Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@martinie88 já bych to neviděla tak spatne... mas bolesti?
@miskatus Nene, urcite ne 😊
V pripade otehotneni se opet vysazuje a vim, ze se nasazuje az pred porodem. Tady je napriklad clanek https://www.novinky.cz/zena/styl/clanek/byliny-...
@miskatus Prave, ze mam, ale mela jsem je takhle 3 dny zpet. Holt musim jen cekat a uvidime🍀
U tebe ta ms uz neni? Jen v noci?
@martinie88 teď večer se zase rozjela, fakt to mám nejaky zmatený. Ale břicho bolí klasicky už na ms takže jsem v klidu🙂 co ty? Jak ti je?
@hellblau13 Ja ho brala a me nepomohl bohuzel a zkousela jsem i gynex a ten mi rozhazel cyklus
@miskatus V jinem foru vam uz xkrat napsali, ze ducha vidi, ale at pockate do vynechani ms. Ptate se na to v kazde diskuzi uz x dni🙃
Myslim, ze byste se mela hodit uz do klidu a prestat svoje testy davat do kazde diskuze nebo kvuli tomu zakladat diskuze nove.
Nezlobte se, ale ms vam nemeska, duch je opravdu pidi, tak co chcete slyset? I kdyby druha carka svitila jak mesic, tak porad jste jenom 9dpo 🙃 Tohle mi hned napsala, přitom jsem vložila až dnes fotku TT😁 a necpu to každý den nikam😂
Tak se hlasim,ze jsem to dneska necekane o 2 dny drive dostala takze jedu novy cyklus.Vsem preji hodne zdravicka at se vse vydari a jinym at najdou dve //.
@siima12 tam jsem taky neviděla, ale tady už vidím. Moc přeji, ať sílí 🍀🍀. Je to vždy lepší dělat obden, pak je vidět rozdíl.
@hellblau13 Dobrá zkusím za 2 dny vydržím to 😃

@siima12 na emiminu jsou všichni negativní a zlí 🙂 tot můj názor 🙂)