icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

veeeee
15. pro 2020

Holky tak zatim nic, nevim jestli delat jeste odpo nebo az zitra, ale asi to necham na zitra ;)

miskatus
autor
15. pro 2020

@veeeee a dnes jsi 11DC?

veeeee
15. pro 2020

@miskatus ano 🙂

hellblau13
15. pro 2020

@miskatus takhle jsem to měla v prvním těhotenství. Letěli jsme na Silvestra do Itálie a tam jsem zjistila, že jsem těhotná. Takže dva lety a zrovna byly i veliké turbulence, ale naštěstí to vliv nemělo. Před revizi mi bylo řečeno, že to je s největší pravděpodobností věkem, že buňky už nejsou v nejlepší kondici. Naštěstí problém s početím zatím nikdy nebyl. Pracuji jako ředitelka v domově pro seniory, takže toho stresu teď v době koronaviru je dost a asi ještě zřejmě bude 😞

miskatus
autor
15. pro 2020

@hellblau13 No také vsázím na ten věk... vidím sama i rozdíl v menstruaci...Teď mi dokonce na gyndě řekla, že menstruace bude mít s věkem kratší a kratší cykly, tak si říkám, že jsem si myslela, že něco takového budu řešit v 50 a ne teď :D
To máš tedy dost náročnou práci v tomhle období ti povím... A budeš tam až do mateřské nebo půjdeš dřív?

miskatus
autor
15. pro 2020

@veeeee Já bych ještě zkusila test večer, ale za mě ještě počkej a nebo zkus to podle hlenu...já se pak na testy vyprdla také, protože testy ukazovaly, že ovu bude cca pondělí nebo dnes a mudr na gyndě říkala sobota max neděle...tak komu věřit? Já věřila mudr :D

hellblau13
15. pro 2020

@miskatus já mám ještě o 6 let staršího partnera, tak ten věk hraje roli i tam a nemůžeme dal čekat. Měla jsem to původně naplánované, že bych přešla rovnou na mateřskou, ale asi to udělám tak, že v lednu zkusíme na zvykacku školku a v únoru se vrátím na plný úvazek do práce, protože pracuji i dost z domova a na to není takový prostor. Pokud všechno dobře dopadne, tak bych nastoupila na mateřskou v červenci. A co děláš ty?

miskatus
autor
15. pro 2020

@hellblau13 Ideálně naplánované, jen aby ta školka reálně byla, když vidím jak to jde celé z kopce zase... ale školky drží. 🙂 Já podnikám už 10 let v oblasti výživy a sportu... plním si svůj pracovní sen. 🙂

veeeee
15. pro 2020

@miskatus no hlen jsem mela ukazkovej vcera a predvcirem 😅😅😅😅 takze uvidim zkusim a uvidime

veronikaopava
15. pro 2020

@miskatus ježíš, to je mi moc líto kamarádky, to je opravdu tragédie,tak držím palce, ať ti to vyjde, co nejdříve, a ty jsi po iui?

miskatus
autor
15. pro 2020

@veronikaopava nene, já ani nevím co to je 🙂 a ty mas prvního prcka prirozene?

miskatus
autor
15. pro 2020

Holky našla jsem úžasný článek o tom ovulacnim hlenu-kouknete https://www.rodina.cz/clanek3633.htm

veronikaopava
15. pro 2020

@miskatus inseminace😂jinak ano, syna máme přirozené po 3 měsících se povedl

miskatus
autor
15. pro 2020

@veronikaopava takhle ošklivě se tomu říká i u lidi?😄

omajda88
15. pro 2020

@miskatus ano, a proto radši všichni píšou IUI :D

hellblau13
15. pro 2020

@miskatus 👍👍ten článek jsem už četla. Je to tak, ten hlen mi opravdu přijde nejvíce vypovídající. Je dobré si ho vzít mezi prsty a když se táhne, tak je jasno 😁

veronikaopava
15. pro 2020

@miskatus ano😂

kiksa22
16. pro 2020

@miskatus Ahoj tak jsem dneska testovala a ještě nic. Tak počkám do té neděle,ale myslím že zase z toho nic nebude. 🙉

jade85
16. pro 2020

@miskatus
@hellblau13 ženy, k tomu hlenu - je to super ukazatel, když je, tak ovulace pravděpodobně probíhá, ale může probíhat i bez něj. Já jsem minulý cyklus pořád hlídala hlen a ten pravej nebyl nikdy. Přesto ovulace očividně proběhla 🙂 tak jen aby někdo nebyl ve stresu, že když nemá hlen, tak nemá ovulaci 🙂

miskatus
autor
16. pro 2020

@kiksa22 dej tomu čas! Třeba je ještě brzy!🙂

nicoltom
16. pro 2020

@jade85 a treba u me klidne mam ovu hlen ale ovulaci ne a pak zase kdyz ovulaci mam tak hlen nikde... 😂😂 Ja se nemuzu spolehnout na nic krom BT 🙈

omajda88
16. pro 2020

hoky neplánujete už někdo testovat? já jsem ted tech 5 dpo a je to strašně dlouhý, tak at to aspon můžu prožívat s někým jiným 😉

martinie88
16. pro 2020

@omajda88 Ja dnes 3dpo😂🙈 A uz bych testovala😂😂

martinie88
16. pro 2020

@kiksa22 Do nedele je jeste daleko, drzim palecky at se objevi //😍💗

kiksa22
16. pro 2020

@martinie88 děkuji.

miskatus
autor
16. pro 2020

@omajda88
@martinie88
Já bych testovala už dneska taky😀😀😀 jsem 4 DPO a testovat bych chtěla až na Stedry den ale pokud budu mít nějaké příznaky už před tím tak zkusím dřív 😀 co vy???

omajda88
16. pro 2020

@miskatus no já uvidím jestli vydržím, ale na štědry den budu 13 dpo, tak to asi dřív stejně nemá cenu...

danvitka
16. pro 2020

Já dnes 4 DPO 😀

martinie88
16. pro 2020

@miskatus No ja chci udelat test 21/12 to budu 10 dni od Ovitrelle a chci vedet jestli ho budu mit stale v tele🙂 A pak snad vydrzim do Stedreho dne s vami💗

omajda88
16. pro 2020

@martinie88 no mě sice rychle zeslábl ale dneska mám furt slabou čárku...

Strana