Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@siima12 taky vidím 😍😍
@adelaa1234 to jsou skvělé zprávy, teď už můžeš být úplně klidná 💕
@martinie88 jak to vypadá s tebou?
@adelaa1234 Objednala jsem stejný testy a zkusím za 2 dny tak se jen modlím👏 Tak nejsem slepá😃
@hellblau13 Dekuji za optani💗 Krev je dnes 75,33, ale od dopoledne spinim a ted i trochu krev😔 Takze se spis smiruji s neuspechem😔 A co ty?💗
@siima12 určitě bude sílit, držím palecky 😊
@hellblau13 To jsou 🙏 ale i tak se na to nechci tolik upínat , přeci jenom nedej bože , se muže stát cokoliv 😞
@martinie88 to mě mrzí, třeba to ještě dopadne, moc bych ti to přála 🙏🙏. Mně je hrozně, všechno mě bolí, celodenní nevolnosti, ale naštěstí zatím bez zvraceni.
@adelaa1234 to se může stát kdykoliv. Také se pořád pozoruji. Ale určitě je to na dobré cestě a uvidíš, že bude všechno v pořádku 🍀.
@hellblau13 Dekuji jsi hodna💗 Tyhle stavy jsou na prd, ale urcite se ti brzy ulevi💗
Holky tak ja jen tak ze zvedavosti,protoze jsem na to nejak narazila jak by mel byt delozni cipek pred ms a docetla jsem se,ze pred ms ma byt nahore a mekky,tak jsem to zkusila a samozrejme je nahore a mekky,takze opet nic a ve stredu nebo ve ctvrtek cekam ms
@miskatus ja uz jsem z toho hrozne unavena, teplotu uz nemerim, jen sem hlídala ovu testama. Jinak jsem na to vubec nemyslela, proste sem si užívala. A zase nic, tak se proste utvrzuju v tom ze to byt nema. Ikdyz me to vůči male stve, protoze jsem pro ni sourozence VzdCky chtela, ale asi mi to neni souzeny 🙈
Holky, nehazejte fintu do žita. Určitě to přijde. Nezkousely jste ten drmek? Mně opravdu 2x pomohl. I kdyby to bylo jen placebo.
@hellblau13 já ho nezkousela... a co konkrétně děla?
@hellblau13 Nene to neznam ja uz ani nevim jestli neco kupovat a zkouset 🙈 u prvni to slo jned bez čehokoliv 🙈
https://www.benu.cz/drmek-forte-s-vitaminem-e-9...
Snažili jsme se tři měsíce a nic. Pak jsem otěhotněla v cyklu, kdy jsem ho nasadila. Bohužel jsem musela na revizi v 10tt, ale po první ms po revizi jsem ho zase nasadila a opět to vyšlo. Možná to je náhoda, možná to je placebo, ale určitě to neuškodí.
@hellblau13 tak zkusím koupit teda🙂 zítra jedu do města tak zkusím a uvidíme, ale ty jsi psala ze se musí od 1DC viď?
@miskatus poprvé jsem brala asi až od 4DC, čekala jsem, až mi přijde do lékárny. Brala jsem do ovulace 2 ráno, pak týden 1 a pak ještě asi 2x 1 obden. Ono se to nemá brát v těhotenství, ale zase se musí vysazovat postupně.
@miskatus Nechcete zkusit kontryhel a malinik? Kvalitni sypany caj?
Ja na to cetla jenom same super recenze a ze zensky otehotnely temer hned (samozrejme pokud jsou s partnerem zdrave).
Osobni zkusenost nemam, ale mam vedle sebe dve kamaradky, kterym jsem to jen tak placla, at to zkusi (protoze taky uzivaly kde co, kapky Gynex atd) a nic. A jedna otehotnela hned nasledujici cyklus a druha treti cyklus. Vim jenom, ze jeden caj podporuje ovulacni hlen a druhy nejak podporuje delohu 🤔

Tak já mám po mesickach, krvacela jsem silné jen v noci. Holky já jsem snad už v přechodu. Tohle je fakt šílený co mi to moje tělo děla 🤦🏼♀️🙁