měla mít ducha už dneska?
@kiksa22 koukni na stranu 5, dávala jsem tam fotku. Bylo pondělí ráno, byla jsem 10 DPO, ms měla přijít až v neděli. Pak jsem testovala zase ve středu a to už byla opravdu slabá čárka.
@martinie88 no letos mi přijde,že je těch potratů nějak moc,to je mi líto,co se ti stalo.jinak děkuji a tobě moc držím palce.jeste se zeptám, dali ti clostibegyt před tím zákrokem? Já ho měla teď 2 mesice ,folikuly byly velké 2 ale nic z toho,injekci mi nedala gyndarka
@veronikaopava Dekuji💗 Ne ne ja jedu bez leku, pouze mi pichaji Ovitrelle na vyvolani ovulace, u IUI to pichaji temer vzdy (pokud jiz folikuk neni moc velky). Ja ovuluji prirozene tak mi zatim leky nedali, uvidime co v pristim roce, pokud to opet nevyjde.
@veronikaopava Ty prasky ti dala tvoje gynekolozka? V Caru ti injekci daji pokud pujdete do iui😊 Tam je jistota, ze folikuk praskne😊
@martinie88 ano, ty mi dala moje gynekolozka ,ptze mi dělala někdy 22 dc hp a v září nebyla ovulace,takze říjen listopad clostibegyt, tak uvidíme , co nám tam zítra řeknou,děkuji moc
@veronikaopava no nedovedu si představit, jak by to pak v tom centru vypadalo :D to by byl takový napůl manželský bordel :D
@miskatus asi jo😂já právě vůbec netušila, řeším to poprvé, tak taková hloupá otázka no
@veronikaopava hloupá není, já bych se ptala rozhodne taky😂 snažíte se o první? Musíte nejdřív na vyšetření?
@miskatus nene,my už máme syna, koncem ledna mu budou 3,a vlastně rok už se snažíme o druhé,a mimo v květnu ,kdy bylo biochemicke,tak nic,a vy?
@veronikaopava My máme dceru osm let a syna 4 roky a od května se snažíme také a v červnu bylo biochemické a v říjnu v 8tt revize protože se vyvíjelo co nemělo. Takže prakticky tahle ovulace je první pořádný pokus po první ms po revizi. 🙂 Říkám si, že jsem si letos vyžrala co se dalo psychicky a nemyslím jen ty těhotenství....tak teď je na řadě štěstí 🙂 A ty jsi měla ovulaci kdy?
@miskatus tak to sis také užila, tenhle rok byl pro nás šílený stalo se toho hodně, ale nejhorší, že nám v červnu umřel milovaný pejsek, z toho se nemohu porad dostat,bylo mu 14.Já jsem dnes 3dc,takze mě to teprve čeká,tak doufám, že nám to tady všem vyjde a že bude příští rok lepší ,nežli tento,a úplně koukám kolika holkám to letos bohužel nevyšlo, hruza
Taky koukám, kolik je letos revizi a přemýšlím, jestli na to nemůže mít vliv noseni respiratoru a rousek. Možná to je blbost, ale když jsem si zpětně vyhledala stáří plodu, zjistila jsem, že jsem ten den byla na školení a měla celý den respirator. Nemá na to vliv málo kyslíku?
@veronikaopava mě letos zemřela nejlepší kamarádka... loni porodila syna a 10 dni po porodu embolie plic... 15 min se ji snažil manžel oživit ale byla dlouho bez kyslíku...takže od te doby byla v komatu az do dubna kdy zemřela... paradox největší je asi ten ze pokud opravdu teď otehotnim tak termín porodu mi vychází na den kdy pro mě zemřela co je den kdy dostala embolii plic... možná náhoda... možná mám ten nešťastný den změnit na šťastný... možná? Každopádně jsem ji řekla tam nahoru ze se za ni nechystám, ze tu mám dvě děti...
Vidím sama jak tenhle rok byl náročný pro všechny... ale možná je na čase to vše změnit na něco dobrého ♥️
@hellblau13 víš ze mě to také napadlo? Proto roušku prakticky už nenosím...
@hellblau13 Ja jsem rousku na jare nosila jen pri prechodu do lesa, takze prakticky vubec (jsem doma s dcerou) a o miminko jsem prisla. U me za to rouska nemohla😔
@miskatus
@martinie88 já chodím jednou týdně do práce, tak se tomu nevyhnu, ale snažím se často se pořádně nadychat. Možná to vliv nemá, bylo to takové to ohlíženi, jestli jsem nemohla udělat něco jinak...
@hellblau13 přesně tak...stalo se...mě v nemocnici řekli, že nastala chyba při dělení buněk... byli jsme v den ovulace v letadle-tak hned si říkám - mělo to vliv? Pak zase hodně cvičím...asi 5 hodin týdně....-opět mohlo to mít vliv? Mudr mi to teď vyvrátila... Ono asi hledat v hloubi duše budeme příčinu vždy, ale věřím spíše tomu, že věk je příčina a vnitřní buňky také tím pádem stárnou....A stres...nic jiného, jen tyhle důvody.
@hellblau13 a taky chodím jen jednou týdně do práce :D co děláš za práci?

@veronikaopava Drzim palecky at se zadari💗 Ja byla v dubnu na revizi v 10tt se miminku zastavilo srdicko, tak snad se nam taky zadari💗