Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@martinie88 nene na sílení je opravdu brzy, musí zmizet 😉 jsem teprve 5 dpo a píchala jsem si ji přesně před týdnem.
@omajda88 ahaa tak to tak 3 dny a mohl by silit, ale tobe urcite do te doby vyprcha😊 Uz se tesim na testy😍
Mě dnes bolí strašně ale strašně bricho😫 jak jste na tom ostatní??
@miskatus
@martinie88 Tak holky asi ovulaci mam tedy ted,ale zacinam pozorovat,ze asi nemam plodny hlen,ale ccera jsem v praci trpela,stale jsem mela takovy pocit mokra hruza.Tak uvidim3.Pojistujene to pravidelne a zacali jsme pouzivat ten lubrikacni gel na plodnost tak se nechame prekvapit ☺️Preji Vam brzke 2 carky
@hajglish Já mám pocit že mám ovulaci denně...myslela jsem si jak znám svoje tělo a je evidentní, jak jedna revize vše tak rozháže, že absolutně nemám šajnu kdy bude nebo byla...jediné štěstí že jsem byla u té mudr, což asi budu praktikovat dál, pokud to teď neklapne....Takže myslíš že dnes nejsi 6 DPO?
@miskatus koukám,že jsi z pelhřimovska, my máme chalupu v červené řecici, a pelhřimov velmi dobře znám
@veronikaopava bydlím kousek od Pelhřimova, ale v Pelhřimově mám firmu a rodím tam děti :D tak to je kousek!!! Jezdíte sem často??
@miskatus Je fakt,ze ja si posledni dobou si pripadam,ze taky mam ovulaci stale 😁Ale myslim si,ze podle toho mokra tam dole,ze je ted,ale hlen snad zadny nemam tak ja nevim,ale pocitam s tim,ze az ted ji budu mit,vychazi to presneji na zitra,ale t9 je jedno mame to pojistene jak v tamty dny tak i ted 😁😁
@miskatus no letos jsme byli jen 2krat ,ale jinak tam jezdíme hlavně jaro,léto,tak to jsou náhody.
@miskatus Jak ti dnes je?💗
@martinie88 No od rána nic nebolí, ale včera jsem měla opravdu velké bolesti...být těhotná, tak jsem si jistá, že potrácím...Takové bolesti jsem měla naposledy před porodem totiž :D Ono to může být vše spojené s tou revizí... Co ty? Vše ok?
@hajglish Jee tak to je parada😍 Ja ten hlen nemam pokazde😊 drzim palecky at najdes // 🥰💗
@miskatus To je super, ze je lip💗 Ta revize je des😢 pred ni jsem vzdy mela bolestivou ovulaci a po ni o ni vubec nevim😒 Hele krom dnesni bolesti hlavy mi nic neni😂
@martinie88 Je to zvláštní viď...jak něco takového dokáže vše otočit. A jaký z toho máš pocit? Já jsem spíš asi negouš i když by to bylo krásné...Vánoce i cca krásný termín porodu...ale říkám si že by to bylo moc štěstí najednou 🙂
@miskatus No taky jsem necekala, ze to ma takove nasledky😔 Hele ja po tech 8mi mesicich od revize v zazrak ani necekam. Taky jsem ted uz dost negativni😔 Byl by to nejkrasnejsi dsrek, ale ja takove stesti nemivam. Ale kez by nas to vsechny prekvapilo vid😍
@martinie88 Přesně tak, kéž by nás to překvapilo. 🙂 Máš dostatečnou zásobu testů? :D
@kiksa22
@hajglish
ne jako opravdu obdivuji, kdo souloží obden i 14 dní v kuse, to u nás šlo, když bylo jedno dítě a nestavil se dům. :D Teď mi chodí domů chlap, který se děsí, abych po něm nic nechtěla a chce abys se k němu přitulila a on usnul a kdyby to nejlépe šlo, aby dítě vzniklo z lásky a ne sexu :DD
@miskatus No jo🙈 Mam doma mamatesty, pregnancy a jeste od kamardky nejake onestep testy😂 A co ty?
@martinie88 Ani se neptej, já mám teda jen mamatesty, ale mám jich dost :D takže úplně vidim, jak mě v pondělí bude svrbět ruka :D
@miskatus Ja budu testovat zitra jak mi mizi ta injekce a pak mozna v nedeli🙈 A pak chci az na Stedry den😊 Jestli budes testovat tak potrebuji fotku😍

@omajda88 Kolik dnes jsi? Ona za chvilku zmizi😍 A nebo bude silit🥰💗